back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:56

soarbe niste zeama de varza si sa vezi cum il dai afara,pe bune,la fel cred c-ai procedat si cu creieru' de-a iesit lipsa la inventar,n'asa?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:59

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 12:54:59pai si de ce te abtii?scoate-l!

Da, a�a e! Ai dreptate, s�-l scoat� �i s�-l dea la multiplicat! S� dea la to�i fra�ii lui cre�tini.....poate c� nu o s�-l mai deranjeze �tiind c� poart� �i al�ii....

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:00

De la: balabanandrei, la data 2009-03-01 18:47:37"Ioana, tu iei �n der�dere valorile europene privind politicile publice centrate pe cet��ean"

Adi cred ca nici n-ai gandit cand ai spus fraza asta!
Cum poti sa-mi spui tu mie de valori europene? Care sunt alea? Acele legi dracesti, spurcate si care slujesc diavolului, alea sunt valori? Adi fii serios! Si nu mai fii asa naiv, si crede tot ce spun masonii si paganii din SUA si UE, care slujesc diavolului si nu lui Dumnezeu! Adica sa am incredere in acesti oameni care dau legi impotriva lui Dumnezeu? Te minti singur cand spui ca esti de acord cu aceste cipuri in documente, dar nu esti de acord cu cu cipul sub piele. Pai e acelasi cip, doar ca ultimul contine datele tuturor cipurilor din documente! E acelasi lucru, doar ca ti-l introduce sub piele! Ca tu nu vrei sa crezi ca de la aceste documente se va ajunge la acel cip, e problema ta! Adica tu crezi mai mult in ce-ti spun masonii astia decat in ce spun Sfintii Parinti!

Ioana, orice am face noi, profetia apocalipsei tot se va implini, asa cum s-au implinit toate. asa trebuie sa fie! Tot ce putem sa facem este sa ne salvam sufletele si pe cat putem si sufletele altora!

Andu nute obliga nimeni sa-ti faci astfel de documente? Nu te obliga, dar te "obliga"! Adica daca eu vreau sa iau carnet de sofer, trebuie sa accept noul tip de permis! Pai de ce? Daca mi-ar ingadui sa pot opta pt permis de tip vechi, da, atunci n-as avea niciun fel de suspiciune! Asa va fi si cu buletinul de identitate in 2011! Nu ai sa poti sa faci nimic, sa te identifici, NIMIC! Adica cei din Bisericile din Serbia, Rusia, Grecia, Ierusalim, Muntele Athos s-au pripit? Hai sa avem trezvie si sa ne trezim din nesimtire duhovniceasca!

Numai bine!

Da' nu mai bine te retragi tu, in conformitate cu telul crestin suprem, la o viata monahala? Si nu-ti mai trebuie pasaport, permis de conducere, etc.
Donezi tu asa toate bunurile lumesti bisericii, ca siguuuuuuuuur, o sa le dea saracilor si gasesti un schit printr-un varf de munte.

Ia zi, merge asa?

Vanity, definitely my favorite sin.
adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:02

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 12:47:12mestere ADI,vezi ca te da intelighentia afar' din casa,ce palaria soacrii ai cu tehnocrati-i-as?

Cum? Nu �i-am spus? Am un dinte cu ei! Ron��iei �i tu. O s� vezi c� nu-i po�i dumica.

balabanandrei

335 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:04

Kenny am incercat dar nu m-au primit! Sunt prea pacatos!

�C�uta�i mai �nt�i �mp�r��ia lui Dumnezeu �i celelalte se vor ad�uga vou�!�
florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:04

De la: adipopa, la data 2009-03-02 13:02:00
De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 12:47:12mestere ADI,vezi ca te da intelighentia afar' din casa,ce palaria soacrii ai cu tehnocrati-i-as?

Cum? Nu �i-am spus? Am un dinte cu ei! Ron��iei �i tu. O s� vezi c� nu-i po�i dumica.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:06

Kenny, nu te mai lua de Andrei. Te rog eu frumos. Andrei �i exprim� foarte demn �i near��gos temerile privind cip-urile. Cu el merit� s� discu�i subiectul.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:07

De la: balabanandrei, la data 2009-03-02 13:04:27Kenny am incercat dar nu m-au primit! Sunt prea pacatos!

