Info
x
Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:14
Bine. Iti multumesc Adi.
Putem comunica si in alte limbi? |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:17
Te las sa te culci ca la voi este miezul noptii. Imi pare bine de cunostinta!
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:22
Abia acum am vazut ca esti timisorean de-al meu. Nu am mai vazut Timisoara de 24 de ani. Cred ca s-a schimbat mult. Asa-i?
Problema este in bine sau in rau? Am stat pe strada Transilvania cu Vulturilor. |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:54
De la: adipopa, la data 2009-02-27 01:42:07Da, în ce privește protestul civic și social îți dau dreptate. Excepție de la regulă însă fac chip-urile, când puțin aluat monahal a făcut să dospească toată plămădeala românească. Sutana monahală a devenit prea ușor vedetă pe sticlă. Aici Stoica face o observație bună. (M-am uitat și eu ieri câteva minute la Nașu'). adi...dak acei monahi nu se implicau oamenii nu mai aflau in vecii vecilor de pericolul acelor cipuri....nici nu isi dadeau seama k le-au fost implantate.. ti se pare normal k presa sa nu scrie deloc despre acest subiect....crezi k oamenii nu merita nici makr sa stie ce-i asteapta? |
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 01:37
Presa? A făcut bani frumușei din exploatarea sufletelor monahilor dornice de afirmare pe sticlă. Am dovedit că suntem o țară manipulabilă cu ajutorul zvonurilor, dezinteresată de exegeza biblică serioasă și mai degrabă căutătoare de senzațional până și în Cele Sfinte, fără echilibrul necesar justei evaluări a riscurilor și predispuși să construim cele mai sumbre scenarii...doar-doar să ne hrănim imaginația, ca Prâslea, cu carnea proprie, proiecție a temerilor lăuntrice.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 01:57
De la: adipopa, la data 2009-02-28 01:37:53Presa? A făcut bani frumușei din exploatarea sufletelor monahilor dornice de afirmare pe sticlă. Am dovedit că suntem o țară manipulabilă cu ajutorul zvonurilor, dezinteresată de exegeza biblică serioasă și mai degrabă căutătoare de senzațional până și în Cele Sfinte, fără echilibrul necesar justei evaluări a riscurilor și predispuși să construim cele mai sumbre scenarii...doar-doar să ne hrănim imaginația, ca Prâslea, cu carnea proprie, proiecție a temerilor lăuntrice. adi,oamenii habar nu au ce inseamna implanturi biometrice si ce avantaje si riscuri prezinta acest lucru....nimeni nu stie nimik despre niciun cip.....in schimb au aflat o gamada de detalii despre concertul madonei....ti se pare normal?....nu ti se pare k suntem manipulati sa gandim intr-un anume fel...k ni se arunca tot felul de tampenii aiurea pentru ca noi ne gandim la ele si sa le ignoram complet pe cele cu adevarat importante? adi...crezi k oamenii nu merita sa afle despre cipuri nimik...?...cunoasterea este primul pas spre dobandirea libertatii....astfel avandu-se grija k noi sa nu cunoastem decat ce vor unii ni se anuleaza din start libertatea..... acele cipuri sunt un real pericol...sunt puse pentru a ne controla in permanenta...e un atac asupra demnitatii noastre de oameni....scopul final al acestor *lideri mondiali* este sa implanteze un cip in creierul uman(vor pretexta k o fac pentru sanatatea lui mintala pentru k exista multi bolnavi psihici in lume) care sa trimita unde ce vor afecta gandirea si il vor determina pe om sa creada intr-un anume fel....atunci va deveni sclav...asta e scopul final...transformarea oamenilor in sclavi... vor sa ii determine pe oameni sa accepte usor cipurile si pentru asta le-au pus animalelor,apoi in acte urmand k in final sa le plaseze si in copul uman(mai intai in mana,iar apoi in creier) adi....nu trebuie sa se ajunga aici....trebuie sa spunem stop!!!! insa nu vom reusi dak mai apar unii k tine kr ii cred pe cuvant k nu se gandesc decat la binele populatiei....nu iti dai seama k toata tehnologia asta costa o gramada de bani?....dak au bani si nu stiu ce sa mai fak cu ei,,,cum de sufletul lor bun nu ii indeamana sa ii doneze alora din afrik??? |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 02:07
Într-un fel, da. Mai bine s-ar interesa românii de Madona (deși personal nu-mi place) decât de paranoia cip-urilor. Am fi mai câștigați poate după o seară de muzică decât după o întâlnire petiționară semi-ocultă. Liniștește-te. Nu e nici o conspirație. Doar mai multe. Toți conspirăm la câte ceva. Dar una mare-mare de tot nu există. S-ar afla. Îți aduc un cip de la Brussels. Noapte bună.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 02:14
Dar una mare-mare de tot nu există. S-ar afla.
