"Romania mereu surprinzatoare" n-a reusit sa atraga prea multi turisti straini. Actualul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, Marius Crivtonencu, si-a propus sa schimbe motto-ul lansat de Dan Matei Agathon si sa relanseze turismul roman
"Romania mereu surprinzatoare" n-a reusit sa atraga prea multi turisti straini. Actualul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, Marius Crivtonencu, si-a propus sa schimbe motto-ul lansat de Dan Matei Agathon si sa relanseze turismul romanesc sub un nou brand. Pentru aceasta presedintele ANT a cooptat Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala.Deputatul Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, da semne de amnezie. El a declarat, joi, ca tema alegerilor anticipate este utilizata de specialisti in manipularea opiniei publice. Deputatul uita sau se face ca uita, dar ideea alegerilor anticipate a fost lansata chiar de fruntasii Aliantei din care face parte si domnia sa. Mai mult, ideea anticipatelor a fost sugerata si de la Cotroceni.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.