back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:

balabanandrei

335 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:47

"Ioana, tu iei în derâdere valorile europene privind politicile publice centrate pe cetățean"

Adi cred ca nici n-ai gandit cand ai spus fraza asta!
Cum poti sa-mi spui tu mie de valori europene? Care sunt alea? Acele legi dracesti, spurcate si care slujesc diavolului, alea sunt valori? Adi fii serios! Si nu mai fii asa naiv, si crede tot ce spun masonii si paganii din SUA si UE, care slujesc diavolului si nu lui Dumnezeu! Adica sa am incredere in acesti oameni care dau legi impotriva lui Dumnezeu? Te minti singur cand spui ca esti de acord cu aceste cipuri in documente, dar nu esti de acord cu cu cipul sub piele. Pai e acelasi cip, doar ca ultimul contine datele tuturor cipurilor din documente! E acelasi lucru, doar ca ti-l introduce sub piele! Ca tu nu vrei sa crezi ca de la aceste documente se va ajunge la acel cip, e problema ta! Adica tu crezi mai mult in ce-ti spun masonii astia decat in ce spun Sfintii Parinti!

Ioana, orice am face noi, profetia apocalipsei tot se va implini, asa cum s-au implinit toate. asa trebuie sa fie! Tot ce putem sa facem este sa ne salvam sufletele si pe cat putem si sufletele altora!

Andu nute obliga nimeni sa-ti faci astfel de documente? Nu te obliga, dar te "obliga"! Adica daca eu vreau sa iau carnet de sofer, trebuie sa accept noul tip de permis! Pai de ce? Daca mi-ar ingadui sa pot opta pt permis de tip vechi, da, atunci n-as avea niciun fel de suspiciune! Asa va fi si cu buletinul de identitate in 2011! Nu ai sa poti sa faci nimic, sa te identifici, NIMIC! Adica cei din Bisericile din Serbia, Rusia, Grecia, Ierusalim, Muntele Athos s-au pripit? Hai sa avem trezvie si sa ne trezim din nesimtire duhovniceasca!

Numai bine!

„Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!“
adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:11

Andrei, eu sunt un cetățean european și cred că valorile democratice europene sunt importante. Am trăit mulți ani printre britanici și am văzut la oamenii de rând valori morale pe care nu le-am întâlnit în România. Călătoria, educația și munca în străinătate ne îmbogățesc ca ființe umane. Cred că România nu se poate dezvolta fără fonduri europene. Nu cunosc masoni, nu sunt mason. Indiferent ce oameni politici sunt sau se crede că sunt membrii ai unor organizații secrete eu trăiesc și operez la un alt nivel. Sunt mai sincer decât probabil crezi tu când vorbesc de politici publice centrate pe cetățean. Nu sunt naiv, dar nu sunt nici cinic.

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:27

Andrei,

Daca mie imi spune cineva ca printr-un act ma lepad de Hristos eu nu voi accepta acel act. Dar asta trebuie dovedit ca prin acel act te lepezi de Hristos. Trebuie dovedit ce are rau acel act. Doar existenta unui cip nu este neaparat ceva rau. Cipuri folosim pe scara larga cu totii. Daca cipul doar stocheaza niste informatii ca masura de siguranta asta nu inseamna nimic rau.

Mai mult decat atat cipurile implantate nu le accept chiar daca nu au nici o legatura cu lepadarea de Hristos, pentru ca nu mi se par firesti.

Dar nu te poti opune unui act care are mai multe masuri de siguranta decat unul mai vechi (doar pe motivul asta ca are un cip). Trebuie sa dovedesti lepadarea de Hristos. Daca o dovedesti eu sunt de acord cu tine.

Adi,

Cuvantul antihrist asa cum ai spus si tu reprezinta in toate timpurile pe orice om care il tagaduieste pe Hristos total sau in parte (intruparea). Asta e de necontestat referitor la intelesul acestui cuvant.

