Consiliul Superior al Magistraturii a decis numirea in functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, pentru un mandat de cinci ani, a procurorului Viorel Damu, fost prim-procuror delegat dupa promovarea in luna aprilie a pr
Consiliul Superior al Magistraturii a decis numirea in functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti, pentru un mandat de cinci ani, a procurorului Viorel Damu, fost prim-procuror delegat dupa promovarea in luna aprilie a procurorului Gheorghe Horodinca ca procuror general la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava. Viorel Damu are o experienta de zece ani in magistratura, fiind incadrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti inca din anul 1994, la scurt timp dupa ce a absolvit Facultatea de Drept din Iasi.
Prim-procurorul de la Parchetul radautean s-a nascut in urma cu 32 de ani la Slobozia - Ialomita, este casatorit, are o fetita de noua ani, iar sotia sa este profesor de biologie la Scoala Generala Marginea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.