Potrivit Institutului National de Statistica, un studiu din decembrie 2004 arata ca in urmatoarele 3 luni se contureaza o crestere in activitati din industrie, comert cu amanuntul si servicii. In industria prelucratoare, se va mentine tendinta de sta
Potrivit Institutului National de Statistica, un studiu din decembrie 2004 arata ca in urmatoarele 3 luni se contureaza o crestere in activitati din industrie, comert cu amanuntul si servicii. In industria prelucratoare, se va mentine tendinta de stabilitate a numarului de angajati, in schimb, in intreprinderile cu mai mult de 500 de salariati, numarul angajatilor va scadea cu 13 la suta. In constructii, din cauza comenzilor mai scazute cu 31 la suta, situatie specifica sezonului rece, se va inregistra un numar de angajati mai mic cu 33 la suta, fata de cele 3 luni anterioare.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.