Pe langa acest sens, eu cred ca acela care este numit in nenumarate randuri (potrivnicul, omul nelegiuirii, fiul pierzarii, cel fara de lege) va fi un om care se va numi pe sine dumnezeu si il va tagadui pe Dumnezeu. Acesta va domni peste pamant si va face semne mari spre amagirea oamenilor. Atunci va fi "uraciunea pustiirii" si cele mai grele momente de la facerea lumii.

Din cer vor veni Ilie si Enoh si vor sta impotriva lui Antihrist omul si vor fi ucisi de acesta. Stii doar ca Enoh si Ilie nu au cunoscut inca moartea si acum sunt in cer. Daca antihristul (acela de care vorbesc eu) ar fi venit cum spui tu (ai enumerat cativa antihristi) esti de acord cu mine ca nu a venit Ilie si Enoh sa le stea impotriva.

Acesta (antihristul, omul pierzarii) va da acea pecetea prin care nimeni nu va putea sa cumpere sau sa vanda pana nu i se va inchina lui...

Toti Sfintii Parinti care au proorocit in legatura cu vremurile din urma la fel au spus despre acest om care va veni. Vezi precizez clar ca va fi om nascut din femeie, dar va face lucrarea Satanei..

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:37

Andu, deși textele nou-testamentale în care acest personaj este menționat pot fi interpretate și așa (sau asemănător scenariilor propuse de voi), ele nu necesită și nu mă obligă pe mine ca cititor (istoric minimalist) să trec dincolo de căderea Ierusalimului și persecuția romană - folosind desigur pilduitor toate acestea și pentru generația noastră.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:56

Andrei, de ce insiști asupra nediferențierii securizării electronice a actelor de identitate de implantarea unui cip uman? Pe acestă nediferențiere voită se bazează toată psihoza națională indusă prin sloganuri religioase. Există o diferență importantă între cele două. Am mai spus-o: una reprezintă o politică europeană valabilă pentru toate țările membre (inclusiv România), cealaltă este o speculație inspirată dintr-o interpretare nesigură a Apocalipsei (plus că nimeni nu a propus sau încercat să justifice implantul uman).

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:18

Citesc comentariile postate aici ca si pe-aiurea, si ma intreb daca unora li se da simbrie "europeana" sau sunt deja spalati la creier de scriu asemenea gogomanii... Nu ma mai mira nimic, ci doar remarc cu ingrijorare cat de mult a sporit numarul ghidatilor care pledeaza (cu mai multa sau mai putina abnegatie) cauza cipurilor si a documentelor biometrice. Va invit sa dati un click pe www-restulstirilor.blogspot.com, unde veti gasi suficiente materiala despre aceste argumente care daca nu vor va convinge, cel putin ca vor oferi lupa prin care veti putea vedea mai clar lucrurile.

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:18

De la: adipopa, la data 2009-03-01 17:20:57Maria, am criticat citarea Apocalipsei în mijlocul unei discuții din I-II Ioan pentru același motiv pentru care i-am cerut și lui Andu să observe ceva mai atent identificarea antihriștilor și a antihristului în epistola sobornicească ioanină cu purtătorii învățăturilor rătăcitoare.

Nu am făcut absolut nici o aluzie la tine – și nu înțeleg de ce ai ripostat.

Nu m-am opus nici citatelor biblice mai lungi atunci când contextul este cu adevărat important. Cred însă că împrăștierea discuției pe mai multe fronturi ar fi împiedecat și mai mult înțelegerea celuilalt, ar fi dus la tracasări și nu ar fi rezolvat nimic.

Așa măcar eu unul sunt mulțumit că, în ciuda diferențelor (lucru de altfel de așteptat) și a limitărilor impuse de contextul de comunicare, conversația a fost destul de lămuritoare.

Sigur părerea mea este că discuția de aseară asupra identității antihristului ar fi fost și mai benefică dacă nu ne-am fi dus așa de devreme în Tesaloniceni. De multe ori însă într-o dezbatere avem tendința să răspundem grăbit ’da...dar’ pentru că, de fapt, suntem interesați mai mult de un ’dar’ (al nostru) decât de acel ’da’ (al celuilalt). Iar când se întâmplă lucrul acesta, dezacordul e mai pronunțat decât acordul.

