Societatea nationala Transgaz va retine sumele datorate Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, reprezentand dividende pe anul 2004, pe care le va utiliza ca investitii in modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transp
Societatea nationala Transgaz va retine sumele datorate Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, reprezentand dividende pe anul 2004, pe care le va utiliza ca investitii in modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transport al gazelor naturale, transmite Mediafax.
Decizia a fost aprobata, recent, de guvern, printr-o ordonanta de urgenta privind utilizarea profitului Transgaz pentru finantarea unor obiective majore de investitii. OPSPI, aflat in subordinea Ministerului Economiei si Comertului, este unicul actionar al societatii de transport al gazelor naturale. Transgaz va avea dreptul sa utilizeze pentru investitii si dividendele aferente exercitiului financiar al anului 2003, neachitate Oficiului pana la jumatatea lunii decembrie 2004.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.