Adica fratii tai ortodocsi fac discriminari? Nasol.
Deci ori ei s-au ars la "iubeste-ti aproapele" ori tu la "sa nu minti".
Oricum o dai, cineva a iesit pe minus la scor, nu?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:07

pai stai sa pricep cum e cu dantura aiasta,ai un molar cu ei,pentru ei,fara ei sau impotriva lor,nu de alta da' ne-npiedicam in dumicati si ne sta-n gat vreunu', ce zici,am dreptu' intaiului nascut,au ba?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:08

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 13:07:18pai stai sa pricep cum e cu dantura aiasta,ai un molar cu ei,pentru ei,fara ei sau impotriva lor,nu de alta da' ne-npiedicam in dumicati si ne sta-n gat vreunu', ce zici,am dreptu' intaiului nascut,au ba?

Au ba. Am fost eu primul.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:09

De la: adipopa, la data 2009-03-02 13:08:31
De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 13:07:18pai stai sa pricep cum e cu dantura aiasta,ai un molar cu ei,pentru ei,fara ei sau impotriva lor,nu de alta da' ne-npiedicam in dumicati si ne sta-n gat vreunu', ce zici,am dreptu' intaiului nascut,au ba?

Au ba. Am fost eu primul.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:09

pai si eu intaiul,care-i diferenta?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:29

Kenny, �mi plac (de cele mai multe ori) ironiile tale. Dar v�d c� tu ai de fapt un dinte cu to�i cre�tinii de pe forum! Acum, de�i nu m� al�tur Ioanei sau lui Andrei �n demersul lor peti�ionar anti-cip, eu stau um�r la um�r cu ei dac� este vorba de cre�tinism. A�a c� te invit ori �n ring...ori la dentist.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:33

De la: adipopa, la data 2009-03-02 13:29:42Kenny, �mi plac (de cele mai multe ori) ironiile tale. Dar v�d c� tu ai de fapt un dinte cu to�i cre�tinii de pe forum! Acum, de�i nu m� al�tur Ioanei sau lui Andrei �n demersul lor peti�ionar anti-cip, eu stau um�r la um�r cu ei dac� este vorba de cre�tinism. A�a c� te invit ori �n ring...ori la dentist.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:37

in ring sa dansam sau la dentist sa va scoatem crestinismul din gura?eu zic mai bine la padure ca poate o aparea vreun mesia si va ia-n caruta sa va duca pe planeta crestinilor[a se citi maimutelor]

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:39

De la: adipopa, la data 2009-03-02 13:29:42Kenny, �mi plac (de cele mai multe ori) ironiile tale. Dar v�d c� tu ai de fapt un dinte cu to�i cre�tinii de pe forum! Acum, de�i nu m� al�tur Ioanei sau lui Andrei �n demersul lor peti�ionar anti-cip, eu stau um�r la um�r cu ei dac� este vorba de cre�tinism. A�a c� te invit ori �n ring...ori la dentist.

Hai ca am facut eu ringu'.

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20129/Diferenta-intre-cre...

Bring it on

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:06

P�rintele Iustin P�rvu: "Adev�rul ne face liberi, nu ne pune cip"
�tiri pe aceea�i tem�:

Data: 26.02.2009

Apelul acesta pe care l-am f�cut eu �mpotriva cipurilor biometrice, �i care a fost at�t de controversat, nu l-am f�cut ca s� �nsp�im�nt pe nimeni, n-am vrut s� �ngrozesc pe nimeni. N-am vrut s� terorizez mintea nici a bogatului, nici a s�racului, nici a �n�eleptului �i nici a ne�tiutorului. Ci am vrut s� amintesc acestui popor de unde a plecat, c� �n venele lui curge un s�nge rom�nesc �i curat ortodox, care nu poate s� �ngenuncheze �n fa�a cotropitorilor nu numai ai trupului acestui p�m�nt, ci prin dictatura aceasta a tehnicii ei ne cotropesc sufletele noastre, asupra c�rora nu au nici un drept. M-am adresat c�tre cei care nu �i-au stins cu des�v�r�ire flac�ra credin�ei din inimile lor. Cu mult� durere sufleteasc� spun, �i �mi cer scuze c� trebuie s� fac aceast� observa�ie, prin care nu incriminez �i nu �nvinuiesc pe nimeni � dar m� doare sufletul s� v�d at�ta nep�sare �i ignoran�� din partea elitelor acestui neam, din partea oamenilor de cultur�, laici sau clerici, care prin t�cerea lor s�v�r�esc o lep�dare de Biseric� �i de neamul �n care s-au n�scut. Simplul cre�tin ortodox parc� este mai atent la aceste greut��i, particip� mai cu durere dec�t particip� preotul lui, st�nd �n afara tuturor acestor conflicte, nep�s�tori fa�� de oaia care este sf�iat� �n ogor �i stau la distan�� �i se uit� cum o devoreaz� lupii. Cu mult� durere am sesizat c� cei mai mul�i dintre p�rin�ii no�tri parohieni nu au luat o m�sur�, m�car c�tu�i de pu�in s� fac� cunoscute ni�te momente grele �n istoria cre�tinismului �i a omenirii, pe care cre�tinul nostru le-a sesizat mai repede.

