Chiar daca este inca indisponibil dupa accidentarea suferita la degetul mic de la piciorul stang, internationalul roman Cristi Chivu trezeste inca atentia mai multor cluburi importante din Europa ce vor sa-l transfere. Dupa ce s-a tot speculat in ult
Chiar daca este inca indisponibil dupa accidentarea suferita la degetul mic de la piciorul stang, internationalul roman Cristi Chivu trezeste inca atentia mai multor cluburi importante din Europa ce vor sa-l transfere. Dupa ce s-a tot speculat in ultimul timp o posibila trecere la Real Madrid ori Juventus, romanul e acum in atentia lui AC Milan. Cotidianul italian "Corierre della Serra" a anuntat ca romanul este considerat inlocuitorul perfect pentru Maldini, care se va retrage in vara, in defensiva milaneza. In acelasi timp, site-ul oficial al lui AC Milan noteaza ca rosso-nerri cauta un fundas central puternic, principalii vizati fiind Samuel Kuffour de la Bayern München si romanul Cristian Chivu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.