crezi?....probabail te astepti sa scrie in presa ....la fel k si colega mea de kmera kr a spus k pana nu vede in ziarele pe kr citeste(de-alea de la uniunea europeana....cu pretentii!!!) nu crede .....nu mi-ai raspuns la intrebare...de ce nu doneaza oamenii aia cu suflet mare toti banii cheltuiti pe tehnologia asta prosteasca copiilor din afrik?...ar fii o fapta de o mie de ori mai buna....si-ar mantui sufletul.... dak ei nu vor decat binele omenirii...cum de se gandesc la mine(kr sunt foarte bine !!!) si nu se gandesc la oamenii kr nu au ce sa manance din somalia?
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 191 mesaje Membru din: 18/12/2008 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 02:36
Ioana....
Crezi ca ii pasa cuiva de cei din Africa??? Sa fim seriosi!!!! daca ar dona ceva ar scrie in presa ca snt cei mai buni din lume! Problema cu cipurile e o tampenie, dupa opinia mea. Cu cat se face mai mare valva in jurul problemei asteia cu atat se face publicitate negativa Bisericii si societatii noastre. Daca ei vor sa implementeze vor implementa cipuri oriunde. Nu asta e problema! De unde ideea cu 666 ca e nr satanic??? Apocalipsa e o carte plina de semne. Cine e Antichristul? Cine e fiara??? Sunt simbologii! Eu nu cred in asa ceva. In tara e criza si totul suna cam asa: tara arde si baba se scarpina. Cineva s-a folosit de toata publicitatea cu cipurile pentru a aparea in public. Multi sufera de vedetism. Nu putem vedea anticristi si sarane peste tot. Nu e chiar asa. Conspiratia daca exista ea functioneaza foarte bine cu toate zvonurile care exista in lumea asta. In fine, daca unii nu au nici o grija si-o cauta! Credinta, religia si Dumnezeu nu au nici un amestec in cipuri biometrice. Sa fim seriosi! Nu e nici lucratura satanei. e pur si simplu o incercare de controlare a persoanei nimic mai mult. Telefonul mobil, internetul sunt alte cai de a controla persoana si a o manipula. de ce nimeni nu protesteaza impotriva acestor cai??? camerele de supraveghere din benzinarii, banci, din unele intersectii pot fi de asemenea arme de controlat persoanele. Asa ca 666 nr satanei mi se pare hilar.Pentru cei care interpreteaza apocalipsa in limbaj milenarist se apropie sfarsitul! Pentru mine e doar un simbol folosit in Apocalipsa pentru a reda o realitate din timpul persecutiei lui Nero. Fiara poate fi unul din imparatii romani; la fel si anticristul. Sa nu uitam ca a fost scrisa in limba greaca, pentru crestinii persecutati, in contextul in care se vorbea de a doua venire a lui Cristos. |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:21
Adi eu nu cred ca unele suflete de monahi au fost dornice de afirmare pe sticlă! Cred ca exagerezi! Gandeste-te ca ei au lasat totul ca sa-i urmeze intru totul lui Hristos! Pur si simplu atentioneaza lumea! Tu zici ca e o paranoia! Totusi trebuie sa fii de acord ca profetia apocalipsei se va implini! Daca nu crezi lucrul asta, Il negi pe Dumnezeu! Tu spui ca PF Patriarh Daniel este un om intelept! Sunt perfect de acord cu tine! Dar asta nu inseamna ca nu poate gresi! Ma gandesc totusi, oare si Biserica Ortodoxa a Greciei, a Serbiei, a Ierusalimului, a Rusiei, Muntele Athos, care nu sunt de acord cu aceste cipuri, sunt si ele dornice de afirmare, cum spui tu? Eu ma indoiesc! Stii de ce multi spun ca cipurile nu au nicio legatura cu apocalipsa, pt ca au judecat lucrul asta cu un duh lumesc. Se gandesc ca o sa piarda multe beneficii pamantesti! Doar oare asta conteaza acum? Ierarhii Bisericii Ortodoxe, nu numai de la