Lumea show-biz-ului si-a pierdut din stralucire in acest an, cand multe dintre cuplurile ce pareau ca vor ramane o viata impreuna s-au sfaramat mai ceva ca un castel
de nisip ridicat pe malul unei ape.

Catrinel Menghia si Razv

Lumea show-biz-ului si-a pierdut din stralucire in acest an, cand multe dintre cuplurile ce pareau ca vor ramane o viata impreuna s-au sfaramat mai ceva ca un castel
de nisip ridicat pe malul unei ape.

Catrinel Menghia si Razvan Fodor
Ca mai toate relatiile din show-biz-ul autohton care par solide din afara sunt goale pe dinauntru, nu mai reprezinta pentru nimeni un secret. In aceeasi linie s-a inscris si relatia dintre fotomodelul Catrinel Menghia si solistul trupei Krypton Razvan Fodor. Amandoi frumosi, amandoi celebri s-au indragostit pe platourile de filmare, la prima ''aruncatura de pleoapa'' si mult timp au fost considerati doua jumatati perfecte. Dar cum fiecare cuplu are relatia pe care si-a crescut-o in timp, dupa doi ani de convietuire, Catrinel si Razvan au renuntat sa mai viseze impreuna si au hotarat ca e timpul ca fiecare sa-si urmeze propriul drum in viata. Ea a plecat in Italia, iar el s-a refugiat in muzica.

Anna Lesko si Irinel Columbeanu
El un influent om de afaceri, ea o visatoare anonima au format multa vreme un cuplu trainic in care diferenta de varsta era de peste 20 de ani. Sustinuta financiar de Columbeanu, rusoaica s-a lansat si in muzica.
Cand a inceput sa simta gustul celebritatii, blondina a decis ca e vremea unei schimbari. Asa ca a rupt relatia cu sponsorul si s-a refugiat in bratele partenerului ei de scena, nimeni altul decat, vesnicul neconsolat, Marian Ionescu. Columbeanu nu a stat nici el pe ganduri. Miliardarul a inlocuit-o pe ''diva de peste Prut'' cu Blanche, o alta Lesko ce bate la portile afirmarii.

Roxana Ciuhulescu si grecul Dimitris
Prezentatoarea cu cele mai lungi picioare din Romania, Roxana Ciuhulescu, declara, in urma cu cateva luni, ca la nunta preconizata cu frumosul Dimitris, pentru vara lui 2005, va purta o rochie creata de Wilhelmina Arz, designerul ei preferat.
Acest lucru nu va mai fi posibil pentru ca gelozia i-a indepartat unul de altul inainte de a ajunge in fata altarului. Dupa despartirea de Bogdan Done, de la inceputul anului 2003, barbat care o ceruse in casatorie, viata i-a jucat inca o data feste protevistei.

Oana Zavoranu si Gabriel Coveseanu
Si-au spus ''adio'' la inceputul acestui an. Cei doi s-au indragostit la prima vedere in ograda TVR si timp de trei ani au trait o palpitanta poveste de dragoste. Focul de paie
s-a stins si Cove a ajuns sa fie ''sot'' doar la emisiunea produsa de Valeriu Lazarov.
Si asta pentru ca relatia dintre el si Oana s-a destramat, dupa ce o revista de scandal a publicat imagini cu ea luand masa cu un om de afaceri.

Luana si Cabral
O alta despartire pentru care a curs multa cerneala la vremea respectiva a fost cea dintre fotograful Luana Mitran si exoticul Cabral. Cei doi au locuit multa vreme impreuna si in urma cu doi ani s-au casatorit. La scurt timp de la oficializarea relatiei a venit pe lume Inoke, o fetita care a intregit fericirea cuplului. Dar, Cabral a realizat brusc ca nimic nu se compara cu viata de burlac si a inceput sa se afiseze cu diverse reprezentante ale sexului frumos. De aici pana la divort nu a mai fost decat un pas.

Catrinel Sandu si Lucian Viziru
Despartirea dintre Catrinel si Lucian a dovedit ca nici cele mai trainice lucruri nu rezista in timp.
Dupa o relatie de cinci ani, timp in care au fost ''inseparabili'', cei doi ''au tras cortina'' inainte de marele spectacol. In urma au ramas regrete tardive si franturi de adevar care nu-si vor gasi niciodata raspunsuri. Desi s-a speculat ca adevarata cauza a rupturii ar fi infidelitatea, de o parte si de alta, cei doi au refuzat sa comenteze.

Oana Roman si Cornel Pasat
Fata fostului premier si stripperul trupei Flamingo Boys au inteles dupa patru ani ca au idealuri diferite.
Ea isi dorea o casatorie, el visa inca sa mai danseze, dar nu asa cum ii canta Oana.
Singura solutie viabila a fost o despartire discreta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.