Nici unul nu are hotarari definitive de condamnare. Detinutii se considera nevinovati si spun ca procurorul Ion Diaconescu, cel care s-a ocupat de instrumentarea dosarelor lor a facut o ancheta superficiala. Diaconescu este acelasi magistrat care l-a
Nici unul nu are hotarari definitive de condamnare. Detinutii se considera nevinovati si spun ca procurorul Ion Diaconescu, cel care s-a ocupat de instrumentarea dosarelor lor a facut o ancheta superficiala. Diaconescu este acelasi magistrat care l-a anchetat si pe Marcel Tundrea, gorjeanul care a stat 12 ani in inchisoare pana la efectuarea probei AND. Printre detinuti se numara si Costel Constantin, acuzat de omor calificat, cel care in ultima zi a lui 2004 a reusit sa se strecoare printre gardieni si sa se urce pe acoperisul penitenciarului pentru a protesta. Printr-o scrisoare trimisa din penitenciar, Constantin, ameninta ca impreuna cu alti colegi de celula care se afla si ei in refuz de hrana isi vor da foc.
""Nu vom iesi din greva foamei nici eu, nici colegii mei pana nu se va face dreptate, altfel ne vom da foc la fel ca minorii de la Craiova."" (Gabriela Mladin)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.