back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Victime in razboiul altora!

quasar

73 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 06:50

Autoritatile israeliene nu aprobasera pina duminica seara nici una dintre cele 64 de solicitari de evacuare din Gaza formulate prin intermediul Ambasadei României la Tel Aviv. În asteptarea aprobarii autoritatilor israeliene se afla nu numai românii din Gaza, ci si austrieci, germani si cetateni unguri din aceasta zona

Am vazut azi citeva poze si m-am ingrozit citi copii platesc pretul acestei fisii de pamint,prea multi civili ,in special copiii sunt victime nevinovate,culmea este ca
nimeni u face ceva.Egiptul se teme de importarea problemelor ce ar decurge din acceptarea refugiatilor...mor copii si nimeni nu-i scoate de acolo,f trist.Inseamna ca e o forta Israelul daca se poarta toti cu manusi.

Raporteaza abuz de limbaj
afara este trist si cenusiu.........
nedelcu_gabriela2000

16 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 19:37

De la: tedy120, la data 2009-01-10 06:50:56Autoritatile israeliene nu aprobasera pina duminica seara nici una dintre cele 64 de solicitari de evacuare din Gaza formulate prin intermediul Ambasadei României la Tel Aviv. În asteptarea aprobarii autoritatilor israeliene se afla nu numai românii din Gaza, ci si austrieci, germani si cetateni unguri din aceasta zona

Am vazut azi citeva poze si m-am ingrozit citi copii platesc pretul acestei fisii de pamint,prea multi civili ,in special copiii sunt victime nevinovate,culmea este ca
nimeni u face ceva.Egiptul se teme de importarea problemelor ce ar decurge din acceptarea refugiatilor...mor copii si nimeni nu-i scoate de acolo,f trist.Inseamna ca e o forta Israelul daca se poarta toti cu manusi.

Buna seara,adevarat ce spui si eu gandesc la fel ,se pare ca Israelul a devenit o noua putere si asta se vede ,fiindca nimeni nu i-a nici o masura in legatura cu israelul!Ma doare sufletul ca s-a ajuns aici sunt niste jocuri politice la varf inalt dar nu trebuia sa se ajunga aici!Si ma umflu de plans cand vad atatia copii nevinovati,morti,raniti,care nu au nici o vina.E jocul oamenilor mari in care copii nu trebuiau amestecati.Puterile trebuiau sa se razboiasca intre ei,dar sunt lasi si omoara nevinovati si se cred puternici ,nu sunt in stare sa stea fata in fata!O natiune de lasi,ingamfati,hotii,imputiti si sunt si alte lucruri urate in aceasta natie!

Gabriela Nedelcu cel mai simplu om
Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 23:40

Raporteaza abuz de limbaj
Anubis
| Varianta pentru tiparire a topicului Victime in razboiul altora!
Mergi la: