"in vara eram evaluat la un sac si jumatate de cartofi, dar in maximum un an de zile voi valora cateva zeci de milioane de dolari", a declarat Mihaita Plesan, fotbalistul Craiovei dorit de mai multe formatii din strainatate. Plesan i-a raspuns si pre
"in vara eram evaluat la un sac si jumatate de cartofi, dar in maximum un an de zile voi valora cateva zeci de milioane de dolari", a declarat Mihaita Plesan, fotbalistul Craiovei dorit de mai multe formatii din strainatate. Plesan i-a raspuns si presedintelui executiv al Stelei, Mihai Stoica, dupa ce acesta afirmase ca jucatorul "stiintei" nu s-ar fi integrat la gruparea din Ghencea. "Mihai Stoica nu ar trebui sa vorbeasca, deoarece este un simplu angajat. Eu am vorbit cu patronul Gigi Becali la 18 decembrie si i-am spus ca in zece zile ii voi da un raspuns. insa, la 26 decembrie, am vorbit din nou cu dumnealui si ne-am inteles ca acel raspuns sa vina imediat dupa Revelion. Respect Steaua, respect patronul, respect jucatorii, dar nu sunt obligat sa respect toti angajatii ei. Nu am fost sfatuit de nimeni sa refuz Steaua, dar cred ca si impresarii mei au un cuvant de spus in ceea ce priveste echipa unde voi merge. Nu trebuie sa fac acest lucru de capul meu".
intrebat unde ar prefera sa joace in Turcia, la Besiktas sau la Galatasaray, Plesan (foto) a raspuns: "intre Besiktas si Galatasaray as alege Galata, pentru ca acolo este Hagi, idolul meu din copilarie si cel mai mare fotbalist al Romaniei".
in alta ordine de idei, Plesan sustine ca exista sanse sa ramana si la Universitatea Craiova. "sansele de a continua in Banie exista si ii asigur pe toti cei care iubesc Universitatea ca, daca voi ramane, in maximum o luna de la reluarea campionatului, echipa va iesi din zona retrogradarii".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.