Adev�ratul om de cultur� �i de elit� iese �n fa�� �i acela strig� �i r�cne�te cu toate for�ele lui �i ap�r� valorile pe care el le-a construit �i pe care el le tr�ie�te. Pentru c� dac� ar fi t�cut tot a�a, de pild� un Eminescu, ar fi t�cut Radu Gyr, un Nichifor Crainic, sau oameni de mai mic� talie � �ap�i am fi fost de mult pr�bu�i�i. Dar ace�ti oameni, ca ni�te mici apostoli, am putea spune, au fost mereu prezen�i �i au strigat �i s-au opus la toate metodele de �ntunecare a fiin�ei noastre ortodoxe� Iar aceast� problem� nu este una oarecare, dup� mine este cea mai grea problem� a omenirii �i a cre�tin�t��ii. Dar acum la noi, se simte foarte jenat un domn ziarist, se simte jenat un istoric, un om de literatur� sau �tiin�� ca s� sus�in� o tem� cu ordin religios �i s� �nfrunte vreo primejdie. Nu! Nu cumva s� fie deranjat!

Nici t�cerea siha�trilor nu este scuzabil�. Monahul, preotul care socote�te c� face o misiune �n cadrul Bisericii, dar nu particip� direct la aceste adev�ruri, la aceste atacuri �i primejdii �n care ne g�sim � nu este monah, nu este preot. Dac� nu simte s� participe direct �i s�-�i asume r�spunderea ca un mic misionar al vremurilor, �n zadar este toat� rug�ciunea lui. T�cerea �n fa�a acestor pericole este o lep�dare a noastr� de adev�r. Pentru c� ne �nrobim �i ie�im din libertatea Adev�rului. Adev�rul ne face liberi, nu ne pune cip. Aceasta este dovada c� societatea �n care tr�im este una a minciunii, potrivnic� Evangheliei. Libertatea Evanghelie lui Hristos �n fa�a acestei lumi este un pericol terorist.

T�cerea noastr� �nseamn� sclavie �i �ngroparea Ortodoxiei. Oamenii no�tri de elit�, prin t�cerea lor nu fac dec�t s� construiasc� sicriul ortodoxiei pe care i-l preg�te�te st�p�nirea acestei lumi.

C�t pentru p�storii no�tri duhovnice�ti, at�ta le spun: Oare sarea se va strica �i nu va mai s�ra?

www.ortodoxmedia.com

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:07

F.O.R. cere explica�ii Patriarhiei Rom�ne
�tiri pe aceea�i tem�:

Data: 27.02.2009

Forul Ortodox Rom�n (F.O.R.) � organiza�ia federativ� a asocia�iilor ortodoxe din Rom�nia - lu�nd act de comunicatul Biroului de Pres� al Patriarhiei Rom�ne �i de felul �n care a fost prezentat� presei hot�r�rea Sf�ntului Sinod al BOR din 25 februarie 2009 de c�tre purt�torul de cuv�nt al Patriarhiei Rom�ne, pr. Costel Stoica, face urm�toarea declara�ie:

1. Comunicatul Biroului de Pres� al Patriarhiei Rom�ne nu precizeaz� nic�ieri c� Sinodul nu a fost complet. Din adunare a lipsit �PS Bartolomeu, unul dintre cei cinci mitropoli�i ai Bisericii Ortodoxe Rom�ne. Se �tie c� �n data de 19 februarie 2009, Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Cri�anei �i Maramure�ului, alc�tuit din opt ierarhi �i prezidat de mitropolitul Bartolomeu s-a exprimat categoric, �n unanimitate, �mpotriva introducerii pa�apoartelor biometrice, invoc�nd argumente teologice �i lipsa unei dezbateri publice prealabile.

Prin urmare, Sinodul nu a fost complet, din el lipsind unul dintre cei mai respecta�i �i iubi�i ierarhi ai BOR, aflat pe pozi�ii contrare fa�� de hot�r�rea din 25 februarie 2009, declarat� ulterior �unanim�.