În plus, cred că aseară am pierdut oarecum capitalul de interpretare oferit de I-II Ioan, singurul text biblic care menționează în mod expres cuvântul ’antihrist’.

Probabil s-ar fi văzut mai clar că personajul eshatologic sinistru (cunoscut în alte scrieri nou-testamentale drept Omul Fără-de-Legii, Fiara sau Urâciunea Pustiirii) este mai mult un principiu decât o persoană și mai mult o reprezentare colectivă decât un individ.

După cum Hristos însuși este o reprezentare colectivă (în expresii precum boezul ’în Hristos’ în paralel cu botezul ’în Moise’ sau expresii vechi-testamentale precum moștenire ’în David’), tot așa și Anti-Hristos este o sumă de sau reprezentare colectivă a opoziției față de Dumnezeu și poporul noului legământ.

Eu personal sunt mai sigur pe ceea ce se poate spune despre Caligula ca Om al Fără-de-Legii (comparabil de altfel cu Urâciunea Pustiirii) decât pe ceea ce se speculează astăzi despre un lider mondial de sorginte danită ș.a.m.d. Recunosc însă că părerea mea este minoritară și că marea majoritate a creștinilor îndrăgesc construcții eshatologice ceva mai fantastice.

Însă este loc și pentru dezacord.

Scuze , ca te-am inteles gresit (legat de postarea versetelor)

Cat despre imparatii romani(antihristi si ei) e normal sa-i vezi asa datorita atrocitatilor pe care l-au comis, dar acestia vor fi mici copii pe langa ce va face Fiara

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:12

De la: funnymoon, la data 2009-03-01 18:25:55Evident ca nu voiam sa spun ca diavolul si Antihristul sunt "identici". Ai sa intelegi unde bat, dar mai inainte mai am nevoie de o lamurire a discursului tau. Esti de acord ca diavolul nu este un principiu; ce este diavolul din punctul tau de vedere?

Funnymoon, am înțeles până la urmă unde bați: în retragere!

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:25

Iar tu, Copil Pribeag, dacă nu cumva ți s-a injectat o surpadoză de teorie a conspirației care să-ți anestezieze rațiunea, ai vreun argument anti-european? Cât despre modul meu de a-mi câștiga existența, fii liniștit. Trăiesc și muncesc în România, iar solda mi-o fac singur nu mi-o dau alții...

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:57

Asa e Adi, bat in retragere.

De maine pana pe 18 aprilie, ortodocsii intra in Postul Pastelui.

"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui". - Cuviosul Siluan Athonitul

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 23:16

Mai flacau, eu nu am nici cea mai mica intentie sa intru in polemici cu tine... Iti furnizez aici ceva material de citit si subiect de reflectie (admitand ca ai si fi capabil de asta):
restulstirilor.blogspot.com/2008/10/tratatul-european-de-la-lisa...
restulstirilor.blogspot.com/2008/10/afganistan-teroare-si-razboa...
Pe mine nu m-a indoctrinat nimeni; materialele prezentate acolo mi le aleg eu personal, si de regula le traduc si le pun la dispozitia celor care au reusit sau sunt dispusi sa se scuture de spiritul de turma si sa isi foloseasca propriul creier anqalizand semnele vremurilor si verificand astfel ceea ce anunta materialul prezentat de mine. Acolo vei gasi toate argumentele pe care le vrei . Eu nu imi port capul pe umeri doar ca sa nu ma ploua in gat... Si crede-ma ca am avut mod sa cunosc din plin "binecuvantarile" acestei Europe Unite pentru care vad ca tu te entuziasmezi ca un adolescent. Eu le- am inteles jocul. Si lupt cu mijloacele pe care le am la dispozitie pentru ca fii si nepotii mei sa poata sa spuna peste multi ani cu orgoliu si demnitate ca tara lor este Romania si numele lor este de romani, ca sunt crestini asa cum au fost stramosii lor si credinta lor este greco-ortodoxa.