noi din tara, ci din toata lumea au transformat Biserica intr-o institutie de stat! Biserica nu e o institutie de stat! Biserica e o mostenire sfanta, duhovniceasca, spirituala, mostenita de la Sfintii Apostoli, si pastrata cu scump sangele Mantuitorului, si apoi cu sangele Sfintilor Apostoli si al Sfintilor Parinti! Ei spun ca aceste cipuri nu ating libertatea omului. Au inghitit ce spun masonii si paganii din UE, ca vezi Doamne aceste cipuri sunt sigure si ca datele de pe ele se pot modifica doar cu acordul posesorului! MINCIUNI! De abia aparusera aceste cipuri, ca au si aratat hackerii cum se pot "sparge". Am ajuns sa credem ce spun acesti masoni si pagani din UE, decat de calugarii din manastiri! Vai de noi! Acesti masoni care au legalizat avortul, prostitutia, casatoria intre persoane de acelasi sex, adoptia pt persoane de acelasi sex casatorite, si multe alte legi, sub sloganul "drepturile omului'. Dar cum spunea un parinte: "Dar drepturile lui Dumnezeu unde mai sunt?". S-a intors lumea cu fundul in sus! Am ajuns sa facem lucruri impotriva firii! Doamne pazeste-ne! S-a ridicat oaia impotriva Pastorului, s-a ridicat creatia impotriva Creatorului! Nu ne mai plac legile lui Dumnezeu, si ne facem singuri legi! Ce ne facem sa nu credem ca apocalipsa se poate implini acum, legat de aceste cipuri? Asa cum mai spus mai sus! Oare Sfintii Parinti (am postat eu mesaje cu Cuviosul Paisie Aghioritul, si Andu cu Sf. Lavrentie) si cei de mai sus care i-am enumerat, toti sunt dornici de afirmare si sarmani mistici rataciti? Adi eu vad ca stii foarte multe despre ortodoxie, eu nu stiu atatea, dar vezi tu, ortodxia pe langa faptul ca trebuie cunoscuta, TREBUIE SI TRAITA ! Eu nu o traiesc asa cum trebuie ! Ma chinui si eu, ca un spurcat si pacatos ce sunt ! Chiar daca BOR a luat aceasta decizie, nu inseamna ca nu pot gresi! Eu am auzit multe despre modul cum se fac preotiile, cu bani multi. Nu stiu daca este adevarat, cu toate ca am intalnit persoane care mi-au spus in fata ca au fost la episcopul locului si au dat bani grei, ca sa-l poata face preot pe baiatul sau. Fac o paranteza pt sectari. (Chiar daca Ierarhii au facut astfel de greseli, nu inseamna ca ortodoxia e rea. E buna,sfanta si pura! Oamenii gresesc! Atata timp cat respecta dogmele Sfintilor Apostoli si Sfanta Traditie, nu pier Harul, care nu se amesteca cu pacatosenia omului!). Am inchis paranteza. Sa ne aducem aminte de cazul Corneanu si celalalt preot pe care nu mai stiu cum il cheama. Corneanu a "driblat-o" si pana la urma a zis ca el considera ca nu a gresit! Pai ce pocainta este aceasta asa cum a spus Sfantul Sinod al BOR! Pai ce incredere sa mai am in acesti oameni? De ce nu tin cont si de ce spun calugarii din Muntele Athos si din toata lumea, de Bisericile din alte tari? Asculta de ce spune masoneria din UE? Ce frumoasa e rugaciunea calugarilor de la Optina! Atunci sa ne dea macar un indiciu cum se va implini profetia apocalipsei! De ce ne este greu sa credem ca in spatele acestui sistem se afla o uneltire a diavolului? Acesti masoni pot sa faca multe! Sa ne ia locurile de munca, casele, masinile, hrana, sa ne chinuiasca trupeste, dar un singur lucru nu pot sa faca: sa ne ia SUFLETUL! Sufletul apartine lui Dumnezeu! De suflet nu se pot atinge! Asa cum spune Sfantul Ioan Gura de Aur: "Gol am iesit din pantecele maicii mele, gol am sa ma duc in mormant!" Sa ascultam ce zice Mantuitorul: "Nu te teme turma mica"! Sa ne rugam ca Domnul sa-i lumineze pe Ierarhii Bisericii, si pe noi, si ne ierte pacatele! Amin!
Numai bine!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:42
De la: eclaudesvd, la data 2009-02-27 23:19:27danyberby... alta expresie nu mai cunosti....Inteligenta Voastra.....tipic catoliceasca????? sau o folosesti impotrica tuturor celora care nu te aproba????? |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:48
De la: emrreno, la data 2009-02-28 00:11:59Adi as dori ca si Florin "bad boy" sa citeasca ce ai scris. Totul este foarte documentat. Si eu il citesc, e cred printre putini carora le caut si citesc mesajele . Pe langa faptul ca e documentat da dovada si de mult bun simt, restul celor documentati dar cu mari deficiente la capitolul bun simt it tratez cu.. pas, indiferent de consistenta mesajului. E un soi de "sanctiune" pe care o aplicam cu ceilalti "pocaiti" cand postam pe topicul " doua venire..." Unii s-au corectat altii...persista. Pacat ca a fost sters topicul, se pare a a deranjat pe multi. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:59
De la: maria_tu, la data 2009-02-28 11:48:54De la: emrreno, la data 2009-02-28 00:11:59Adi as dori ca si Florin "bad boy" sa citeasca ce ai scris. Totul este foarte documentat.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:03
pe cuvantul meu ca citesc cu interes,absolut tot ceea ce scrie adi popa,care nu numai ca este cel mai documentat intr-ale religiei dintre toti speculantii de pe aici,dar are si o doza de mult bun simt si totusi ce legatura are domnul adi popa,bunul sau simt,religia crestina cu ADEVARATUL DUMNEZEU?Nici o legatura,asa ca adi popa bate apa-n piua,chiar daca o face cu gratie,s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:10
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-28 12:03:57pe cuvantul meu ca citesc cu interes,absolut tot ceea ce scrie adi popa,care nu numai ca este cel mai documentat intr-ale religiei dintre toti speculantii de pe aici,dar are si o doza de mult bun simt si totusi ce legatura are domnul adi popa,bunul sau simt,religia crestina cu ADEVARATUL DUMNEZEU?Nici o legatura,asa ca adi popa bate apa-n piua,chiar daca o face cu gratie,s-auzim numai de bine! Florine, nu sitiu dupa ce dumnezei alergi tu sau ce asteptari ai tu de la acest dumnezeu despre care vorbesti tu, Unicul Dumnezeu este Dumnezeul lui Avram, Isac si Iacov, celalti dumezei sunt inventii.... |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:18
Ioana, câteva lucruri (din interior sau de la un conspiraționist cum ai spune că sunt eu) privind investiția europeană în securizarea electronică a documentelor de identitate: (1) îmbunătățește nu înrăutățește viața cetățenilor europeni (citește mai pe larg și despre eInclusion, eHealth, eGovernment - sunt concepte cu care orice istoric cu adevărat european va trebui să lucreze de acum înainte); (2) reduce drastic costurile publice prin scăderea infracționalității bazată pe falsificare identității (citește din nou ce rol au programele similare eInclusion, eHealth și eGovernment pentru reducere cheltuielilor statutlui); (3) nu este în competiție cu alte programe de finanțare europeană sau mondială (adică nu se iau bani de la gura celor săraci din Africa sau de la investițiile de infrastructură în țările care au aderat recent).