Cerem s� fie f�cut� public�, f�r� �nt�rziere, stenograma integral� a dezbaterii sinodale, pentru a vedea pe ce baze s-a ajuns la concluziile comunicate. Altminteri este justificat� impresia c� Sinodul a luat o hot�r�re doar �n baza unei declara�ii, de altfel jignitoare, venit� din partea Ministerului de Interne, prin care ortodoc�ilor li se ofer� �dreptul� de a nu solicita noile pa�apoarte, adic� de a nu c�l�tori. Amintim c� dezbaterile Sinoadelor Ortodoxe ecumenice s-au f�cut �ntotdeauna cunoscute credincio�ilor, pentru a ar�ta felul �n care s-a ajuns la o concluzie sau alta, f�c�nd referire �i la opinia exprimat� de fiecare episcop �n parte prezent la sinod (vezi Actele Sinoadelor Ecumenice). E un exemplu obligatoriu de urmat �ntr-un caz de importan�� capital� ca acesta.

2. Comunicatul Biroului de Pres� al Patriarhiei Rom�ne nu ofer� o solu�ie corect� la problema pus� �n dezbatere, fiind mai degrab� o tentativ� de intimidare, prin recurs la autoritate, a celor care au propus o dezbatere democratic� �n s�nul Bisericii, �n calitate de cet��eni ai statului rom�n. Prin exprim�rile ambigue ale acestui comunicat, care nu poart� semn�tura Sf�ntului Sinod, ci doar pe aceea a Biroului de Pres� al Patriarhiei Rom�ne, se produce o tulburare mult mai mare dec�t aceea pe care Sinodul �i-a propus s� o st�vileasc�.

3. Este inadmisibil� logoreea purt�torului de cuv�nt al Patriarhiei Rom�ne, pr. Costel Stoica (la Realitatea TV), care las� impresia c� se identific� cu Sf�ntul Sinod, dep�indu-�i, �n declara�iile sale de pres�, atribu�iile sale de purt�tor de cuv�nt �i asum�ndu-�i rolul de judec�tor �n numele Bisericii.

Costel Stoica nu a fost �nc� judecat pentru declara�ia sa c� �Biserica Ortodox� �ncuviin�eaz� avortul �n cazul violului�, f�cut� vara trecut� �n cazul fetei de 11 ani �ns�rcinate �n urma unui viol. Cazul a fost folosit de lobby-ul pro-avort pentru a �ncerca liberalizarea �i mai pronun�at� a unei legi care a permis deja uciderea �n 19 ani peste 7 milioane de suflete.

Declara�ia sa de ieri, 26 februarie 2009, prin care a smintit adunarea credincio�ilor, contrazice flagrant tradi�ia biblic� �i canonic� a Bisericii, precum �i rezolu�iile emise de un organ bisericesc � Comisia de Bioetic�.

Consider�m c�, �nainte de a-l l�sa pe Costel Stoica s� reprezinte Patriarhia Rom�n�, Sf�ntul Sinod ar trebui s�-l judece pentru astfel de declara�ii necugetate f�cute �n pres�. Acum, purt�torul de cuv�nt al Patriarhiei, folosindu-se de prilejul anun��rii unei hot�r�ri de Sinod, a f�cut dezv�luiri din via�a sa privat�, declar�nd c� el �i �colegii s�i� �i vor face pa�aport biometric �pentru a fi printre primii�, ceea ce este o sfidare a celor pe care Sinodul declar� c� �i menajeaz� pe motive de con�tiin�� �i de credin�� �i o manipulare a opiniei publice care nu este compatibil� cu func�ia lui Costel Stoica.

4. Av�nd �n vedere declara�iile necugetate �i necanonice ale purt�torului de cuv�nt al Patriarhiei, potrivnice duhului �i literei Sfintei Scripturi, cerem Sf�ntului Sinod s� confirme c� �ncerc�rile de reducere la t�cere a credincio�ilor �n stil mili�ienesc nu reprezint� punctul de vedere al Sinodului, ci eventual o nou� ini�iativ� personal� a lui Costel Stoica.

Sf�ntul Sinod trebuie s� r�m�n� garantul p�cii �i al armoniei, pronun��ndu-se categoric �i f�r� echivoc ori de c�te ori cineva �ncearc� s� r�peasc� libertatea credincio�ilor.

