Nicolae si Lidia Barac locuiesc in Resita, el fiind avocat in Baroul din oras, iar ea judecator la Curtea de Apel Timisoara. In decembrie 2004, cei doi au mers pentru a treia oara in Thailanda. Lidia Barac a declarat ca au aterizat pe insula Phuket
Nicolae si Lidia Barac locuiesc in Resita, el fiind avocat in Baroul din oras, iar ea judecator la Curtea de Apel Timisoara. In decembrie 2004, cei doi au mers pentru a treia oara in Thailanda. Lidia Barac a declarat ca au aterizat pe insula Phuket in 14 decembrie. Sotii Barac au povestit ca erau pe plaja cand apa oceanului s-a retras si s-au gandit ca ceva este in neregula. Au fugit si s-au refugiat la ultimul etaj al hotelului, alaturi de ceilalti turisti, de unde au urmarit cum natura se dezlantuia si cum valurile loveau tarmul cu putere. Dupa dezastru, sotii Barac s-au mutat intr-o statiune aflata la 100 de kilometri de insula. Pentru ca zborurile spre Europa erau arhipline, cei doi s-au intors abia ieri in tara cu avionul, cu o cursa Munchen - Timisoara, dupa care au plecat spre Resita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.