El l-a sanctionat deja pe David Beckham (foto) pentru ca a intarziat 20 de minute la antrenamentul de duminica. Astfel, englezul a trebuit sa se pregateasca singur timp de 45 de minute, iar cotidianul Mundo Deportivo sustine ca jucatorul urmeaza


El l-a sanctionat deja pe David Beckham (foto) pentru ca a intarziat 20 de minute la antrenamentul de duminica. Astfel, englezul a trebuit sa se pregateasca singur timp de 45 de minute, iar cotidianul Mundo Deportivo sustine ca jucatorul urmeaza sa primeasca si o amenda. Nu a fost singura veste proasta pentru vedeta britanica la inceputul acestui an. Beckham a fost luat in ras de Marcelo Sosa, mijlocasul lui Atletico Madrid, inaintea derby-ului de sambata. ""Sunt 10.000 de jucatori mai buni decat el"", a spus Sosa, care crede ca englezul supravietuieste doar pentru ca este dragut si il platesc cu 50 de milioane de euro pentru a se barbieri sau pentru a aparea intr-un videoclip dormind"". Altfel, potrivit cotidianului AS, ultima achizitie a Realului este brazilianul Robinho, pentru care madrilenii vor plati 18 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.