Societatea Impact isi va majora capitalul social printr-un aport de 75,4 miliarde lei, urmand ca dreptul de preferinta sa fie exercitat de actionarii inregistrati la data de 10 ianuarie 2005. In plus, actionarii societatii reuniti, luna trecuta, in a
Societatea Impact isi va majora capitalul social printr-un aport de 75,4 miliarde lei, urmand ca dreptul de preferinta sa fie exercitat de actionarii inregistrati la data de 10 ianuarie 2005. In plus, actionarii societatii reuniti, luna trecuta, in adunare generala, au aprobat fuziunea cu societatea Fondamento Forte, in calitate de societate absorbita, precum si achizitia in proportie de 100 la suta a partilor sociale ce compun capitalul social al societatii Delta Holding Building Real Estate si a creantei pe care asociatii societatii o detin asupra acesteia. Impact va mai achizitiona noi terenuri pentru extinderea ansamblurilor rezidentiale Traian Vuia si Roua Ploiesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.