BUCURESTI. Doua persoane au fost internate in spital cu rani grave in urma unei altercatii ce a avut loc in seara zilei de 2 ianuarie intr-o pizzerie din cartierul Militari. Din primele verificari efectuate de politistii Sectiei 21 a rezultat ca mai

BUCURESTI. Doua persoane au fost internate in spital cu rani grave in urma unei altercatii ce a avut loc in seara zilei de 2 ianuarie intr-o pizzerie din cartierul Militari. Din primele verificari efectuate de politistii Sectiei 21 a rezultat ca mai multi tineri au consumat bauturi alcoolice in incinta pizzeriei si in momentul in care au achitat consumatia, unul dintre acestia a insultat-o pe o angajata a localului. Un prieten al ospataritei, chemat telefonic, a fost lovit in cap cu o sabie cand a vrut sa-i sara in ajutor. Cercetarile sunt continuate pentru identificarea persoanelor implicate.

CONSTANTA. Un adolescent din judetul Constanta si-a pus capat zilelor de suparare ca a fost dojenit de bunica sa, transmite Rompres. Mihai Aldea, in varsta de 16 ani, cunoscut cu probleme psihice, s-a sinucis, aruncandu-se in fantana casei parintesti, dupa ce, ieri dimineata, a fost certat de bunica sa pentru ca-si cheltuise banii stransi la colindat.

HARGHITA. Un copil din Harghita a fost ranit de un leu de la o minigradina zoologica privata, transmite Rompres. Duminica, baietelul in varsta de 12 ani a plecat impreuna cu un alt copil sa vada animalele de la Gradina Zoologica. Cand a ajuns la cusca unui leu, el a vrut sa-l vada mai de aproape, a sarit gardul care asigura protectia si s-a apropiat de gratii. Atunci, leul a incercat sa-l loveasca si ghearele ascutite i-au cauzat baiatului rani pe piept, pe sold si la un picior.

EPAVA ROSTOCK. Duminica dupa-amiaza, un scafandru britanic, angajat al firmei Titanic Savage din Statele Unite ale Americii, firma ce lucreaza pentru ranfluarea epavei navei Rostock, aflata la Sulina, a fost ingropat de viu de doua tone de mal care au cazut peste el de pe un tavan al navei. Anthony James Eke (36 de ani) este al treilea scafandru care a murit in timpul operatiunilor de ranfluare a navei Rostock. (Erik Hoosz)

FISURI. In anumite zone ale barajului Portile de Fier I au aparut fisuri, a declarat pentru Rompres directorul Sucursalei Mehedinti a SC Hidroelectrica SA, Teodor Pavelescu, care a subliniat ca exista solutii de remediere, fara a se pune in pericol exploatarea si siguranta hidrocentralei.

IASI. O femeie de 37 de ani din localitatea ieseana Carlig, insarcinata cu gemeni, a nascut un baietel la data de 11 decembrie si urmeaza sa-l aduca pe lume pe cel de-al doilea copil la sfarsitul lunii ianuarie, acest caz fiind o premiera in Romania si unul foarte rar la nivel mondial, informeaza Mediafax. Potrivit specialistilor, aceasta anomalie se intalneste o data la 100.000 de femei.

IN PENITENCIAR. ""Regele Huilei"" si-a petrecut Revelionul uitandu-se la televizor. Miron Cozma a preferat friptura si cozonacul ca masa de Revelion, iar in cursul serii de 31 decembrie a urmarit un program artistic pregatit de ceilalti detinuti ai Penitenciarului Craiova. De cand se afla in unitatea de detentie craioveana, Luceafarul a fost vizitat o singura data de catre membrii familiei, intre Craciun si Revelion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.