Ramasa singura acasa, o fetita de 7 ani din satul Calugareni, comuna Orodel (Dolj), a baut pana a intrat in coma alcoolica.
Iulica Mitrache a fost gasita de parinti in stare de inconstienta. Acestia ne-au declarat ca, o data cu lasare serii,
Ramasa singura acasa, o fetita de 7 ani din satul Calugareni, comuna Orodel (Dolj), a baut pana a intrat in coma alcoolica.
Iulica Mitrache a fost gasita de parinti in stare de inconstienta. Acestia ne-au declarat ca, o data cu lasare serii, au plecat in vizita la rudele lor, care locuiesc in vecinatate. Fara sa-si dea seama, ei au lasat sub masa o sticla cu un litru de vin, pe care, din plictiseala, micuta l-a ingurgitat la repezeala.
Speriati de starea fiicei lor, care nu se mai putea misca si nu-si deschidea ochii, sotii Mitrache au solicitat ajutor de la Serviciul Judetean de Ambulanta. Un echipaj s-a deplasat de urgenta la domiciliul acestora, transportand-o pe micuta victima a lui Bachus la spital. "Am baut pana am adormit", a spus aceasta, ieri, dupa ce, in urma unui tratament intensiv, aplicat de medicii de la Clinica de Pediatrie a Spitalului de Urgenta nr. 1 din Craiova, si-a revenit din... somnolenta. Copila ne-a marturisit ca stia ca in sticla se afla vin si nu suc deoarece, din cand in cand, bunica ei ii mai da sa guste cate putin din licoarea de struguri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.