Din punct de vedere astrologic, omenirea trece din era Pesti in era Varsator. Asta inseamna o schimbare radicala a civilizatiei. Lumea incepe sa fie influentata de "Copiii Indigo", care au un alt mod de gandire decat cel cu-noscut pana acum - practic

Din punct de vedere astrologic, omenirea trece din era Pesti in era Varsator. Asta inseamna o schimbare radicala a civilizatiei. Lumea incepe sa fie influentata de "Copiii Indigo", care au un alt mod de gandire decat cel cu-noscut pana acum - practic, omenirea incepe sa faca trecerea catre un nivel spiritual superior, spune astrologul Constantin Dorneanu (foto).

Un An Nou cu scandaluri

"Trecera dintre ani s-a facut la ora lui Saturn, care vesteste un an cu multe incercariu, cu multe probe grele de trecut. Recelionula stat sub semnul tensiunii, cu predispozitii la neintelegeri, la scandaluri violente. Deschiderea astrala catre accidentari a fost mare.

Sanatate subreda din cauza exceselor

Anul 2005 poate fi unul destul de neplacut din punct de vedere medical. Vom avea o predispozitie catre exagerari de tot soiul, de la stres la alimentatie, lucru care va conduce la subrezirea sanatatii. Trebuie constientizata cauza spirituala a bolilor in actul medical.

Blocaj decizional in politica

Cand Traian Basescu a depus juramantul de presedinte al Romaniei "Luna Neagra" se afla in Casa a X-a, lucru nu tocmai bun pentru presedinte. Va trebui sa-si aleaga foarte bine prietenii si colaboratorii, sa apeleze intotdeauna la negociere si diplomatie. Are nevoie de un consilier spiritual cu ajutorul caruia sa se fereasca sa ia decizii in "ceasul rau", adica in momente nefavorabile din punct de vedere astrologic. Pentru perioada urmatoare sunt de asteptat blocaje in actul decizional, atat la Presedintie cat si la Guvern. Acestea nu pot fi depasite decat cu rabdare, prin dialog de ambele parti.
Trecerea din zodia Pesti in zodia Varsator face din 2005 un an de probe, de incercari, de autocenzura. Este o trecere dinspre latura materiala catre latura spirituala, de la modul de a gandi clasic, inspre modul de a gandi mai mult "cu inima". Trebuie sa ne asteptam la o schimbare totala de civilizatie, omenirea trece la un alt nivel spiritual: cel influentat de Copiii Indigo.
Ei vin cu multa informatie, trebuie sa-i protejam si sa-i intelegem. Comunitatile care nu vor reusi sa treaca cu bine catre aceasta etapa, cei care pierd startul, risca sa ramana in urma dezvoltarii generale multi ani de aici incolo, este de parere Dorneanu.
Termenul "Copiii indigo" este unul generic pentru persoanele care au o aura a corpului in care predomina culoarea indigo. Din cercetarile efectuate a rezultat ca ei au inceput sa se nasca masiv in ultimii 13 ani. Aproximativ 85 la suta din copiii aparuti pe lume in 1992 sunt "indigo", procentul crescand spre 95 la suta la aceasta ora. Anul 1992 nu reprezinta insa un hotar absolut pentru aparitia acestor copii cu aura indigo. Exista rapoarte care semnaleaza aparitia lor inca din a doua jumatate a secolului XX, dar intr-o proportie mica. Puteti avea 24 sau 50 de ani si sa fiti un "Indigo".
in viata sociala "Copiii indigo" sunt rebeli fata de autoritati, nonconformisti, foarte emotivi si sensibili, fragili, talentati si dotati cu o intuitie iesita din comun. Sau pot fi la popul opus: reci si aspri, dar foarte intelepti pentru varsta lor. Grupurile de specialisti pe diverse domenii care au lansat ipoteza "Copiilor indigo" spun ca acestia au inceput deja sa preia puterea.
Pe tot cuprinsul lumii, "Copiii indigo", nascuti cu catva timp in urma, ajung in pozitii de conducere si de putere politica. Va aparea o noua putere mondiala care va aduce un echilibrul planetar care nu a mai existat din preistorie, cand se preconizeaza ca omenirea ar fi cunoscut "varsta mitica de aur", in sensul de pace si fericire. Specialistii in domeniu avertizeaza insa ca o schimbare de asemenea proportii ar putea fi catastrofala daca omenirea nu va intelege ce se intampla cu ea.
"Trecerea dintr-o era in alta este inevitabila, depinde insa de noi daca va fi lina, fara convulsii, sau dura", apreciaza astrologul Dorneanu.
in Evul Mediu occidental 28 decembrie era numita "ziua inocentilor", in care copiii aveau dreptul sa conduca comunitatile, iar deciziile lor erau respectate. Cultul inocentilor avea radacini adanci in trecutul indepartat, precrestin al Europei. Copilaria avea asadar o zi de domnie pe an, zi in care cei mici aveau voie sa faca orice fara a fi pedepsiti, moment consemnat in istorie drept "sarbatoarea nebunilor". in antichitatea romana aceasta sarbatoare se numea Saturnalii, zi in care sclavii stateau la masa cu stapanii, ca rememorare a "epocii de aur" a omenirii, cand toti erau egali.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.