Anul 2005 a inceput furtunos pentru cateva din cele mai importante handbaliste ale Romaniei, Carmen Amariei-Lungu si Ionica Munteanu.
Legitimate la echipa daneza Randers HK - aflata acum in stare de faliment - cele doua vor urma gestul coechip

Anul 2005 a inceput furtunos pentru cateva din cele mai importante handbaliste ale Romaniei, Carmen Amariei-Lungu si Ionica Munteanu.
Legitimate la echipa daneza Randers HK - aflata acum in stare de faliment - cele doua vor urma gestul coechipierei lor Steluta Luca - ajunsa la FC Copenhaga - si se vor transfera la alte echipe. in ceea ce o priveste pe Carmen Amariei, aceasta a preferat sa pastreze secretul cu privire la noua sa destinatie, obligata fiind la aceasta de intelegerea cu viitoarea echipa. "Am fost rugata sa nu dau nici un amanunt nimanui, fiindca noua mea echipa vrea sa le faca o surpriza placuta fanilor prin achizitionarea mea. Pot sa va dau un singur indiciu: formatia pentru care voi evolua este printre primele 4 din campionatul Danemarcei", ne-a declarat Carmen. Conform unor surse neoficiale, se pare ca viitoarea ei destinatie este formatia Slagelse.
Spre deosebire de Amariei-Lungu, Ionica Munteanu este ceva mai transanta. Ea a spus ca se afla in discutii avansate cu formatia germana HC Leipzig.

Hutupan-Dinu a cucerit Supercupa cluburilor

In aceste conditii, singura "tricolora" care va ramane la Randers va fi capitanul nationalei Romaniei, Mihaela Senocico, care si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a ramane pe loc.
In alta ordine de idei, Luminita Dinu-Hutupan a cucerit, impreuna cu formatia slovena Krim Electa Ljubljana, Supercupa cluburilor europene de la Leipzig, dupa ce a invins in finala pe Hypo Viena cu 34-25.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.