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:57

De ce va certati, totusi?

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:43

De la: maria_tu, la data 2009-03-02 08:57:14 De ce va certati, totusi?

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:44

citeste MATEI 29; 6-10

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:53

De la: damacucamelii2007, la data 2009-03-02 09:44:25citeste MATEI 29; 6-10

Parerea mea este ca cipurile implantate nu se vor putea aplica. Nici un om cu mintea intreaga nu poate accepta asa ceva. Nu trebuie sa fi crestin, ateu, musulman sau orice vreti voi ca sa realizazi ca pur si simplu devii un om fara cea mai mica libertate. E o chestie care este impotriva firii si nu poate fi acceptata.

Eu personal nu am auzit pe nimeni sa fie de acord cu asa ceva indiferent de credinta lui.

PS. Nici o Evanghelie nu are 29 de capitole, vezi ca ai gresit trimiterea.

Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:37

De la: Andu30, la data 2009-03-02 09:53:21
De la: damacucamelii2007, la data 2009-03-02 09:44:25citeste MATEI 29; 6-10

Parerea mea este ca cipurile implantate nu se vor putea aplica. Nici un om cu mintea intreaga nu poate accepta asa ceva. Nu trebuie sa fi crestin, ateu, musulman sau orice vreti voi ca sa realizazi ca pur si simplu devii un om fara cea mai mica libertate. E o chestie care este impotriva firii si nu poate fi acceptata.

Eu personal nu am auzit pe nimeni sa fie de acord cu asa ceva indiferent de credinta lui.
PS. Nici o Evanghelie nu are 29 de capitole, vezi ca ai gresit trimiterea.

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:38

scuze era vorba de MARCU 17: 3-6 ,INCA O DATA ,SCUZE

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:28

De la: Andu30, la data 2009-03-02 09:53:21Parerea mea este ca cipurile implantate nu se vor putea aplica. Nici un om cu mintea intreaga nu poate accepta asa ceva. Nu trebuie sa fi crestin, ateu, musulman sau orice vreti voi ca sa realizazi ca pur si simplu devii un om fara cea mai mica libertate. E o chestie care este impotriva firii si nu poate fi acceptata. Eu personal nu am auzit pe nimeni sa fie de acord cu asa ceva indiferent de credinta lui.

De acord cu tine, Andu. Mă bucur să mai văd persoane echilibrate pe forum! Voi încerca însă să nu mă mai antrenez în discuțiile pe această temă - discuții care văd că se îndreaptă numai spre nicăieri și oriunde.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:29

De la: damacucamelii2007, la data 2009-03-02 10:38:05scuze era vorba de MARCU 17: 3-6 ,INCA O DATA ,SCUZE

Cred că ne supui pe toți la o probă de cunoștințe generale. Nici Marcu nu are 17 capitole! Până și din capitolul 16 lipsesc câteva versete bune datorită deteriorării manuscriselor primare - sau încheierii abrupte preferate de evanghelist.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:00

MAI COPII DAR NISTE RUGACIUNI PT.PAUZELE DE MASA,NU STITI VOI?D'ALEA SPUSE INTRE DOUA SUGHITURI?

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:37

DECI ...

Din cand in cand este bine sa mai tragem si concluziile.

@Ioana... decizia BOR-ului ear de asteptat. Asa cum am mai spus inainte...orice hotarau ...nu avea nici o influenta. Paralamentul , guvernul, presedintele... aceste "chestii" dau si adopta legile. BOR-ul se LIMITEAZA la VORBE. Oricum ... daca ziceau "NU"... decat agitau un pic apele si ii suparau pe "politicieni". Ar fi iesit un pic de zarva, utila NIMANUI, si pana la urma... tot ca "legiuitorii Romaniei" iesea. Asa ca nu avea rost sa tulbure apele ... ca poate li se taiau din fonduri.

