Intr-o retrospectiva a evolutiilor pe care le-au avut echipele din Premiere Division, realizata de site-ul www.football365.fr, atacantul roman al lui Nantes, Florin Bratu, a fost nominalizat printre jucatorii care au deceptionat in prima parte a sezo
Intr-o retrospectiva a evolutiilor pe care le-au avut echipele din Premiere Division, realizata de site-ul www.football365.fr, atacantul roman al lui Nantes, Florin Bratu, a fost nominalizat printre jucatorii care au deceptionat in prima parte a sezonului. "Jucatorii achizitionati din strainatate au esuat in incercarea lor de a se impune la Nantes. Sud-americanii Viveros si Caceres sunt departe de a-i face uitati pe Armand si Yepes in inimile suporterilor si sunt doua din cele mai mari deziluzii ale turului, la fel ca si atacantul roman Bratu, care este departe de eficacitatea compatriotului sau, Viorel Moldovan", scrie sursa citata. in turul campionatului, Bratu a evoluat in zece meciuri, dintre care in sapte ca titular si a inscris doar doua goluri. De remarcat ar fi ca ambele reusite ale fostului atacant din Giulesti s-au produs in confruntari in care Nantes a trebuit sa se recunoasca invinsa. in conditiile in care Bratu va continua sa nu dea randamentul asteptat, "canarii" intentioneaza sa-l foloseasca drept moneda de schimb la sfarsitul acestui sezon, nefiind exclus ca romanul sa ajunga in acest mod chiar in divizia secunda din Hexagon.
in alta ordine de idei, chiar daca prestatia lui Bratu nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul asteptarilor, se pare ca in Hexagon ar putea ajunge un nou fotbalist roman. Este vorba de portarul dinamovist Cristian Munteanu. Mai mult rezerva dupa legitimarea, in luna octombrie, a lui Bogdan Stelea, "Babicu" se afla pe lista de achizitii a prim-divizionarei franceze. Din cate se pare, singura piedica in calea perfectarii transferului il reprezinta numarul mare de jucatori extracomunitari existenti in lotul echipei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.