Info
x
Sunt impartita intre doua lumi...ajutor!!!!!
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 09:26
Va scriu ca sa am parerile voastre.... este posibil sa gasesc o solutie pentru mine.... Sunt indragostyita de un alt barbat.... virtual ... si cu extensii reale doar prin telefon... nu stiu ce sa fac.... i-am sugerat ca ar fi bine sa ne intalnim dar intr-un mod relaxat primesc in fata un soi de motive care ma duc cu gandul ca eu sunt principala piedica a acestei intalniri.... eu sunt casatorita si am si un copil (mariajul meu ca doar ca o flacara care abia abia mai palpaie...si sa nu ma acuzati ca as fi vinovata pentru ca am incercat tot ce mi-a stat in puteri sa refac aceasta flacara vie). Ma impart inter doua lumi una reala pe care de mult timp nu o mai suport dar probabil am invatat sa o rabd, si cea de fantezie, unde am gasit un barbat care imi spune ca ii sunt tare draga si ca m-ar iubi... aici in aceasta lume ma simt bine pe plan psihic daca vreti dar naste frustrari si sentimente contradictorii ... el este divortat, un tip cult si foarte manierat... stiu ca o sa imi spuneti ca: "mai fato!!!! nu tot ce zboara se mananca!!!" si ca tipii gasiti pe internet de multe ori nu sunt ceea ce par.... stiu toate astea, dar, sufletul nu iti da de ales de cele mai multe ori... si cand incepe sufletul sa dicteze,,, se duce toata logica, teoria dracului..... Am nevoie de sfaturile voastre mai mult decat credeti.... deoarece le consider a fi obiective...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:04
Se vede ca suferi si nu cred ca are cineva dreptul sa te judece
Incearca sa analizezi cu luciditate relatia ta cu acest barbat virtual. Este posibil ca marea suferinta ce te macina din cauza greutatilor din casnicie sa te faca sa crezi ca esti indragostita de el. Daca te iubeste cu adevarat cum alina suferinta ta ? Este divortat, cult si manierat ..... insa aceasta este imaginea sa virtuala. Nimeni nu poate sa hotarasca pentru tine si nici sa-ti impuna o solutie sau alta. Cred ca este mai bine sa lamuresti in primul rand relatia cu sotul tau ..... ce simtiti acum unul pentru altul ? Relatia ta cu acest barbat virtual este un fel de refugiu ..... vreau sa spun ca mie imi da senzatia unei gradini imaginare in care o copila speriata (tu) se ascunde pentru a scapa de durere. Nu aceasta este solutia .... sunt momente in care viata este un taur pe care daca nu il iei de coarne si nu il invingi te calca in picioare. Nu cauta sa afli cine este de vina, nu te transforma in victima ..... deschide ochii catre lumea reala si lupta. Incearca sa vezi daca nu cumva se poate salva casnicia ta Incearca sa descoperi care sunt sentimentele sotului tau Cat despre barbatul virtual ...... incearca sa descoperi daca nu este doar "fum" |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:06
Daca te iubeste ...... simte nevoia sa te vada, sa te atinga ...... el de ce nu o face ?
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:17
este adevarat tot ce i-ai spus.... dar fii putin mai exacta in ceea ce priveste CUM sa faca ca sa vada de un cumva e doar un fum.... nu ca iti fac observatii...
ma gandeam in locul ei si nu am gasit nici o solutie |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:28
Sa vorbeasca deschis cu el ..... sa-i ceara sa explice clar : "de ce refuza sa o vada ?"