Argumentul tău se aseamănă paradoxal cu cel al lui Iuda Iscarioteanul în casa lui Lazăr din Betania, când sora acestuia, Maria, a turnat mir de nard pe picioarele lui Iisus. Îți amintești cum a pus problema? 'Pentru ce nu s-a vândut mirul acesta cu trei sute de dinari și să-i fi dat săracilor?' Ioana, orice cheltuială își are criticii ei. Ai dreptul să comentezi asupra acestei investiții, ca orice cetățean european, este democratic să-ți susții astfel părerea, dar eu te invit să o faci de pe o altă platformă ideologică decât cea extremistă pe care stai acum. Ar fi mult mai bine pentru noi toți, dar mai ales pentru generația ta. |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:21
Florine, voi lua răspunsul tău ca un compliment. Am văzut și eu ce ai scris pe alte topicuri. Dar nu pot să interacționez cu tine la acel nivel. Dacă îți mai temperezi și raționalizezi însă discursul anti-creștin, s-ar putea să avem conversații plăcute - chiar dacă în contradictoriu.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:22
De la: adipopa, la data 2009-02-28 12:21:50Florine, voi lua răspunsul tău ca un compliment. Am văzut și eu ce ai scris pe alte topicuri. Dar nu pot să interacționez cu tine la acel nivel. Dacă îți mai temperezi și raționalizezi însă discursul anti-creștin, s-ar putea să avem conversații plăcute - chiar dacă în contradictoriu.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:26
Adi,chiar te rog sa-l iei ca pe un sincer compliment,insa religiile sunt pt.mine [retine,religiile,nu religia crestina]simple fantasmagorii,creatii ale unor deliranti sau si mai grav ale unor oameni cu grave deficiente la capitolul morala,astfel,iti spun,nu mersi,nu voiesc sa-mi scurtcircuitez creierul analizand si combatand niste nimicuri,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:30
spre deosebire de zecile de mistici retrograzi de pe aici,tu esti unul care se vede ca ti-ai stors creierii si cu altceva in afara de cartea neagra a umanitatii,asa incat meriti tot respectul chiar daca parerile noastre nu coincid si poate nu vor coincide niciodata,s-auzim numai de bine!
|
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:34
Ma bag si eu, dar cu unele ...mici... intrebarii
Ce a fost inainte ..de prima zi biblica ? Sarpele biblic, cel din gradina raiului, a fost acolo dintodeauna ? La creat Dumnezeu sau ...a intrat incognito ? Functie de raspunsurile voastre, daca veti avea amabilitatea sa le...dati, voi incerca sa va solicit unele...tot mici claririficari, de la forum-isti cu vaste cunostiinte despre ..crestinism si in general despre religii si credinte. |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:35
De la: racukoto, la data 2009-02-28 12:34:51Ma bag si eu, dar cu unele ...mici... intrebarii
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:36
nenea cauta matale in alta parte aici nu gasesti decat expeti in cretinism,ca tot ism este si asta,nu?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:38
De la: balabanandrei, la data 2009-02-28 11:21:27Adi eu nu cred ca unele suflete de monahi au fost dornice de afirmare pe sticlă! Cred ca exagerezi! Gandeste-te ca ei au lasat totul ca sa-i urmeze intru totul lui Hristos! Pur si simplu atentioneaza lumea! Tu zici ca e o paranoia! Totusi trebuie sa fii de acord ca profetia apocalipsei se va implini! Daca nu crezi lucrul asta, Il negi pe Dumnezeu! Tu spui ca PF Patriarh Daniel este un om intelept! Sunt perfect de acord cu tine! Dar asta nu inseamna ca nu poate gresi! Ma gandesc totusi, oare si Biserica Ortodoxa a Greciei, a Serbiei, a Ierusalimului, a Rusiei, Muntele Athos, care nu sunt de acord cu aceste cipuri, sunt si ele dornice de afirmare, cum spui tu? Eu ma indoiesc! Stii de ce multi spun ca cipurile nu au nicio legatura cu apocalipsa, pt ca au judecat lucrul asta cu