back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:42

Andrei, îți mai supun atenției următorul text din prima epistolă sobornicească a lui Ioan (cel mai probabil aceiași persoană cu autorul Apocalipsei):

==============================================================
Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, căci de-ar fi fost de-ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toți de-ai noștri, de aceea au ieșit. Iar voi, ungere aveți de la Cel Sfânt și știți toate. V-am scris vouă, nu pentru că nu știți adevărul, ci pentru că îl știți și știți că nici o minciună nu vine din adevăr. Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduiește că Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tăgăduiește pe Tatăl și pe Fiul (I Ioan 2.18-22).

Deci, cine sunt αντιχριστοι sau cine este αντιχριστος?

Ioan spune că antihristul sau antihriștii sunt acele persoane, strecurate inițial în rândul creștinilor primului veac dar apoi ieșiți din comunitatea acestora pentru a-i ataca în mod perfid, și care în esență tăgăduiau pe Tatăl și pe Fiul. Adică, aviz iehoviștilor, tăgăduiau dreptul Fiului de a fi așezat alături de Tatăl (în calitate de co-egal al acestuia) și de a fi mărturisit și crezut așa cum numai Tatăl este mărturisit și crezut.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:56

Andrei, mai un text...și am plecat la fotbal. Îl iau din aceiași epistolă ioanină:

Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. În aceasta să cunoașteți duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturisește că Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu. Și orice duh, care nu mărturisește pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ați auzit că vine și acum este chiar în lume (I Ioan 4.1-3).

Ioan vorbește în context despre un duh al rătăcirii, pe care creștinii primului veac îl puteau foarte lesne discerne. Acest duh al rătăcirii sau duh al lui antihrist este acela care tăgăduiește întruparea și natura umană a lui Iisus Hristos. Prin această explicație, Ioan identifică din nou antihristul sau antihriștii cu docetismul proferat de gnostici (vezi evangheliile gnostice ale lui Filip sau Iuda) dar și de alte grupări eretice para-creștine - oameni care în esență afirmau că materia și trupul omenesc sunt ceva păcătos, nevrednic și incompatibil cu întruparea lui Iisus.

Aceștia deci, Andrei, sunt antihriștii, duhul antihristului sau antihristul (la singular dar corporativ ca sens)! Ei sunt și printre noi astăzi. La cine te mai aștepți tu să apară?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:00

pai,ma gandeam sa apara mos craciun cu cravata si costum,e bine?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 18:04

Este interesant cum vorbea Sfantul Efrem Sirul despre antihrist.
Acest Sfant a participat si la Niceea 325. Este un Sfant al primelor veacuri crestine.

“Eu, Efrem cel prea mic si pacatos si plin de greseli, cum voi putea sa spun cele mai presus de puterea mea ? Dar de vreme ce Mantuitorul plin de a Sa milostivire, pe cei neintelepti i-a invatat intelepciunea si prin ei pe credinciosii de pretutindeni i-a Luminat; si pe a noastra limba cu indestulare o va lamuri spre folosul si zidirea mea, a celui ce zic, si a tuturor ascultatorilor, si voi grai intru durere si voi spune intru suspinuri pentru sfarsitul lumii acesteia de acum, si pentru cel fara de rusine si cumplit balaur (adica Antihrist) cel ce va tulbura toate de sub cer, si sa bage teama si spaima si cumplita necredinta in inimile oamenilor… Va face aratari, semne si infricosari, incat, de ar putea sa amageasca si pe cei alesi. Si se va sargui ca pe toti sa-i insele cu mincinoasele semne, cu naluciri de aratari vrajitoresti si cu fermecatoriile care se vor face de el…

Caci cu ingaduinta lui Dumnezeu va lua stapanire ca sa insele lumea, fiindca s-au inmultit paganatatile oamenilor, si pretutindeni se lucreaza tot felul de lucruri cumplite… Pentru aceasta Dumnezeu va slobozi a fi ispitita lumea cu duhul inselaciunii, pentru paganatatea oamenilor. De vreme ce asa au voit oamenii a se departa de Dumnezeu si a iubi pe vicleanul. Mare nevointa va fi fratilor in vremurile acelea, mai ales celor credinciosi, cand se vor savarsi semne si minuni de insusi balaurul cel cu multe stapaniri; cand se va arata ca un Dumnezeu, cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii ca ingerii inaltandu-se inaintea tiranului. Si va striga cu tarie schimbandu-si chipul si infricosand fara de masura pe toti oamenii. Atunci fratilor, oare cine se va afla ingradit si neclintit petrecand? Avand in sufletul sau semnul Unuia-Nascut Fiului lui Dumnezeu, adica sfanta lui venire.

Si in vremea aceea nu va fi slabire pe pamant, si marea vazandu-o toata lumea tulburata, va fugi fiecare sa se ascunda in munti. Unii vor muri de foame, altii de sete se vor topi ca ceara. Si nu va fi cine sa-i miluiasca pe ei. Atunci vor vedea toate fetele lacrimand si cu durere intreband: Nu cumva se afla vreun grai a lui Dumnezeu pe pamant? Si nu vor auzi de nicaieri raspuns…

Cine va suferi zilele acelea? Si cine va rabda necazul cel nesuferit, cand vor vedea amestecarea popoarelor care vor veni de la marginile pamantului, pentru vederea tiranului. Multi se vor inchina inaintea spurcatului si vor striga cu cutremur, incat si locul se va clatina de strigatele lor, zicand: Tu esti mantuitorul nostru… Atunci marea se va tulbura si pamantul se va usca. Cerurile nu vor ploua si sadurile se vor usca. Si toti cei ce vor fi pe pamant, de la rasarit pana la apus vor fugi cu multa frica. Si iarasi cei ce vor fi in partile de apus vor fugi in rasarit cu cutremur…