Daca el sustine ca o iubeste , ea poate sa-i ceara o dovada, o pozitie clara Daca o iubeste nu poate ramane indiferent la suferinta prin care trece Nu exista o reteta si nu imi permit aroganta de a detine solutia perfecta Sper doar ca va avea puterea sa iasa din situatia asta. |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:28
Eu cred ca e o forma de lasitate in el in sensul ca ii este frica de faptul ca ea este casatorita... eu cred ca vrea doar... si nu tot.... mare atentie!!!! exista si genul de barbati care se amuza cu chestii de genul "hai sa vad... pot distruge o lume??? "
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:30
Da, ai dreptate .... primul lucru la care m-am gandit a fost ca este un las
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:45
chiar ai reusit sa ma prinzi cu subiectul asta!!! hihihi... stii ce cred eu??? din prisma mea ar terbui sa reevaluezi foarte bine situatia mariajului tau.... dintr-un simplu motiv: dincolo de iubire e tot iubire (asta e si motivul pentru care tu spui ca"rabzi") iubirea te prinde de o cruce: iubirea e lemnul, iubirea sunt piroanele, iubirea sunt lacrimile celor care sufera pentru tine.... deci dincolo de iubire e tot iubire.... trebuie sa analizezi deasemenea si faptul ca sunt oameni care vor suferi dupa tine, pentru tine, si ca vor putea primik suferinta de la tine.... esti pregatita sa fii fericita in conditiile in care imprastii suferinta??? nu stiu daca e chiar fericirea aceea - eu nu as putea fi fericita.... in alta ordine de idei tb sa tii cont, bineinteles, de faptul ca legaturile tale reale cu persoana X sunt firave deci automat esti supusa unui portret idealizat asupra a ceea ce poate fi un individ... nu ai cum sa descoperi caracter, personalitate, stii tu este o vorba... cuvantul inalta, cuvantul omoara.... te-a inaltat acum dar tb sa tii cont ca te va putea omora altadata... ma refer la cuvant... nu stiu e dificil... tu poti sa obtii doar parerile noastre de pe tusa.... pe tusa e a naibii de usor sa spui lucruilor pe nume... dar la urma urmei asta ai vrut... nu??? arbitrii... Bafta. Infinge-ti bine tocurile inpamant si fa eo evaluare corecta, demna si autoritara... realitatea e una, fictiunea e alta... e bine sa te refugiezi in fictiune doar cu o singura conditie: SA NU STAI PREA MULT TIMP ACOLO!!!!
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:55
Just !
|
|
ane_mona10 2 mesaje Membru din: 10/01/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 11:06
E foarte greu sa fii asa, "impartita intre cele doua lumi", dar daca il vei cunoaste si va veti potrivii, atunci vei fi impartita in lumea asta reala, si nu cred ca iti va fii usor. Ce te sfatuiesc, incearca realul, vezi daca se merita sa traiesti o realitate decat sa visezi.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 12:44
eu sunt SS... am neglijat parola la inceput si a trebuit sa imi fac alta logare. Am cerut reamintirea parolei dar nu am primit nici un raspuns inca... in fine. Va multumesc pentru sfaturile voastre. Da. Eu am cerut arbitrii. Tocmai de aceea am si vrut oameni care..."stau pe tusa"... Problema este ce dovada de iubire as putea eu sa ii cer? Dovezile de iubire se fac in realitate nu in fictiv. ce dovada de iubire pot sa ii cer? nu ma duce capul. Cred ca prima chestie as putea sa ii spun sa ne cunoastem... nu? si spuneti ca e las...s-ar putea sa fie intr-adevar putin. Nu stiu. Sie eu daca as fi in locul lui parca as avea o oarecare teama cu toate ca la barbati nu ar trebui sa existe acea forma de ezitare caracteristica femeii... dar ce altceva i-as putea cere???
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 13:20
Sa va cunoasteti in primul rand ..... sa va priviti in ochi si sa vedeti acolo daca ceea ce va lumineaza zilele este iubirea
Viata este complicata si cere curaj ..... iar el ar trebui sa vrea sa te cunoasca .... sa te mangaie atunci cand suferi Nu vreau sa par tampita ...... este usor sa vorbesti si greu sa gasesti decizia corecta Te rog sa ma ierti daca gresesc |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 16:54
Noi nu putem sa-ti dam sfaturi "obiective" ca nu te cunoastem.