Ai inceput sa-i faci pe toti masoni... sa dai explicatii luuuungi cum este mai bine.... ai "clacat un pic" .Ca un sfat ... nu te mai STRESA atat... invita un baiat la un picnic ... du-te la un mic "shoping"...bla bla ...iti prapadesti viata si energia pe lucruri care NU MERITA. Adica poti sa faci un pic de "gargara"... dar tu ai inceput sa exagerezi si ti-ar prinde bine un pic de "relazare". CREDE-MA.

@Andu.... ziceai ca nici un om normal nu ar fi de acord cu implantaarea cipurilor. Ha... deschide bine ochii si vezi cati mai sunt "normali". Audienta la TV se face cu toti PAPITOII... Fernado de la Caransebes,Bahoi ,Nikita, travestiti, cocalari, pitipoance. Asta este placerea oamenilor de azi... a MAJORITATII. Daca tu te crezi un om normal ... nu trebuie sa generalizezi. In viitor vor fi si mai putini oameni NORMALI... poate chiar DELOC... Si da sunt de acord cu tine ... oamneii seriosi nu vor accepta ... dar un vor mai fii oameni SERIOSI.

@Maria_tu... credam si mai cred ca esti cea mai apropia ta de "etica" crestina... DAR scoti si tu niste perle si prostii de imi sta minta in loc. Ai cam dat-o in fanatism si inca o data citez ce-ti zicea cineva ... vorbesti de parca ai fi "copilarit" cu Iisus.

@Adipopa... ai nevoie de dovezi ale unei conspiratii? O sa incerc sa-ti dau una. In timp poate mai multe. Recunos ca am si eu credinta ta ... adica daca exista o conspiratie ... SE gasea unul care sa "rasufle" si sa spuna "tot", ca in pragul mortii.. CAND NU AI MINIC DE PIERDUT... vrei macar sa ai o insemnatate... si daca ai ceva de spus ...SPUI.

Revenid la explicatie... Exista o companie Bectel.. nu stiu daca "pronunt" corect. Este din America... au contract cu guvernul roman pt a construi autostrada aia prin Brasov. Nu se construieste nimic dar banii se duc. Statul roman trebuie sa plateasca PENALIZARI de ~180 mil euro de anul trecut. Si uite asa mai ies bani din tara ... Apropo... nu stiu sigur ...asa imi aduc aminte ..dar a ultimul film 007 era cu o agentie Bectel care facuse clovnerii in Bolivia cu resursele de apa. Despre asa au "vorbit" si cei din zeitgeist... dar cu 1 an inaintea filmului. Hmmmmm....

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:42

Bravo, Maressal. Chiar ți-am dus dorul. Sincer. Și mă bucur că suntem în atâtea privințe de acord. Bechtel, da, te susțin. Zeitgeist, hmmm, cu foarte-foarte multe rezerve. Am un dinte cu toți tehnocrații, nu de alta - și desigur cu aberațiile anti-creștine răsuflate. În rest, numai bine.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:45

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 12:00:54MAI COPII DAR NISTE RUGACIUNI PT.PAUZELE DE MASA,NU STITI VOI?D'ALEA SPUSE INTRE DOUA SUGHITURI?

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:46

Andu, tu zici ca cipurile implantate nu se vor putea aplica, dar deja exista persoane care au cipuri implantate sub piele! Cauta si ai sa vezi!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:47

mestere ADI,vezi ca te da intelighentia afar' din casa,ce palaria soacrii ai cu tehnocrati-i-as?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:47

De la: balabanandrei, la data 2009-03-02 12:46:50Andu, tu zici ca cipurile implantate nu se vor putea aplica, dar deja exista persoane care au cipuri implantate sub piele! Cauta si ai sa vezi!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:49

balbaian sau cum ti-i numele,cred ca in loc de creier ai un mare cipui-te-as,n'asa?

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:52

Da domnule Florin, asa e! Am in loc de creier un cip, si ma deranjeaza!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:54

De la: balabanandrei, la data 2009-03-02 12:52:25Da domnule Florin, asa e! Am in loc de creier un cip, si ma deranjeaza!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:54

pai si de ce te abtii?scoate-l!

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: