Societatea de transport feroviar CFR Marfa va achizitiona in leasing 100 de vagoane de tren noi de la firma Romvag Caracal, valoarea contractului fiind de 5,5 milioane de euro.
Contractul a fost atribuit, la sfarsitul anului trecut, printr-o l
Societatea de transport feroviar CFR Marfa va achizitiona in leasing 100 de vagoane de tren noi de la firma Romvag Caracal, valoarea contractului fiind de 5,5 milioane de euro.
Contractul a fost atribuit, la sfarsitul anului trecut, printr-o licitatie organizata la Bursa Romana de Marfuri (BRM).
Potrivit sefului Biroului Tranzactii din cadrul Bursei Romane de Marfuri (BRM), Constantin Costaforu, tranzactia realizata de CFR Marfa a fost cea mai mare consemnata la sfarsitul anului trecut, in conditiile in care in ultimele trei zile ale anului 2004 valoarea contractelor incheiate la BRM a fost de 10 milioane de dolari.
CFR Marfa este o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor si are ca principal obiect de activitate transportul public de marfa si bunuri pe calea ferata, in trafic intern si international.
CFR Marfa detine un parc de 927 locomotive (electrice, diesel-electrice si diesel-hidraulice), aproximativ 60.000 de vagoane structurate pe 23 de serii diferite si opereaza doua feriboturi.
Prin intermediul BRM au mai fost organizate licitatii pentru achizitia de marfuri si lucrari, precum electropompe, copiatoare si imprimante laser color, televizoare si consumabile.
Institutiile implicate au fost Metrorex, Petrom, RATB si Ministerul Apararii Nationale.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.