un duh lumesc. Se gandesc ca o sa piarda multe beneficii pamantesti! Doar oare asta conteaza acum? Ierarhii Bisericii Ortodoxe, nu numai de la noi din tara, ci din toata lumea au transformat Biserica intr-o institutie de stat! Biserica nu e o institutie de stat! Biserica e o mostenire sfanta, duhovniceasca, spirituala, mostenita de la Sfintii Apostoli, si pastrata cu scump sangele Mantuitorului, si apoi cu sangele Sfintilor Apostoli si al Sfintilor Parinti! Ei spun ca aceste cipuri nu ating libertatea omului. Au inghitit ce spun masonii si paganii din UE, ca vezi Doamne aceste cipuri sunt sigure si ca datele de pe ele se pot modifica doar cu acordul posesorului! MINCIUNI! De abia aparusera aceste cipuri, ca au si aratat hackerii cum se pot "sparge". Am ajuns sa credem ce spun acesti masoni si pagani din UE, decat de calugarii din manastiri! Vai de noi! Acesti masoni care au legalizat avortul, prostitutia, casatoria intre persoane de acelasi sex, adoptia pt persoane de acelasi sex casatorite, si multe alte legi, sub sloganul "drepturile omului'. Dar cum spunea un parinte: "Dar drepturile lui Dumnezeu unde mai sunt?". S-a intors lumea cu fundul in sus! Am ajuns sa facem lucruri impotriva firii! Doamne pazeste-ne! S-a ridicat oaia impotriva Pastorului, s-a ridicat creatia impotriva Creatorului! Nu ne mai plac legile lui Dumnezeu, si ne facem singuri legi! Ce ne facem sa nu credem ca apocalipsa se poate implini acum, legat de aceste cipuri? Asa cum mai spus mai sus! Oare Sfintii Parinti (am postat eu mesaje cu Cuviosul Paisie Aghioritul, si Andu cu Sf. Lavrentie) si cei de mai sus care i-am enumerat, toti sunt dornici de afirmare si sarmani mistici rataciti? Adi eu vad ca stii foarte multe despre ortodoxie, eu nu stiu atatea, dar vezi tu, ortodxia pe langa faptul ca trebuie cunoscuta, TREBUIE SI TRAITA ! Eu nu o traiesc asa cum trebuie ! Ma chinui si eu, ca un spurcat si pacatos ce sunt ! Chiar daca BOR a luat aceasta decizie, nu inseamna ca nu pot gresi! Eu am auzit multe despre modul cum se fac preotiile, cu bani multi. Nu stiu daca este adevarat, cu toate ca am intalnit persoane care mi-au spus in fata ca au fost la episcopul locului si au dat bani grei, ca sa-l poata face preot pe baiatul sau. Fac o paranteza pt sectari. (Chiar daca Ierarhii au facut astfel de greseli, nu inseamna ca ortodoxia e rea. E buna,sfanta si pura! Oamenii gresesc! Atata timp cat respecta dogmele Sfintilor Apostoli si Sfanta Traditie, nu pier Harul, care nu se amesteca cu pacatosenia omului!). Am inchis paranteza. Sa ne aducem aminte de cazul Corneanu si celalalt preot pe care nu mai stiu cum il cheama. Corneanu a "driblat-o" si pana la urma a zis ca el considera ca nu a gresit! Pai ce pocainta este aceasta asa cum a spus Sfantul Sinod al BOR! Pai ce incredere sa mai am in acesti oameni? De ce nu tin cont si de ce spun calugarii din Muntele Athos si din toata lumea, de Bisericile din alte tari? Asculta de ce spune masoneria din UE? Ce frumoasa e rugaciunea calugarilor de la Optina! Atunci sa ne dea macar un indiciu cum se va implini profetia apocalipsei! De ce ne este greu sa credem ca in spatele acestui sistem se afla o uneltire a diavolului? Acesti masoni pot sa faca multe! Sa ne ia locurile de munca, casele, masinile, hrana, sa ne chinuiasca trupeste, dar un singur lucru nu pot sa faca: sa ne ia SUFLETUL! Sufletul apartine lui Dumnezeu! De suflet nu se pot atinge! Asa cum spune Sfantul Ioan Gura de Aur: "Gol am iesit din pantecele maicii mele, gol am sa ma duc in mormant!" Sa ascultam ce zice Mantuitorul: "Nu te teme turma mica"! Sa ne rugam ca Domnul sa-i lumineze pe Ierarhii Bisericii, si pe noi, si ne ierte pacatele! Amin! Andrei Trebuie sa te gandesti si la un lucru... Este adevarat ca taina aceasta a venirii antihristului se lucreaza precum se lucra si in timpul apostolilor... 2 TES 2 4 Potrivnicul, cel ce se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu sau e făcut pentru'nchinare, așa ca să se așeze el în templul lui Dumnezeu și să se arate pe sine că este dumnezeu. 5 Oare nu vă aduceți aminte că vă spuneam aceste lucruri încă de când eram la voi? 6 Și acum voi știți ce-l oprește e, așa ca el să se arate la vremea lui. 7 Pentru că taina fărădelegii e la lucru încă de pe acum; numai să fie scos din drum cel care o ține pe loc, 8 și atunci se va arăta Cel-fără-de-lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale și-l va nimici cu arătarea venirii Lui. Dar trebuie sa te gandesti ca poate in lucrarea aceasta rea pomenita mai sus se si incearca ducerea in derizoriu a semnului fiarei, pentru ca atunci cand va fi dat cu adevarat acest semn, sa zica multi: Iata ati zis de atatea ori acesta sau acesta este semnul diavolului si nu s-a adeverit spusele voastre, acum nu va mai credem !!! Trebuie sa avem grija sa nu strigam: lupu lupu!!! cand nu e lupu, si cand vine lupul cu adevarat toti sa stea linistiti. Iarasi este adevarat ca ortodoxia a fost intotdeauna foarte sensibila la aceste lucruri, pentru ca ortodoxia mereu a fost prigonita in fel si chip si multi au tras de ea in fel si chip, si martirismul ortodox este foarte pretuit in randul credinciosilor ortodocsi care ar alerga imediat sa-si dea viata sau sa sufere pentru Hristos. Dar trebuie sa avem grija ca aceasta dorinta de martirism sa nu ne fie speculata spre osanda noastra si trebuie sa tratam totul cu intelepciune si cumpatare. Ma supara cand cineva iese pe sticla si incearca sa speculeze anumite lucruri din Sfintii Parinti. Este foarte adevarat ca este scris de mai multi Sfinti ca semnul va fi dat intru inceput cu viclenie si sub o forma buna, este foarte adevarat lucrul acesta. Dar daca citesti profetiile Sfantului Lavrentie (spre exemplu) despre venirea antihristului ai sa vezi ca el prooroceste un mare razboi in urma caruia va veni antihrist ca facator de pace. Daca scoatem din scrierile Sfintilor Parinti ce ne convine putem ajunge la rataciri foarte mari asa cum au ajuns si neoprotestantii scotand din context ce le convine din Sfintele Scripturi. MATEI 25 13 Drept aceea, privegheați, că nu știți ziua și nici ceasul în care Fiul Omului va veni. Mi s-ar fi parut o lipsa de tactica ca Biserica Ortodoxa sa se pronunte inainte de vreme impotriva cipurilor implantate atat timp cat nu se pune problema obligativitatii acestora. Poate nu o sa se puna problema asta niciodata, noi nu avem de unde sa stim asta acum, dar rolul Bisericii trebuie sa fie unul foarte chibzuit si sa nu se lase tarata in razboaie fara sens. Cel mai bine zic eu sa ne ingrijim de mantuirea noastra si de curatirea noastra sufleteasca pentru ca uite marele si Sfantul Post al Pastelui incepe acum, si eu zic ca negresit daca vom starui in cugetarea catre Dumnezeu, zilele acelea ale apocalipsei nu vor trece pe langa noi fara sa ni le faca cunoscute Dumnezeu. Mai intai sa ne ingrijim sa pastram Duhul Sfant primit de la Sfantul Botez in noi, sa nu lasam sa treaca acest post fara sa ne Spovedim si sa ne Impartasim cu Trupul si Sangele Domnului. Daca vom fi cu adevarat purtatori de Duh Sfant nu vom primi niciun semn pentru ca Mangaietorul ne va descoperi si ne va invata semnele vremurilor si ce sa facem la momentul potrivit. Doamne ajuta
Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:40
uite vezi mai sus ca a aparut unul din specia mai sus mentionata
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:43
Andrei, în puținele mele ore de urmarit progame TV am văzut călugări și preoți fără experiență sau interes mediatic anterior acestui moment dându-și brânci să fie luați în seamă. Ultima apariție a Maicii Ecaterina la emisiunea lui Nașu' mi-a pus capac.
Spunea dânsa în cuvântul de deschidere: ============================================================= E o problemă foarte delicată. E ca un reziduu al discuției dumneavoastră în sensul că s-a creat așa un fel de peliculă, să îi spunem, asupra țării noastre. Ea funcționează de vreo câteva sute de ani, nu de acum. Și pelicula acoperă capacitatea noastră de penetrare în divin. Spre divin. De aceea punem sub semnul întrebării orice fel de cuvânt care vine din partea unei autorități bisericești, chiar a Bibliei în sine. ============================================================== Reține că Maica Ecaterina pune sub semnul întrebării nu numai orice autoritate eclesială (ceea ce mă rog poate fi de înțeles) dar dânsa contestă până și Biblia în sine (poate pentru că sărmana Biblie refuză să-i servească interesele obscurantiste). Vezi transcriptul întregii emsiuni pe victor-roncea.blogspot.com/2009/02/nasul-si-pasapoartele-biometr... Andrei, cu o astfel de logoree pseudo-creștină mi-e rușine să scot capul în lume. Să vină și Florin și Maressal și Kenny pe sticlă pentru că mai bine stau cu ei la masă decât cu Maica Ecaterina. Nu-mi spune tu mie că nu s-a dat în spectacol! Vrei să-ți mai citez și alte inepții ale maicii sau rămânem la un dialog elegant? |
|
Fosta membra 9am.ro 1499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:46
Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare)
|
|
racukoto 209 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:49
Baiat-rau.......Pai vezi ! Atunci ce te bagi ?
Domnule ...adipopa... daca puteti sa va aplecati impunatoarea dvs. privire privind ...crestinismul si religiile, asupra minusculelor mele intrfebarki cu privire la ..cea afost inainte de prima zi biblica si daca sarpele din rai a fost creat de dumnezeu. Numai daca aveti timp sufcient sa va ..pierdeti vremea. V-as ramane indatorat. |
|
Fosta membra 9am.ro 191 mesaje Membru din: 18/12/2008 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:58
Ce e tu_maria??? Te simti cu musca pe caciula si reactionezi???
Eu stiu in cine cred si nu atac pe nimeni... tu stii in cine crezi sau inca mai cauti sa te convingi ca cine a infiintat secta din care faci parte e un profet??? Putin imi pasa daca tu sau alti sunti de acord cu mine! Chiar ai vazut ca m-a interesat lucrul acesta??? Se pare ca iti place sa ataci! Nu sari cu furca la tren ca s=ar putea sa te calce |
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 13:19
Andrei, cu privire la împlinirea Apocalipsei trebuie spus că ea s-a împlinit deja (adică se împlinea în momentul scrierii cărții) și într-un fel sau altul continuă să se împlinească și astăzi.
De la Nero la Decian, Dioclețian și Maximian se cunoaște faptul că persecuția creștinilor a îmbrăcat diverse forme, inclusiv una economică. Creștinii începeau să acumuleze averi. Nu mai participau la serbări și orgii extrem de costisitoare, deveneau mai prudenți în afaceri și își asigurau loialitatea sclavilor prin buna lor tratare, într-un cuvât se constituiau ca o clasă de mijloc tot mai importantă (și amenințătoare) pentru imperiu. Un mod de a stăvili prosperitatea economică și a mai tăia din elanul socio-politic al acestora a fost și introducerea unor mecanisme și cutume tipice 'fiarei' - cum numesc atât Daniel cât și Ioan un regim declarat dușman al credinței. Astfel, 666 nu este altceva decât un termen general pentru compromisurile impuse de o societate profund anti-creștină asupra celor care altfel ar fi continuat să prospere și dobândit influență mult mai rapid. De la negustorii itineranți, la micii fermieri și meșteșugari - toți creștinii au avut de suferit, pentru că refuzau renegarea credinței. Fără îndoială însă că cei care au avut cel mai mult de suferit (și asta este bine documentat) au fost creștinii care slujeau în armată. Se știe de exemplu că un sutaș (centurion) era obligat să participe nu numai să asiste la slujbele păgâne însoțite de jertfe animale și prostituție hierodulă. Pentru militarii nou convertiți sau care aspirau la înaintarea în grad acest moment era și momentul de mucenicie. 666 în cazul lor era compromiterea credinței creștine prin acceptarea aducerii de jertfe sau tămâie în fața zeilor greco-romani. |
|
|
|

....la fel k si colega mea de kmera kr a spus k pana nu vede in ziarele pe kr citeste(de-alea de la uniunea europeana....cu pretentii!!!) nu crede .....