Luand atunci obraznicul stapanirea, va trimite pe draci in toata lumea, ca sa propovaduiasca cu indrazneala, ca s-a aratat cu slava: Veniti de-l vedeti pe el. Cine oare va avea suflet de diamant, ca sa sufere vitejeste toate smintelile acelea? Cine oare va fi acest om precum am zis, ca toti ingerii sa-l fericeasca pe el? Caci eu fratilor, iubitor de Hristos, desavarsit m-am infricosat numai din pomenirea balaurului, cugetand intru sine necazul ce va sa fie asupra oamenilor in vremea aceea, si in ce fel se va arata acest balaur pangarit asupra neamului omenesc. Insa sfintilor mai cumplit se va arata. Ca vor fi multi cei ce se vor arata bine placuti lui Dumnezeu, care vor putea scapa prin munti si dealuri si locuri pustii, cu multe rugaciuni si plangeri nesuferite. Ca vazandu-i Dumnezeu in asa plangere nemangaiata si intru credinta curata, se va milostivi spre dansii ca un Parinte milostiv, iubitor de fii, si-i va pazi pe ei unde se vor ascunde. Ca prea pangaritul nu va inceta sa caute pe sfinti pe pamant si pe mare, socotind ca stapaneste tot pamantul. Si pe toti ii va supune, si va socoti ca se poate impotrivi lui Dumnezeu din cer, nestiind ticalosul neputinta sa si mandria pentru care a cazut…

Cu toate acestea va tulbura pamantul, va infricosa cu semnele sale vrajitoresti pe toti. Si in vremea aceea nu va fi slabire pe pamant, ci necaz mare, tulburare si necaz, moarte si foamete peste tot pamantul. Ca insusi Domnul a zis: “Ca unele ca acestea nu s-au facut de la intemeierea lumii”. Iar noi pacatosii, cu ce vom asemana acele nevoi peste masura de mari? Insa, sa-si puna fiecare in mintea sa cuvintele Mantuitorului, cum ca, pentru nevoia si necazul cel prea mare, va scurta zilele acelea prin milostivirea Sa.

Viteaz suflet va fi acela care va putea sa-si tina viata atunci in mijlocul smintelilor; Ca daca putin va slabi credinta sa, lesne va fi inconjurat si va fi robit de semnele balaurului celui rau si viclean. Si neiertat se va afla unul ca acesta in ziua judecatii, ca insusi lui-si vanzator se va afla, ca cel ce a crezut tiranului de buna voie. De multe rugaciuni si lacrimi avem trebuinta, o, fratilor! ca sa fie cineva dintre noi intarit intru ispite. Fiindca multe vor fi nalucirile fiarei. Caci luptator impotriva lui Dumnezeu fiind, va voi sa le piarda pe toate …

Luati aminte, fratii mei! Covarsirea fiarei si mestesugirea ei de la pantece incepe. Caci dupa ce va fi stramtorat cineva, de lipsa de bucate, sa fie silit a primi pecetea lui. Nu oricum, ci pe mana dreapta si pe frunte va fi pus semnul. Ca sa nu mai aiba stapanire omul a se pecetlui cu mana dreapta, cu semnul Sfintei Cruci, si nici pe frunte a se mai insemna cu Numele Sfant al Domului, nici cu preasfanta si slavita cruce a Domnului nostru Iisus Hristos. Ca stie ticalosul ca daca se va pecetlui cineva cu crucea Domnului, ii risipeste toata puterea lui. Pentru aceasta pecetluieste dreapta omului, ca aceasta este care pecetluieste toate madularele noastre. Asemenea si fruntea care este ca un sfesnic ce poarta faclia luminii. Deci fratii mei, infricosata nevointa va fi tuturor oamenilor celor iubitori de Hristos, si pana in ceasul mortii sa nu se teama, nici sa stea cu molesire cand balaurul va incepe a pune pecetea sa, in locul crucii Mantuitorului. Si va face in asa fel incat sa nu se mai faca nici un fel de pomenire Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Si aceasta o va face, fiindca se teme si se cutremura de puterea Mantuitorului nostru. Ca de nu se va pecetlui cineva cu pecetea sa, nu va putea fi robit de nalucirile vicleanului, si nici Dumnezeu nu-i va parasi, ci ii va lumina si-i va atrage la Sine. Ni se cade, noua fratilor, a intelege nalucirile vicleanului, ca nemilostiv si fara de omenie este. Iar Domnul nostru cu liniste va veni la noi, ca sa goneasca mestesugirile balaurului. Deci noi tinand neabatuta si curata credinta in Hristos, lesne vom birui puterea vrajmasului; si se va departa de la noi neputinciosul, neavand ce sa ne faca. Ca eu, fratilor, va rog pe voi iubitorilor de Hristos, sa nu ne molesim, ci mai ales puternici sa ne facem cu puterea crucii. Cu toate acestea ni se cade noua a ne ruga, ca sa nu cadem in ispita. Deci fiti gata ca niste credinciosi robi, neprimind pe altul. Ca de vreme ce furul si pierzatorul si cel fara de omenie, mai intai va veni intru ale sale vremuri, vrand sa fure si sa junghie si sa piarda turma cea aleasa a lui Hristos, adevaratul Pastor; Caci se va da pe sine drept adevaratul Pastor, ca sa insele oile turmei lui Hristos.

Aceasta cunoscand-o vrajmasul, ca iarasi va sa vina din cer Domnul cu slava, a socotit aceasta ca sa ia asupra sa chipul venirii Lui, ca sa ne insele pe noi. Iar Domnul nostru va veni ca un fulger infricosat pe pamant. Dar vrajmasul nu va veni asa. Se va naste cu adevarat dintr-o femeie spurcata, care va fi unealta a lui. Deci nu se va intrupa diavolul, ci in acest fel va veni ca sa insele pe toti. Fiind smerit, linistit, urand cele nedrepte, spre iudei intorcandu-se, bun, iubitor de saraci, peste masura de frumos, cu buna asezare, lin catre toti, cinstind in mod special pe evrei (caci ei asteapta venirea lui).
-----
Nu am pus tot cuvantul sfantului lui aici ca sa nu umplu forumul doar cu mesajul meu. Cine vrea sa citeasca mai departe gaseste aici continuarea:

www.razbointrucuvant.ro/2008/01/28/sfantul-efrem-sirul-despre-in...