Forul Ortodox Rom�n
27 februarie 2009

Forul Ortodox Rom�n (F.O.R.), structur� federativ� f�r� personalitate juridic�, a fost fondat la 29 noiembrie 2008, prin consensul reprezentan�ilor a 60 de organiza�ii civice cu caracter cultural �i social, care au participat la Conferin�a Asocia�iilor Laicatului Ortodox Rom�n. F.O.R. este coordonat de liderii organiza�iilor: Funda�ia �Sfin�ii Martiri Br�ncoveni�, Asocia�ia Pro Vita � Bucure�ti, A.R.T.R.I. �i Asocia�ia �Rost�.

www.ortodoxmedia.com

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:10

De la: Kenny, la data 2009-03-02 13:39:36Hai ca am facut eu ringu'.

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20129/Diferenta-intre-cre...]

Kenny, incongruitatea dintre defini�ia unu (despre bigotism) �i defini�iile doi-trei (despre cre�tini) face orice comentariu di partea mea absolut de prisos. Dac� acesta este ringul, �mi vine greu s� sar. Mai bine arunc prosopul.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:14

babalane,de ce nu esti tu de treaba si sa-ti vezi de treaba,ca de treaba mare avem noi grija chiar de-i moale,chiar de-i tare,numa' fa o treaba odata si intreab-o neintrebata ca sa-ntrebe baba florea cum e cu scarpinatoarea si-ai de grija de te scarpini,scarpina-te fara zgomot ca daca s-o auzi alta treaba na mai hi,se aude,fir-ar mama ei de treaba?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:14

De la: adipopa, la data 2009-03-02 14:10:38

Kenny, incongruitatea dintre defini�ia unu (despre bigotism) �i defini�iile doi-trei (despre cre�tini) face orice comentariu di partea mea absolut de prisos. Dac� acesta este ringul, �mi vine greu s� sar. Mai bine arunc prosopul.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:15

De la: adipopa, la data 2009-03-02 14:10:38

Daca lasi la o parte incongruitatea, integralele de suprafata si asimptotele, nu am nici o indoiala ca ai prins ideea .
Ce vreau io sa facem e o discutie fara pogonu' de citate. Din capu' nostru, ca asa e frumos. Din capetele altora cu copy/paste se face peste tot.

Te bagi?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:16

Florine, coboar� din copac �i st�m de vorb�. A�eaz�-te lini�tit la mas� cu noi, adun�-�i g�ndurile, reformuleaz�-�i obiec�iile anti-cre�tine, �i s-ar putea s� arunc�m mai mult� lumin� dec�t tunete sau fulgere asupra subiectului.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:18

Kenny, de acord. Iar dac� vezi c� nu r�spund o vreme s� �tii c� n-am dat bir cu fugi�ii. M-au re�inut doar alte �ndatoriri.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:19

pai domnu' ADI,cum e bre cu aia care zisesi c-o s-o facem lata la nea TOMA in poiata[al cu necredinta] si-o s-o ducem deindata s-o repare nea dentistu' ca si el e tehnocrat si-are dinti de aparat,vin' degraba la sosire sa asculti o punte-n gura[in loc de cip-cip],prosopu-i de bumbac sau e flausat,ca sa stim cu ce maruntis venim la noi?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:20

De la: adipopa, la data 2009-03-02 14:16:40Florine, coboar� din copac �i st�m de vorb�. A�eaz�-te lini�tit la mas� cu noi, adun�-�i g�ndurile, reformuleaz�-�i obiec�iile anti-cre�tine, �i s-ar putea s� arunc�m mai mult� lumin� dec�t tunete sau fulgere asupra subiectului.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:22

pai domnu' ADI,eu abia cazui din copac,lasa-ma o tir' sa-mi trag sufletu',sa merg la mine-n pestera sa beau o mastica si sa vezi p'orma ce reconstituire facem,ok?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:46

Vai de mine, m�i Florine, m-am procopsit cu prea mul�i cheflii deodat�. Tu cred c� ai tras deja bine din mastic�, altfel nu-n�eleg cum de te pricepi a�a bine la umor.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:47

De la: adipopa, la data 2009-03-02 14:46:13Vai de mine, m�i Florine, m-am procopsit cu prea mul�i cheflii deodat�. Tu cred c� ai tras deja bine din mastic�, altfel nu-n�eleg cum de te pricepi a�a bine la umor.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:51

nu e vorba de mastica ,cat e vorba de costica,pai bine musiu ADI ,cum devine trebusoara,eu cu cine mai votez daca tu te imbaiezi,ai,n-aud,vine popa-n locu mata?pai nu-i totuna?nu,atunci,e bine,discutam in nestire si vrute si nevrute,totu-i bine cand se termina,da'cumparam alta de la butic ca-i aproape de satic,este domnu'?

Pagini: << 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: