Tripla campioana olimpica la Atena, Catalina Ponor (foto), a aflat ca Silviu Adrian, fratele pe care nu l-a vazut niciodata, vrea o parte din banii ei! "Am auzit ca un tanar din Navodari spune ca e fratele meu si ca nu i se pare normal ca el sa traia
Tripla campioana olimpica la Atena, Catalina Ponor (foto), a aflat ca Silviu Adrian, fratele pe care nu l-a vazut niciodata, vrea o parte din banii ei! "Am auzit ca un tanar din Navodari spune ca e fratele meu si ca nu i se pare normal ca el sa traiasca in saracie atat timp cat eu am bani. in primul rand, nu stiam ca am frate si nici nu vreau sa stiu de el. in al doilea rand, sa nu-si faca nimeni calcule pe banii mei", a declarat, pentru ProSport, Catalina. Misterul aparitiei acestui frate a fost dezlegat de mama sportivei: "M-am despartit de primul meu sot cand copiii erau mici. Catalina a ramas cu mine, iar Silviu, care avea numai un an, a fost dat sotului. De atunci nu prea mai stiu nimic de el. A fost plecat o perioada in Suedia, cu tatal sau. Cand fostul meu sot a murit, baiatul a revenit in tara, traind acum cu bunicii. N-a dat niciodata vreun telefon. E ciudat ca si-a adus aminte abia acum ca are o sora. Vreau ca fata mea sa fie lasata in pace", a declarat, pentru ProSport, Carmen Ponor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.