Dupa ce, anul trecut, Steaua s-a aflat in conflict cu Federatia dupa ce a refuzat sa lase patru jucatori in cantonamentul nationalei din Cipru, situatia pare a avea mari sanse sa se repete peste numai o luna. Pe 9 februarie, Steaua are programata o u
Dupa ce, anul trecut, Steaua s-a aflat in conflict cu Federatia dupa ce a refuzat sa lase patru jucatori in cantonamentul nationalei din Cipru, situatia pare a avea mari sanse sa se repete peste numai o luna. Pe 9 februarie, Steaua are programata o ultima partida de verificare cu Inter Milano inaintea meciului cu Valencia din Cupa UEFA. Tot atunci, reprezentativa Romaniei joaca un amical cu Slovacia, data fiind prevazuta in calendarul FIFA. Totul depinde acum de selectionerul Piturca, culmea, exact cel care refuzase sa dea drumul stelistilor in urma cu un an.
De aceasta data el se afla de partea cealalta a baricadei si ramane de vazut ce decizie va lua pana la urma, fiind binecunoscute conditiile nu prea fericite in care s-a despartit de Steaua. Pana atunci, oficialii ros-albastrilor cauta intelegere si au declarat ieri ca spera sa aiba toti jucatorii la dispozitie si sa se tina cont de faptul ca Steaua a ramas singura echipa in cupele europene.
Patronul Stelei vrea terenul din Ghencea
Patronul ros-albastrilor s-a declarat, ieri, inca o data nemultumit de faptul ca terenul din Ghencea nu se afla in proprietatea sa si ameninta ca daca situatia nu se va reglementa rapid si nu se va intelege cu MAPN, va muta echipa in Cotroceni ori la Craiova. "Sunt gata sa platesc catre Tehnorob si datoria de 1.200.000 de dolari pe care Steaua o mai are catre Tehnorob, dar doresc sa primesc concesionarea stadionului pentru a investi in modernizarea stadionului. Cum sa investesc bani si pe urma sa fiu nevoit sa plec de aici", a spus conducatorul stelist, care a adaugat ca pana la partida cu Valencia nu are timp sa refaca gazonul.
Altfel, in cazul in care Mihaita Plesan va fi vandut la Galatasaray, Becali se gandeste sa-l aduca de acolo pe Ovidiu Petre, jucator dorit si in urma cu doi in Ghencea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.