Tehnologia informatiei schimba lucrurile cele mai neasteptate din jurul nostru. Compania Euromed din Bacau doteaza chelnerii cu palmuri de cea mai noua tehnologie, cu un program informatic ce ofera in timp real informatii despre gradul de ocupare a m
Tehnologia informatiei schimba lucrurile cele mai neasteptate din jurul nostru. Compania Euromed din Bacau doteaza chelnerii cu palmuri de cea mai noua tehnologie, cu un program informatic ce ofera in timp real informatii despre gradul de ocupare a meselor, felurile de mancare si bauturile disponibile si preturile lor.
Pe dispozitivul Palm Serv, el are posibilitatea de a vizualiza care sunt mesele libere din restaurant, in ce sali si cate dintre ele sunt rezervate. Dupa inscrierea rapida a comenzii prin selectarea felurilor de mancare din meniul afisat pe ecran, se trimite comanda. Informatiile de pe palmurile chelnerilor sunt centralizate pe un server, care permite urmarirea eficientei activitatii. In acest fel, avem de-a face cu un superchelner care poate gestiona o sala cu cel putin 30 de mese.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.