Mai mult de atat, un grup de cercetatori americani a descoperit ca atunci cand consumam morcovi in mod frecvent, nivelul de colesterol din organism scade. Datorita beta carotenului - una dintre cele mai cunoscute substante care intra in alcatuirea
Mai mult de atat, un grup de cercetatori americani a descoperit ca atunci cand consumam morcovi in mod frecvent, nivelul de colesterol din organism scade. Datorita beta carotenului - una dintre cele mai cunoscute substante care intra in alcatuirea morcovului - riscul de a face cancer sau alte boli cronice scade catre minim in cazul in care ""rontaim"" macar un morcov zilnic. Si natura ne-a pus la dispozitie posibilitatea de a-i consuma in orice anotimp al anului, asa incat ne este foarte usor sa ne pastram sanatosi. Tot despre morcovi se spune ca poarta o energie masculina care sporeste fertilitatea si dizolva iluziile.

PREPARARE. Morcovii pot fi serviti ca atare, ca un fruct. Aceasta varianta este cea mai indicata, pentru ca atunci cand sunt gatiti isi pierd mare parte din vitamine. Chiar si cand ii curatam, distrugem o parte din acestea. (Cristina Catana)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.