Parerea mea este ca cel mai important lucru este COPILUL. Tu suferi si visezi cai verzi pe pereti (nu te supara, dar asta este) si tot ce faci tu il va afecta pe COPIL!!! "te-ai indragostit"= ai renuntat la familia ta!!! Tu deja ai facut o alegere!! Si acum vrei sa justifici propria alegere!! Nu stiu ce varsta ai, dar dupa ce alegi sa traiesti alaturi de cineva, a te indragosti de altul NU exista! Decat daca tu ai renuntat deja la primul! A te indragosti nu depinde de celalalt, ci de tine!! Fara suparare, dar sunt pustoaice care se "indragostesc" si de un poster, daca ii atribuie anumite calitati!! Deci daca tu ai renuntat deja la propria casnicie, mi se pare necinstit sa atribui altcuiva vina pentru ceea ce faci!!! (Fie el sotul tau sau omul acela necunoscut). Sotul tau te-a ales cu ochii inchisi?!! Si tu pentru ce ti-ai ales sotul?!! Revino-ti!! Multa lume are probleme in casnicie, nu astepta sa vina cineva sa ti le rezolve! Si nu fugi din realitate!!! |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:03
In plus, A FI CINSTIT NECESITA UN EFORT.
Noi toti ne-am pierdut exercitiul sinceritatii! CUM ITI INCHIPUI CA POTI CUNOASTE PE CINEVA PE NET, DACA TU ABIA II CUNOSTI PE CEI DIN JURUL TAU??!! Pai cred ca daca mi-as face 10 id-uri pe net, as prezenta lejer 10 fete diferite, chiar fara sa mint (doar exagerand un pic 10 inclinatii ale mele: eu romantica, eu agresiva, eu moralista etc...). Daca fiecare id mi-ar fi vazut de catre 10 oameni.. ar rezulta 100 fete diferite ale mele (ca fiecare va intelege altceva). Pe scurt: omul de care te-ai indragostit, desi real ESTE 99% CREATIA IMAGINATIEI TALE!!! EL ESTE DOAR UN PRETEXT!!! Daca el dispare, fii fara grija ca poti "gasi" altul. Pentru ca ai dorinta si disponibilitatea!!! INTOARCE-TE LA REALITATE SI LA RESPONSABILITATILE TALE!! Scutura-te de toate tampeniile romantice si asuma-ti responsabilitatea pt familia ta!!! |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:06
In plus, BARBATUL VISURILOR TALE DISTRUGE CASNICII?
Un om moral nu s-a intalni cu o femeie maritata!! Si nici unul destept. Si nici unul matur in gandire. Doar un idiot amator de satisfactii fugare ar face asa ceva!! |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:08
Mergi maine la biserica. Chiar daca nu esti credincioasa.
Macar sa vezi babutele care aprind lumanari pt omul cu care au trait o viata.. sa intelegi ca lucrurile care conteaza nu le vezi la tv sau in reviste!!! |
|
cerasela_hirja_2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:11
CAT DE VULNERABILI SUNTEM.NU-I ASA?
cerasela
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:23
Nu vreau sa par dispretuitoare sau sa minimizez problemele tale, care precis sunt f reale. Dar ai nevoie de un dus rece.
Ma bucur ca ai expus problema ta, pt ca daca vorbeai cu cunostinte..majoritatea ar fi spus...da, vezi ce e cu ala, intalneste-te, iubirea conteaza...bla, bla..rahat!! (Iti zic din experienta: se gasesc multi oameni sa te ajute sa distrugi casnicia!!) Casnicia este mai mult decat un contract! Te-ai casatorit religios? Cu atat mai mult nu trebuie sa-ti bati joc!! Te-ai angajat sa stai cu sotul tau la bine si la rau (ha! credeai ca se refera la raul lui?!). Unde vrei sa fugi acum? El ar face la fel? Nu ati stat impreuna ani intregi, nu ti-a fost aproape cand ai avut nevoie de el, nu a fost prietenul tau cel mai bun? Si acum ii dai un sut pt un necunoscut!!?? Pai cum te vei privi maine in oglinda? Nu renunti numai la sotul tau!! Tu renunti la tine!! La convingeri morale, la angajamentele tale.. Te vinzi pe tine pentru NIMIC!! Nu mai functioneaza casnicia in ce fel? Este el pus acolo pt entertainment? Sau ca sa va iubiti si sa va sprijiniti unul pe altul? |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 22:50
Irina... ai pus fata asta la zid ca si Inchizitia... ce e vrajitoare??? e criminala??? e doar un om care si-a pierdut inima si incerca sa inteleaga cum sa si-o ia inapoi... despre babutele alea de la biserica pot sa iti povestesc si eu .... dar din alt unghi... din alta perspectiva. Am cunoscut un cuplu de batrani de la tara (el a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!). El era un mare fumator, iar ea, normal, nu suporta fumul de tigara care , mai ales iarna, se aduna in strat gros in camerele joase in care locuiau. Ea ii spune sa nu mai fumeze ca nu mai poate respira la care el se intorcea spre ea cu o fata din aia in care numai iubire nu gasesti si ii spunea:.".. pai, de ce mai respiri?" - adica in vremurile noastre ar fi ceva de genul: "MORI!!!!" eram copil in vremea aceea si iata.... m-a marcat si nu am uitat.... si ea supravietuitoarea, babuta, cu batic din ala negru se duce la biserica si ii aprinde o lumanare omului ei... nu pentru ca nu mai poate dupa el, sau ca amintirile lasate de el sunt atat de coplesitoare, ci pentru ca asa trebuie... ce tu nu aprinzi lumanari pentru oameni care au tecut prin viata ta - buni sau rai ? Si apoi ai mai spus o chestie de genul ca nu ar fi credincioasa.... Habar nu am....daca este sau nu. Dar propozitia ta suna a condamnare Chiar daca nu esti credincioasa...deci tu crezi in adancul tau ca ea nu ar fi credincioasa... cine suntem noi sa spunem despre unul sau altul ca ar fi asa??? Avem noi dreptul sa judecam??? Aceasta creatura pierduta a venit dupa un sfat, dupa o luminita pe care sa o duca in mana sa gaseasca drumul bun... si noi o judecam?? (sper ca ai observat ca am spus noi - ca sa nu ramai singura in fata vorbelor mele) Ai fost aroganta... si din mica mea axperienta pot sa spun ca aceasta aroganta cuplata cu manifestari religioase ne conduce spre un singur lucru HABOTNICISM... tb sa inveti sa iti temperezi ... credinta si sa o adaptezi la viata si la oameni si la iubire. Cand vezi un om plangand ii vezi doar lacrimile.... atunci cand esti un bun cre3stin trebuie sa vezi dincolo de lacrimi sa empatizezi.... Vrei o definitie a iubirii crestine: "Sa poti sa vezi in ochii celuilalt pe ai tai cum plang"... asta e iubirea Iisus nu a certat, a indrumat, a ajutat, a vorbit in pilde, a facut omul sa-si inteleaga greseala, sa o accepte, sa o constientizeze si apoi sa invete sa se ierte singur ca mai apoi sublim sa se poata indrepta.... Dumnezeu este iubitor de oameni si iertarea lui nu vine nici cu pedepse si nici prin "punere la zid" Dumnezeu isi iubeste creatiile pentru ca sunt "dupa chipul si asemanarea Lui"
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 23:06
Eu cred ca e important sa stim ce se intampla in familia ta, ce probleme REALE sunt si apoi putem gasi un raspuns mai obiectiv.
Daca ai motive sincere de suferinta, atunci, mai devreme sau mai tarziu, vei divorta. Si atunci vei avea curajul sa-l cunosti mai bine pe barbatul de pe net. Daca nu ai motive serioase in relatia cu sotul -- si totul se poate rezolva frumos, si povestea cu barbatul invizibil e doar o ratacire de moment, atunci trebuie sa gasesti solutii ca sotul tau sa se reindragosteasca de tine si sa te recucereasca. Copilul e foarte important, dar nu ar putea fi fericit si nici nu ar putea primi o educatie corespunzatoare daca ar trai intr-un mediu foarte ostil. Irina exagereaza putin si te condamna pt. ca ti-ai dat o sansa noua, pt. ca ai dorit sa ai speranta in fericirea ta. Irina cred ca doreste sa te sacrifici pt. binele copilului, insa mie mi se pare o mare prostie deoarece copilul va suferi mai tare cu un tata abuziv si o mama nefericita decat cu un tata vitreg dar bun si cu o mama multumita si fericita. |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 23:11
Bineinteles ca e mare nevoie sa te intalnesti O SINGURA DATA intr-un loc public cu acest barbat de pe net si "sa ai toate antenele sus" ca sa observi la el ( ochii spun f. multe, intentii, sentimente, gradul de sinceritate, gesturi, propuneri, atractia, etc. ) tot ce poti atunci. Daca merita, atunci iti vei putea pune problema serios si cu multa responsabilitate.
|
|
quasar 73 mesaje Membru din: 7/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 06:45
De la: cla03, la data 2009-01-10 13:20:11Sa va cunoasteti in primul rand ..... sa va priviti in ochi si sa vedeti acolo daca ceea ce va lumineaza zilele este iubirea
afara este trist si cenusiu.........
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:51
controversat subiect. femeile au privit fiecare prin prisma propriilor sentimente si experiente. toate au dreptate si din fiecare mesaj razbate acelasi lucru - alege precaut.
parerea mea legat de toate astea: viata ne acorda tuturor o sansa, insa depinde de fiecare din noi ce facem cu ea. primul pas si cel mai simplu de facut este separarea posibilului de imposibil, adica intalnirea fata-n fata, ochii unui om spun foarte multe. adevaratele probleme apar insa dupa. daca descoperi ca este cu adevarat un om deosebit si te indragostesti pana peste urechi de el, ce te faci? daca el iti raspunde la fel inseamna ca iti surade norocul, daca insa el se va juca doar cu sentimentele tale, vei reusi sa te mai ridici? |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 23:19
Stimata SS , virtual se traduce fizic prin orice . Poate fi vecina de dupa colt sau propiul sot ! Visezi ! Nu este bine !
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 02:06
Printre parerile exprimate ma regasesc pe alocuri..
Si totusi poate reusesc sa aduc ceva nou in discutie. Eu cred ca trebuie tratate in discutie doua probleme SEPARATE. Prima este casnicia pe care o ai , a doua este acea persoana.Sa le luam pe rand. Nu pot avea pretentia ca stiu ce probleme exista in casnicia ta. Se prea poate ca aceste probleme sa fie reale si extrem de greu de surmontat. Din profilul tau vad ca ai 39 de ani. Ceea ce inseamna ca copilul poate sa aiba chiar si 19 ani. Asta e un lucru destul de important - cat de mult va fi afectat el de o eventuala despartire a parintilor. Totusi , uneori e mai bine o despartire decat o convietuire in conflict. Pana la urma tu esti cea care stie care e starea lucrurilor in propria casnicie. Eu insa as vrea sa zic asta: nu lega despartirea de sot de legatura cu o alta persoana. Daca lucrurile nu merg bine , atunci asuma-ti despartirea in orice conditii. Asuma-ti despartirea chiar daca nu ar exista altcineva. Si asuma-ti posibilitatea de a trai singura (daca virtualul se dovedeste a fi mai putin minunat in realitate). In ceea ce il priveste pe "EL" - virtualul, se poate ca el sa fie ceea ce iti doresti sa fie. Se poate deasemeni sa nu fie. Insa nu il incarca cu responsabilitatea de a compensa pentru o casnicie esuata. Daca te desparti de sot , vei gasi pe altcineva pana la urma. Dar daca astepti prea multe de la acel altcineva risti o mare dezamagire. Eu te-as sfatui sa faci in asa fel incat sa te simti bine pe plan psihic inainte de a te angaja intr-o alta relatie. PS. din pacate nu traim intr-o lume ideala. Uneori e foarte greu sa aplici reguli utopice. Cu totii stim ca atunci cand sunt copii la mijloc, si trebuie impartie apartamentul , masina si contul - optiunile sunt limitate din start. Respira adanc. Gandeste-te . Si apoi actioneaza. Toti cei care iti dau sfaturi (inclusv eu) nu cunosc suficiente despre tine ca sa te poata ajuta. |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 15:48
Imi place cum gandeste Mole, la fel si prietena mea Irina. De partea cealalta Dagaio, Claudia si Daniela au f mare dreptate.
Intrebarea este poti tu sa-ti faci ordine mai intai in viata ta personala, ai acea motivatie, curaj, putere, incredere in tine? Pe alta parte esti om femeie in toata firea. Sfatul meu - intalneste-te cu el. Doi adulti pot savura impreuna o cafea. Nu esti de condamnat doar pt atata lucru. Mai departe ce va fi va fi. Daca e sa fie ceva, acel ceva va fi. Daca nu, nu.
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 19:39
Noutati????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|