Doamne ajuta

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 18:40

De la: eclaudesvd, la data 2009-02-28 12:58:59Ce e tu_maria??? Te simti cu musca pe caciula si reactionezi???

Eu stiu in cine cred si nu atac pe nimeni... tu stii in cine crezi sau inca mai cauti sa te convingi ca cine a infiintat secta din care faci parte e un profet??? Putin imi pasa daca tu sau alti sunti de acord cu mine!

Chiar ai vazut ca m-a interesat lucrul acesta??? Se pare ca iti place sa ataci! Nu sari cu furca la tren ca s=ar putea sa te calce

Comentariu de doi lei......... de la cine? De la unul cu pretentii de .....intelectual stralucit.

Cati ani ai??

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:13

Cunostinta (credinta) fara fapta este moarta!
Aplica Biblia in viata ta de fiecare zi si vei fi o persoana mai buna!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:25

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-28 14:00:45pai,ma gandeam sa apara mos craciun cu cravata si costum,e bine?

Florin de data asta ai scris ca sa te afli numai in treaba? Sau ai gresit topicul.
Citeste ce scrie Adi, si vei intelege mesajul lui Dumnezeu pentru tine!
Eu nu sint ortodox (acest cuvint are un mesaj important), dar respect pe toti cei ce au o minte deschisa!
Cercetarea Cuvintului, te va calauzi la Adevar, si Adevarul te va calauzi la Viata!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:30

De la: emrreno, la data 2009-02-28 19:25:04
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-28 14:00:45pai,ma gandeam sa apara mos craciun cu cravata si costum,e bine?

Florin de data asta ai scris ca sa te afli numai in treaba? Sau ai gresit topicul.
Citeste ce scrie Adi, si vei intelege mesajul lui Dumnezeu pentru tine!
Eu nu sint ortodox (acest cuvint are un mesaj important), dar respect pe toti cei ce au o minte deschisa!
Cercetarea Cuvintului, te va calauzi la Adevar, si Adevarul te va calauzi la Viata!

Nu te mai osteni sa-i raspunzi lui Florin, el are o pb legata de Dumnezeu si nu ai ce sa-i faci.Sufera mult, inca nu L-a gasit, il cauta dar inca nu realizeaza acest lucru.

balabanandrei

335 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:11

Andu nimeni nu spune ca a venit antihrist, ci doar se pregateste venirea lui. Eu stiu ca desi nu o spui, sigur o gandesti, aceste tipuri de documente vor duce la acel cip implantat sub piele. Cei care nu cred lucrul asta sunt mai mult decat naivi. Credem toate mincinile americanilor cu terorismul si prostiile lor. Ca asta e scuza cu aceste tipuri de documente. Terorismul! Nimeni nu a strigat "lupu, lupu", ci doar "atentie se apropie lupu". Ca atunci cand vine lupu, sa fim in garda. Lumea care o sa accepte aceste noi tipuri de documente, e posibil sa accepte cu aceeasi usurinta si acele cipuri implatate sub piele. Pt ca cei din umbra vor spune: "pai acele cipuri din pasapoarte, permise, buletine le-ati acceptat, astea sunt aceleasi cipuri care contin toate datele de pe toate documentele voastre intr-unul singur. E acelasi lucru, doar ca o sa fie sub piele, ca sa nu se mai piarda sau sa se fure, samd " Si multi o sa accepte. De aia oamenii trebuie sa fie atenti incepand de acum.

„Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!“
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:16

De la: adipopa, la data 2009-02-28 12:18:08Ioana, câteva lucruri (din interior sau de la un conspiraționist cum ai spune că sunt eu) privind investiția europeană în securizarea electronică a documentelor de identitate: (1) îmbunătățește nu înrăutățește viața cetățenilor europeni (citește mai pe larg și despre eInclusion, eHealth, eGovernment - sunt concepte cu care orice istoric cu adevărat european va trebui să lucreze de acum înainte); (2) reduce drastic costurile publice prin scăderea infracționalității bazată pe falsificare identității (citește din nou ce rol au programele similare eInclusion, eHealth și eGovernment pentru reducere cheltuielilor statutlui); (3) nu este în competiție cu alte programe de finanțare europeană sau mondială (adică nu se iau bani de la gura celor săraci din Africa sau de la investițiile de infrastructură în țările care au aderat recent).

Argumentul tău se aseamănă paradoxal cu cel al lui Iuda Iscarioteanul în casa lui Lazăr din Betania, când sora acestuia, Maria, a turnat mir de nard pe picioarele lui Iisus. Îți amintești cum a pus problema? 'Pentru ce nu s-a vândut mirul acesta cu trei sute de dinari și să-i fi dat săracilor?' Ioana, orice cheltuială își are criticii ei. Ai dreptul să comentezi asupra acestei investiții, ca orice cetățean european, este democratic să-ți susții astfel părerea, dar eu te invit să o faci de pe o altă platformă ideologică decât cea extremistă pe care stai acum. Ar fi mult mai bine pentru noi toți, dar mai ales pentru generația ta.

ok,adi...am inteles parerea ta...deci...niste oameni cu suflet mare s-au gandit la binele semenilor lor si vrand sa-si mantuiasca sufletul au decis sa fak o fapta buna si sa le implanteze acestora cipuri.....minunat...ce exemplu de iubire crestineasca...!!!...aproape k imi dau lacrimile.....astia cu siguranta sunt oamenii lui dumnezeu....niste sfinti pe pamant....in comparatie cu ei savatie bostovoi,iustin parvu,bartolomeu anania,arsenie papaghioc etc sunt doar niste calugari nebuni pe kr diavolul i-a indemnat sa bage teama in oameni doar de dragul de a deveni vedete.....cat despre calugarii de la muntele athos sau de la ierusalim...de aia ce sa mai zic...agentii diavolului!!

...PENIBIL.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:44

andu si balabanandrei...
fac si eu un apel catre voi....
intrati pe apologeticum.wordpress.com/2009/01/16/manifest-contra-666/
veti gasi acolo un formular pe kr va trebui sa-l completati cu semnaturi ale unor persoane kr nu sunt de acord cu cipurile si apoi sa-l trimiteti unor calugari....cu siguranta aveti si voi colegi de sevici sau facultate kr vor semna....
va avertizez insa k va va fii foarte greu....eu am reusit astazi sa strang deabea 8 semnaturi ,insa(nu o spun k sa ma laud ci k sa va incurajez) nu ma voi lasa pana nu completez toata lista....
dak reusiti sa trimiteti makr cateva semnaturi impotriva cipurilor dumnezeu va va rasplati pe deplin....acei calugari se roaga in permanenta pentru credinciosi...se vor ruga si pentru voi.....

ps...e valabil pentru toata lumea...nu stati degeaba ...strangeti semnaturi!!!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:50

Ioana, tu iei în derâdere valorile europene privind politicile publice centrate pe cetățean nu numai datorită faptului că în România ai un exemplu descuranjant, ci și (sau mai ales) pentru că tu personal ai îmbrățișat obscurantismul religios ca filosofie de viață.

În logică, am spus-o deja de mai multe ori pe acest forum, calitatea de adevăr a unei afirmații nu depinde nici de persoana nici de circumstanțele persoanei care face afirmația respectivă. Deci nu contează nici că e Sfântul Sinod nici că e Muntele Athos cel care se pronunță asupra securizării electronice a documentelor de identitate. Contează argumentul în sine.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:58

Ioana, am uitat. În ce privește strângerea de semnături, ți-am prezentat pe celălalt forum motivele mele pentru care studiul teologic și tehnic (care ar trebui să întemeieze rațional demersul tău petiționar) este subțire la capitolul teologie și mediocru din punct de vedere tehnic. La fel stau lucrurile și cu manifestul prezentat pe site. Mi s-ar părea mai important și cinstit din partea ta să reanalizezi argumentele pro și contra decât să-ți asumi fără nici măcar un scurt timp de gândire o povară misionară atât de dubioasă.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:00

De la: adipopa, la data 2009-02-28 21:50:56Ioana, tu iei în derâdere valorile europene privind politicile publice centrate pe cetățean nu numai datorită faptului că în România ai un exemplu descuranjant, ci și (sau mai ales) pentru că tu personal ai îmbrățișat obscurantismul religios ca filosofie de viață.

În logică, am spus-o deja de mai multe ori pe acest forum, calitatea de adevăr a unei afirmații nu depinde nici de persoana nici de circumstanțele persoanei care face afirmația respectivă. Deci nu contează nici că e Sfântul Sinod nici că e Muntele Athos cel care se pronunță asupra securizării electronice a documentelor de identitate. Contează argumentul în sine.

adi...eu din totdeauna am fost total impotriva uniunii europene...ce valori promoveaza astia?....
adi ...ne rapesc libertatea...ne rapesc ortodoxismul.....ne rapesc demnitatea...ne trateaza k pe niste vite!!!...o sa ajungem sclavii lor....
nu ne baga cipuri datorita *milei lor nemasurate* si *sufletului lor bun* ...nu le pasa de tine(sau de oricare alt om) nici cat de o ceapa degerata....ei nu vor decat BANI....adi...cipurile sunt introduse pentru controlul si manipularea oamenilor in vederea transformarii lor in sclavi...
tu nu iti dai seama k e ridicol?....ne-a intrebat cineva dak vrem sa intram in uniunea europeana sau nu?....s-a facut un referendum pe tema asta?..ne-au cucerit..si acum trebuie sa ne supenem ordinelor lor...vom accepta sau ne vom revolta cu totii?
scuze insa manifesti un grad mare de naivitate dak crezi k liderilor acestui glob le pasa de securitatea *sclavilor * lor...singurele lucruri de kr le pasa sunt BANII si PUTEREA!!!!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:02

Racukoto, ca să-ți răspundă cineva la întrebare (și nu trebuie să fiu eu neaparat acela) ar trebui să mai dai din casă. Mai spune ceva. Fă-ne să înțelegem ce te frământă și de ce este atât de importantă această întrebare pentru tine. S-ar putea totodată să ai deja tu însuți un răspuns...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:08

De la: adipopa, la data 2009-02-28 21:58:54Ioana, am uitat. În ce privește strângerea de semnături, ți-am prezentat pe celălalt forum motivele mele pentru care studiul teologic și tehnic (care ar trebui să întemeieze rațional demersul tău petiționar) este subțire la capitolul teologie și mediocru din punct de vedere tehnic. La fel stau lucrurile și cu manifestul prezentat pe site. Mi s-ar părea mai important și cinstit din partea ta să reanalizezi argumentele pro și contra decât să-ți asumi fără nici măcar un scurt timp de gândire o povară misionară atât de dubioasă.

de cat timp de gandire crezi k mai am nevoie ,adi?.....sunt suficient de informata...nu m-am trezit din senin sa sustin k e o conspiratie a unora kr vor sa cucereasca globul....ma informez de ani de zile....
intr-adevar...strangerea de semnaturi e o mare povara misionara insa trebuie sa mi-o asum....nici sfantul ioan botezatorul(caruia ii port numele) nu a tacut cand a vazut k irod trieste cu sotia fratelui sau pe kr il aruncase in inchisoare...si-a pierdut capul pentru asta insa a castigat mantuirea......
nu trebuie sa-i frik nimanui sa stranga acele semnaturi.... dumnezeu este cu ei .....
am reusit sa strang 8 semnaturi insa cu ajutorul bunului dumnezeu voi mai strange in continuare....
voi face tot ce imi sta in putinta pentru k aceste cipuri sa nu fie introduse in documente si sa fie scoase din carduri....

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:08

Aderarea transatlantică și integrarea europeană a României nu au avut nevoie de un referendum pentru simplul motiv că nu a existat opoziție! Tot ce spui tu are la bază speculații conspirative și un panslavism prost înțeles.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:15

De la: adipopa, la data 2009-02-28 22:08:57Aderarea transatlantică și integrarea europeană a României nu au avut nevoie de un referendum pentru simplul motiv că nu a existat opoziție! Tot ce spui tu are la bază speculații conspirative și un panslavism prost înțeles.

nu a existat opozitie?
vorbeste in numele tau....
nu mai jigni aiurea....
nu ai de unde sa stii kr ar fii fost rezultatul....
bine ar fii sa fie doar *speculatii conspirative*...insa asta e purul adevar....de ani de zile urmaresc asta si vad k toate previziunile mele s-au implinit...si se implinesc pe zi ce trece...
pot sa intuiesc ce se va intampla in continuare in multe domenii....si sunt slabe sanse sa ma insel......

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:19

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-28 22:08:42
De la: adipopa, la data 2009-02-28 21:58:54Ioana, am uitat. În ce privește strângerea de semnături, ți-am prezentat pe celălalt forum motivele mele pentru care studiul teologic și tehnic (care ar trebui să întemeieze rațional demersul tău petiționar) este subțire la capitolul teologie și mediocru din punct de vedere tehnic. La fel stau lucrurile și cu manifestul prezentat pe site. Mi s-ar părea mai important și cinstit din partea ta să reanalizezi argumentele pro și contra decât să-ți asumi fără nici măcar un scurt timp de gândire o povară misionară atât de dubioasă.

de cat timp de gandire crezi k mai am nevoie ,adi?.....sunt suficient de informata...nu m-am trezit din senin sa sustin k e o conspiratie a unora kr vor sa cucereasca globul....ma informez de ani de zile....
intr-adevar...strangerea de semnaturi e o mare povara misionara insa trebuie sa mi-o asum....nici sfantul ioan botezatorul(caruia ii port numele) nu a tacut cand a vazut k irod trieste cu sotia fratelui sau pe kr il aruncase in inchisoare...si-a pierdut capul pentru asta insa a castigat mantuirea......
nu trebuie sa-i frik nimanui sa stranga acele semnaturi.... dumnezeu este cu ei .....
am reusit sa strang 8 semnaturi insa cu ajutorul bunului dumnezeu voi mai strange in continuare....
voi face tot ce imi sta in putinta pentru k aceste cipuri sa nu fie introduse in documente si sa fie scoase din carduri....

... si nu vei reusi sa impiedici ca sa se intample doarece asa trebuie sa se...intample.
Intelege ca nu te poti opune.Singurul lucru pe care il poti face e sa convingi persoane sa nu li se implanteze cipul in rest.....asta este planul al cui???
Pai tu nu sti ca nimic nu se intampla daca nu este ingaduit de Dumnezeu???
Spre edificare citeste in Iov ce i-a ingaduit Dumnezeu satanei sa faca, deci el nu poate face nimic decat daca ii este ingaduit de Dumnezeu.

Si nu te supara, de-a lungul timpului a existat intodeauna cineva in BOR care sa faca pe placul policitienilor, cine nu, a fost trimis la plimbare si inlocuit.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:20

Ioana, cred că ai nevoie de timp de gândire și reflecție. Ești prea impulsivă, iar argumentele tale nu au substanță. De ce nu mă asculți? Ți-ai format niște convingeri prea puternice pentru calitatea argumentelor cu care ești în stare să le susții.

Dă-mi voie să subliniez numai una dintre incongruitățile din argumentația ta (și a celorlalți opozanți) pe care ți-am semnalat-o de atâtea ori: confundarea voită și de dragul manipulării maselor a securizării electronice a actelor de identitate cu presupusa intenție de a se trece la implantarea cip-urilor umane.

Cele două sunt două lucruri total diferite. Una reprezintă o politică europeană valabilă pentru toate țările membre; cealaltă produsul unei imaginații fobice care nu ține cont de nemenționarea unei intenții în acest sens.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:25

Maria, ești defetistă. Dacă securizarea electronică a actelor de identitate ar fi fost imorală sau anti-socială (lucru neprobat de nimeni, dar zic dacă ar fi fost imorală sau anti-socială) atunci cetățenii ar fi trebuit să se opună. Nu merge cu fie ce-o fi, asta trebuie să se întâmple, așa ne e scris, sau așa vrea Domnul. Aici prefer belicozitatea Ioanei decât indiferența ta - deși ambele sunt după părerea mea greșite.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:27

Dictionar grec-roman ( dictionar.us/grec-roman/ )

αντιχριστοι

αντιχριστοι - Antichristoi

αντιχριστος

αντιχριστος - Antihristul

Observatie :
Primul inseamna Antichristoi, iar al doile cuvant Antihristul. Diferenta intre ele la cuvintele scrise in limba greaca este de o litera (ultima). In romaneste sunt mai multe litere diferite. Grafia pe calculator, care respecta limba engleza, impune o "numeratoare" cu ajutorul semnelor "#" si "&", puse inaintea acelor numere (945, 957, 964, 953, 967, 961, 953, 963, 964, 959, 953, sau "962"). Am exemplificat cum am scris cu litere grecesti pe un calculator care, scrie cu litere englezesti.

Intrebare:
De ce ati dat doua cuvinte scrise intr-o limba straina (greaca - dar nu ati precizat acest lucru), atata vreme cat cititorii nu erau "obligati" sa cunoasca aceasta limba ?
Forumul fiind scris in limba romana "politicos" ar fi fost sa-i avertizati (frumos era sa le si traduceti, iar daca nu stiati sa-i atentionati).

P.S.
Cat priveste comentariul pe care il faceti despre mine, va aduc aminte ca am declarat ca nu voi mai face referiri referitoare la mine sau altii. Ma voi referiri doar la tema topicului pe care ma gasesc si nu voi discuta de alte probleme. Tema noastra este "Sa ne cunoastem credinta ortodoxa" si se discuta foarte putin despre aceasta tema. Asa ca am ajuns sa intru tot mai rar deoarece nu se respecta tema propusa de unii forumisti. Daca o sa am ceva de spus in legatura cu aceasta tema sau daca voi avea neclaritati voi interveni cand o sa intru pe acest Forum (si pe acest topic).

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:31

Ioana, pentru ca opoziția să însemne ceva într-o democrație matură ar trebui să treacă cel puțin de o treime. La noi, această opoziție a fost aproape nulă. Tu poți fi euro-sceptică, chiar și după aderare, dar adevărul e că în toate intervențiile tale pe forum până acum nu ai reușit să aduci nici măcar un argument posibil (ca să nu zic și probabil) pentru susținerea poziției tale.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:33

De la: adipopa, la data 2009-02-28 22:20:42Ioana, cred că ai nevoie de timp de gândire și reflecție. Ești prea impulsivă, iar argumentele tale nu au substanță. De ce nu mă asculți? Ți-ai format niște convingeri prea puternice pentru calitatea argumentelor cu care ești în stare să le susții.

Dă-mi voie să subliniez numai una dintre incongruitățile din argumentația ta (și a celorlalți opozanți) pe care ți-am semnalat-o de atâtea ori: confundarea voită și de dragul manipulării maselor a securizării electronice a actelor de identitate cu presupusa intenție de a se trece la implantarea cip-urilor umane.

Cele două sunt două lucruri total diferite. Una reprezintă o politică europeană valabilă pentru toate țările membre; cealaltă produsul unei imaginații fobice care nu ține cont de nemenționarea unei intenții în acest sens.

adi..tu crezi ca nu mi-am pus de foarte multe ori intrebarea *si dak totusi ma insel?* ??? am incercat sa vad si celelalte aspecte...sa ma gandesc k poate nu sunt cuprinsa decat de temeri nefondate....si ori de cate ori am vrut sa gandesc si altfel a aparut ceva kr sa-mi arate k am avut dreptate de la inceput.....k nu exista niciun motiv pentru kr sa-mi schimb vreuna dintre conceptiile pe kr le am....si atunci mi s-au intarit foarte tare...si mi s-au deschis ochii si in alte privinte....
tu ti-ai pus makr o singura dat intrebarea *si dak totusi e o conspiratie la nivel mondial?....si dak e adevart k unii vor sa cucereasca lumea?*

nu confund de dragul manipularii implanturile din buletine cu cele din corpul uman...sunt ferm convinsa k implanturile cipurilor la animale si apoi in documente si carduri bancare(apropo..de carduri nu vorbeste nimeni...toti sunt preocupati de pasapoarte insa nimeni nu isi da seama k pe ascuns niste mafioti au bagat cipuri in carduri cu de-a sila populatiei amenintand oamenii k dak nu le vor accepta isi vor pierde seviciile) sunt doar pasii pe kr ii fac unii spre a putea in final sa implanteze cipuri in corpul omenesc...ti-am spus k nu ma pot insela...vei vedea k in cativa ani ne vor obliga sa avem cipuri in corp...!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:37

De la: adipopa, la data 2009-02-28 22:31:38Ioana, pentru ca opoziția să însemne ceva într-o democrație matură ar trebui să treacă cel puțin de o treime. La noi, această opoziție a fost aproape nulă. Tu poți fi euro-sceptică, chiar și după aderare, dar adevărul e că în toate intervențiile tale pe forum până acum nu ai reușit să aduci nici măcar un argument posibil (ca să nu zic și probabil) pentru susținerea poziției tale.

ti-am adus o multime de argumente....
nu iti sunt suficiente?

apropo....ce inseamna rakaku(sau ce ai mai vrut tu sa scrii pe acolo)?....e prima data cand vad un asemenea apelativ...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:46

Eugen, vorbești în dodii!

Tu vii cumva din filmul Veronica? De ce, de ce, de ce? Uite, îți spun de ce. Am scris în greacă de plăcere sau pentru că știu. Iar după ce am scris am și tradus, în caz că cineva nu ar fi înțeles. Totuși, cei mai mulți forumiști s-ar putea să recunoască literele grecești de pe la școală (ca să nu spun și facultate).

Apoi, am scris și αντιχριστοι și αντιχριστος nu pentru că aș fi greșit o literă, ci pentru că unul este la plural și unul la singular: αντιχριστοι (antihriști) iar αντιχριστος (antihrist).

Dar tu nu știi nici măcar atât din moment ce bolborosești prostii cu taste ajutătoare. Cu toate limitările forumului, tastatura mea (normală de MS Windows) scrie direct inclusiv litera S-final în limba greacă.

Mulțumit?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:53

Ioana, pe celălalt forum te-am provocat să-ți susții cu argumente logice cele șase teze majore ale teorii conspirației pe care o îmbrățișezi:

Ce dovezi aș vrea?

Unu, că americanii s-au bombardat singuri. Doi, că secesiunea și nu integrarea ar fi la ordinea zilei (în Europa). Trei, că implantarea cipurilor umane este nu numai o posibilitate tehnologică, ci și un deziderat politic. Patru, că populația planetei este în descreștere (prin scăderea natalității). Cinci, că deținerea individuală de arme de foc ar face comunitatea locală mai sigură. Șase, că aerisirea curriculei școlare este incompatibilă cu îmbunătățirea performanței academice.

Ajunge pentru început.

Dar nu ai adus nici unul.

Racukoto este o persoană care a pus o întrebare ceva mai devreme pe forum.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:54

De la: balabanandrei, la data 2009-02-28 21:11:36Andu nimeni nu spune ca a venit antihrist, ci doar se pregateste venirea lui. Eu stiu ca desi nu o spui, sigur o gandesti, aceste tipuri de documente vor duce la acel cip implantat sub piele. Cei care nu cred lucrul asta sunt mai mult decat naivi. Credem toate mincinile americanilor cu terorismul si prostiile lor. Ca asta e scuza cu aceste tipuri de documente. Terorismul! Nimeni nu a strigat "lupu, lupu", ci doar "atentie se apropie lupu". Ca atunci cand vine lupu, sa fim in garda. Lumea care o sa accepte aceste noi tipuri de documente, e posibil sa accepte cu aceeasi usurinta si acele cipuri implatate sub piele. Pt ca cei din umbra vor spune: "pai acele cipuri din pasapoarte, permise, buletine le-ati acceptat, astea sunt aceleasi cipuri care contin toate datele de pe toate documentele voastre intr-unul singur. E acelasi lucru, doar ca o sa fie sub piele, ca sa nu se mai piarda sau sa se fure, samd " Si multi o sa accepte. De aia oamenii trebuie sa fie atenti incepand de acum.

Andrei

Nu doar o gandesc o si spun si am mai spus-o: se pregateste venirea lui antihrist si s-a pregatit dintotdeauna si la momentul potrivit (cand va ingadui Dumnezeu asta) va veni... cred lucrul asta ca antihrist va veni chiar inainte de Hristos.

Daca citesti fara tulburare Sfintii Parinti care au vorbit despre acest lucru vei vedea multe lucruri comune pe care toti le-au zis: de pilda ca va fi evreu, va fi primit de evrei ca Mesia, va face minuni mari si va pretinde inchinaciune de la toti oamenii de pe pamant numindu-se pe sine dumnezeu.

Mai mult decat atat referitor la cipurile implantate, da cred ca exista "posibilitatea" ca cipurile acelea sa fie semnul, dar nu stiu lucrul asta, spun doar ca exista posibilitatea asta la fel cum exista posibilitatea sa nu fie cipurile alea semnul fiarei. Poate e doar o idee nastrusnica care nu va avea succes nici macar in america. Vom trai si vom vedea...

Altceva cred ca este mult mai important sa ne indreptam atentia. Tot Sfintii Parinti spun foarte clar ca cei care isi vor pastra credinta il vor recunoaste pe antihrist pentru ca Dumnezeu nu ne lasa niciodata. De asta spun este important inainte sa ne tulburam (tot datorita putinei noastre credinte) sa alergam la Hristos cu tot sufletul si sa cautam sa ne sfintim ca sa nu ne prinda vremurile acelea nepregatiti.

Uite exemplu un extras din Efrem Sirul:
"""
Fericit va fi acela ce se va afla curat si credincios, si va avea in inima lui credinta fara de indoiala catre Dumnezeu, ca fara de frica vor lepada intrebarile lui Antihrist, defaimand muncile si nalucirile lui. Iar mai inainte de acestea, va trimite Dumnezeu pe Ilie Tesviteanul si pe Enoh, ca un milostiv ca sa propovaduiasca cu indrazneala cunostinta de Dumnezeu tuturor, ca sa nu creada lui Antihrist. Ca vor striga si vor zice: Inselator este, o, oamenilor! Nimeni sa nu creada lui nicidecum, sau sa-l asculte pe acest luptator de Dumnezeu! Nimeni din voi sa nu se infricoseze, ca degrab se va surpa. Iar Domnul cel Sfant vine din cer, sa judece pe toti cei ce s-au plecat semnelor lui.

Insa putini vor fi cei ce vor asculta si vor crede propovaduirea proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-si arate negraita Sa iubire de oameni, ca nici odata nu voieste moartea pacatosului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca. Ca nici in vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la Judecata. Deci multi din sfintii care se vor afla atunci vor varsa rauri de lacrimi cu suspinuri catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa fie izbaviti de balaur, si cu mare sarguinta vor fugi in pustietati, in munti si in pesteri si cu frica se vor ascunde. Si li se va darui aceasta de la Dumnezeu Cel Sfant, si-i va povatui pe ei harul in locuri hotarate si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui Antihrist. Ca celor ce au cunostinta, cu lesnire le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea permanent la lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, nu vor crede, si urasc pe cei ce le-ar spune. Pentru aceasta sfintii primesc putere de a scapa, pentru ca toata invaluirea si grijiile vietii acesteia le-au lepadat.
"""

Eu spun asa: hai sa ne luptam cu ce este rau din noi si sa cautam ca fiecare zi sa fie o zi castigata spre sfintirea noastra si ai sa vezi ca momentul acela nu ne va prinde nepregatiti. Gandeste-te ce spunea Hristos ca e datoria noastra sa priveghem si sa fim pregatiti pentru ceasul acela oricand ar fi el. De ce crezi ca Hristos nu a spus un timp exact , eu cred ca nu a spus vremea tocmai pentru ca noi sa fim mereu pregatiti pentru ziua aceea:

LUCA 12
31. Căutați mai întâi împărăția Lui. Și toate acestea se vor adăuga vouă.
32. Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăția.
33. Vindeți averile voastre și dați milostenie; faceți-vă pungi care nu se învechesc, comoară neîmpuținată în ceruri, unde fur nu se apropie, nici molie nu o strică.
34. Căci unde este comoara voastră, acolo este inima voastră.
35. Să fie mijloacele voastre încinse și făcliile voastre aprinse.
36. Și voi fiți asemenea oamenilor care așteaptă pe stăpânul lor când se întoarce de la nuntă, ca, venind, și bătând, îndată să-i deschidă.
37. Fericite sunt slugile acelea pe care, venind, stăpânul le va afla priveghind. Adevărat zic vouă că se va încinge și le va pune la masă și, apropiindu-se le va sluji.
38. Fie că va veni la straja a doua, fie că va veni la straja a treia, și le va găsi așa, fericite sunt acelea.
39. Iar aceasta să știți că, de ar ști stăpânul casei în care ceas vine furul, ar veghea și n-ar lăsa să i se spargă casa.
40. Deci și voi fiți gata, că în ceasul în care nu gândiți Fiul Omului va veni.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:57

De la: adipopa, la data 2009-02-28 22:25:56Maria, ești defetistă. Dacă securizarea electronică a actelor de identitate ar fi fost imorală sau anti-socială (lucru neprobat de nimeni, dar zic dacă ar fi fost imorală sau anti-socială) atunci cetățenii ar fi trebuit să se opună. Nu merge cu fie ce-o fi, asta trebuie să se întâmple, așa ne e scris, sau așa vrea Domnul. Aici prefer belicozitatea Ioanei decât indiferența ta - deși ambele sunt după părerea mea greșite.

Pb pasapoartelor nu ma intereseaza( nu am pasaport si nici nu intentionez sa-mi fac in curand), nu cred ca are legatura cu "666"

Pecetluirea celor sfinti si rapirea lor (lucru nerecunoscut de BOR) si insemnarea cu 666 a celor care se vor inchina antihristului, va avea loc indiferent de pozitia orcarui om in viata la momentul respectiv, important este sa nu primeasca acest 666 .Dar trebuie studiat cu exactitate ce reprezinta acest 666, pentru ca undeva in biblie scrie ca se va trimite o lucrare de "ratacire" in aceasta privinta pt ca oamenii sa nu recunoasca adevaratul
'666"

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:02

De la: adipopa, la data 2009-02-28 22:53:18Ioana, pe celălalt forum te-am provocat să-ți susții cu argumente logice cele șase teze majore ale teorii conspirației pe care o îmbrățișezi:

Ce dovezi aș vrea?

Unu, că americanii s-au bombardat singuri. Doi, că secesiunea și nu integrarea ar fi la ordinea zilei (în Europa). Trei, că implantarea cipurilor umane este nu numai o posibilitate tehnologică, ci și un deziderat politic. Patru, că populația planetei este în descreștere (prin scăderea natalității). Cinci, că deținerea individuală de arme de foc ar face comunitatea locală mai sigură. Șase, că aerisirea curriculei școlare este incompatibilă cu îmbunătățirea performanței academice.

Ajunge pentru început.

Dar nu ai adus nici unul.

Racukoto este o persoană care a pus o întrebare ceva mai devreme pe forum.

nu am adus niciun argument...ba da...ti-am demonstrat de ce ciurile sunt o metodata de control asupra populatiei si nu un mijloc gandit pentru siguranta noastra....ai trecut cu vederea mesajul meu asa k o sa-l repostez....
===========================================================adi..voiai sa-ti demonstrez k exista o conspiratie la nivel modial gandita in detaliu de unii kr au multi bani si si-au pus in gand sa cucereasca lumea.....ti-am dat 5 exemple si acum asteptati sa-ti explic mai multe.....
nu mai stiu in ce ordine le-am scris.....iti raspund aproximativ.....

cipurile NU sunt o masura creata pentru siguranta noastra...putin le pasa lor de siguranta ta(sau a mea...sau a celorlalti oameni)..pe ei nu ii intereseaza decat controlul asupra tuturor oamenilor.....vor sa stie in permanenta ce se petrece pe glob....pentru a putea actiona la timp dak unii se gandesc k nu mai vor sa le fie sclavi si le trece prin cap sa se revolte(asta e si motivul pentru kr nu mai avem voie sa purtam arme asupra noastra)
stii cum au gandit ei treaba cu cipurile?....de la inceput au avut in cap ideea k fiecare om trebuie sa aiba implantat in el un cip de identificare,insa si-au dat seama k nu le pot baga brusc pentru k oamenii s-ar revolta dak li s-ar spune din senin *de maine veti avea un cip implantat in corpul vostru*...nu puteau insa sa renunte la acest plan diabolic asa k l-au conceput de o asa maniera k oamenii sa perceapa cipul k pe ceva normal...si pentru asta trebuia k ei sa se obisnuiasca cu el...sa ajunga sa nu-si mai dea seama k e ceva rau.....
si astfel....au introdus cipuri intai la animale,apoi in pasapoarte,carduri bancare etc....urmeaza pasul urmator...introducerea lor in buletinul de identitate si alte documente,iar apoi,pasul final...implantarea lor in corpul oamenilor!!!
adi....ceea ce spune filmul pare cat se poate de real...se specifik acolo k nu va mai conta numele personei(e adevarat...pe mine la banca ma trecusera cretinii in loc de stefan ioana,stefanin ioana...si cand le-am spus k mi-au gresit numele au spus k nu conteaza asta),parintii,data si locul nasterii etc....oamenii vor ajunge niste simple obiecte ce poseda un cod de bare la fel k orice produs dintr-un supermarket oarecare...nu va mai conta omul deloc...singurul lucru kr va mai ramane din el va fii acel cod(ce poate contine sau nu cifra 666)....cel kr nu va primi acel cod de bare(ma refer la cipuri..iti dai seama) nu vor mai putea cumpara sau vinde nimik(motiv pentru kr unii le-au comparat cu pecetea din apocalipsa) nu va mai fii primit in niciun spital,nu va mai avea acces in scoli....nu va mai avea nimik...nu ii va mai ramane decat sa fuga in munti si sa traiasca din mila lui dumnezeu(sau sa accepte *pecetea*)
adi..tehnologia in exces dezumanizeaza...ne transforma in niste zombi....
poate k as fii inteles teoria ta referitoare la securiatea unora si la *iubirea nemasurata* a celor krora le pasa de ea dak cipurile ar fii fost implantate doar detinutilor eliberati sau celor kr sunt in vizorul potiei de mai mult timp(kr au cazier)...insa NU mie...un om liber....un om kr nu a incalcat niciodata legea si nu a facut niciun rau nimanui(nu am furat,violat ,talharit,omorat etc pe nimeni si nici nu am de gand sa o fac).....consider acel cip un atentat la adresa libertatii mele si a demnitatii de fiinta umana pe kr o am .....in plus.....religia imi interzice sa pastrez asa ceva asupra mea....cum voi mai putea intra intr-o biserik cu acea pecete in corpul meu?....
adi...am dreptul sa refuz acel cip...si o voi face!!!.....am dreptul sa spun *NU-L VREAU!!!*... si nu-l voi avea....

pana acum planul celor cu cipurile merge struna.....poate k nici ei nu se asteptau sa fie asa simplu....iti dai seama ce se mai bucura nenorocitii cand vad k nimik nu le mai sta in cale?....k pot face orice din noi?

cat timp le vom mai permite sa-si bata joc de noi?....sa spunem cu totii STOP!!

referitor la celelate argumente in favoarea unei conspiratii la nivel mondial o sa-ti scriu mai incolo sau cand voi avea timp liber......

Raporteaza abuz de limbaj
=============================================================

ramasese sa scrii si tu parerea detaliata despre cipuri si sa-ti demostrez eu la fel si celelalte argumente

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: