Andrei Pavel (foto) e primul sportiv roman de top care va intra in arena in acest an. Constanteanul, ocupant al locului 20 in ierarhia mondiala, a fost desemnat al cincilea favorit al turneului de un milion de dolari de la Doha. Din pacate pentru el,
Andrei Pavel (foto) e primul sportiv roman de top care va intra in arena in acest an. Constanteanul, ocupant al locului 20 in ierarhia mondiala, a fost desemnat al cincilea favorit al turneului de un milion de dolari de la Doha. Din pacate pentru el, cap de serie numarul unul este "cosmarul" Cneazului, elvetianul Roger Federer, cel care anul trecut l-a invins pe oriunde l-a prins.
Prezent in calificarile competitiei, Razvan Sabau a fost eliminat in turul doi, abandonand in setul secund al meciului cu germanul Markus Hantschk.
La feminin, Delia Sescioreanu si Andreea Vanc au fost eliminate in tururile inaugurale ale turneelor de la Gold Coast (170.000 $), respectiv Auckland (140.000 $). Vanc va juca insa pe tabloul principal la dublu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.