Directorul general al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amza Saceanu, a declarat, ieri, pentru Rompres ca spectacolele vor fi reluate in cel mult patru saptamani de la inceperea lucrarilor de refacere a salii afectate de incendiu. Ieri, pri
Directorul general al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amza Saceanu, a declarat, ieri, pentru Rompres ca spectacolele vor fi reluate in cel mult patru saptamani de la inceperea lucrarilor de refacere a salii afectate de incendiu. Ieri, prin ordinul ministrului Culturii si Cultelor, Mona Musca, s-a constituit o comisie de specialisti care va incepe evaluarea daunelor. In legatura cu efectele incendiului, Amza Saceanu a precizat ca a ars cortina si un sfert din lungimea peretelui din partea stanga a scenei, dar scena nu a fost afectata. El a mai spus ca nu a ars nici o magazie, nici costume si nici decoruri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.