Responsabilii lui FC Nantes au anuntat ca tehnicianul Loic Amisse a fost concediat, locul sau urmand sa fie luat de Serge Le Dizet, responsabilul centrului de copii si juniori. Loic Amisse, in varsta de 50 de ani, a fost numit in functia de antrenor
Responsabilii lui FC Nantes au anuntat ca tehnicianul Loic Amisse a fost concediat, locul sau urmand sa fie luat de Serge Le Dizet, responsabilul centrului de copii si juniori. Loic Amisse, in varsta de 50 de ani, a fost numit in functia de antrenor al ""canarilor"" in 2003. Relatiile dintre tehnician si jucatorii sai s-au degradat in ultimul timp, capitanul echipei, portarul Mickael Landreau, reprosandu-i lui Amisse ca se afla sub influenta totala a presedintelui Jean-Luc Gripond. Principalul motiv pentru care antrenorul a fost demis il reprezinta parcursul slab al echipei in actuala editie de campionat. Dupa 19 etape, FC Nantes ocupa locul 17 in clasament, cu 18 puncte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.