Mai multi cantareti chinezi, care vor sa stranga fonduri pentru sinistratii din Asia, au inregistrat o versiune in limba chineza a cantecului american "We are the World", scris in 1985 pentru victimele foametei din Africa, potrivit mai multor ziare d
Mai multi cantareti chinezi, care vor sa stranga fonduri pentru sinistratii din Asia, au inregistrat o versiune in limba chineza a cantecului american "We are the World", scris in 1985 pentru victimele foametei din Africa, potrivit mai multor ziare din Hong Kong. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, aproximativ 70 de celebritati chineze si taiwaneze printre care cunoscutul cantaret Joey Yung, dar si membrii formatiei Boy'z, s-au reunit pentru a participa la acest proiect.
Organizatorul actiunii este actorul din Hong Kong, Eric Tsang. Cantecul fusese interpretat initial de staruri americane precum Michael Jackson, Bruce Springsteen si Stevie Wonder.

Sandra Bullock doneaza un milion de dolari
Actrita Sandra Bullock a oferit un milion de dolari Crucii Rosii americane pentru a veni in ajutorul victimelor valurilor seismice din Asia, transmite AFP. Potrivit organizatiei, aceste fonduri vor fi folosite pentru asistenta tehnica si financiara in operatiunile de salvare si ajutorare din Asia.
Actrita nu este la prima donatie de aceasta amploare.
Ea a donat un milion de dolari pentru ajutorarea victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. "Sandra este un model de generozitate umana", a declarat Marsha Evans, directoarea Crucii Rosii americane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.