back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:12

De la: maressalul, la data 2009-02-19 14:00:31Mytcor... daca iti castigi existenta din chestii "religioase si crestinesti"... BRAVO TIE. "TE-AI DESCURCAT". Baga mare ... umple foile, da explicatii... interpreteaza cum te taie capul sa mai lasi loc si de alta interpretare... nu spune nimic concret... delireaza CAT VREI.

Daca, in schimb, nu-ti castigi existenta din asta... esti un PENIBIL.

Si inca ceva... nici eu nu sunt de acord cu cipurile sau prostii de
"impopotonare corporativa" (de la corp nu de la corporatie). In schimb si in plus ... tu mai debitezi si PROSTII.... fara rost. (sau poate au rost.... daca castigi ceva material :).
Iti pun si eu o intrebare... daca toata traba asta cu dumnezeu este o "chestie spirituala" de ce mai este nevoie de un trup? De ce sa invatam o viata intreaga placeri trupesti, sa mancam pt trup, sa il protejam... ca in "cealata lume" sa nu aiba nici cea mai mica relevanta. Asa cum cand erai mic credeai in desene animate(si DA CREDEI)... asa crezi si acum in dumnezeu. "BRAVO" tie.

De mesaje in privat ati auzit????

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:14

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 14:12:29eugen...
ai dreptate...muzica ortodoxa nu se canta la chitara si nici la vreun alt instrument muzical

Dar cea crestina????

Psalmistul la ce fel de muzica se referea?
Draceasca?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:17

De la: maria_tu, la data 2009-02-19 14:14:44
ai dreptate...muzica ortodoxa nu se canta la chitara si nici la vreun alt instrument muzical

Dar cea crestina????

Draceasca?

ce facea psalmistul tine de o alta religie....este religia iudaica.....ortodoxia nu accepta in biserici instrumente muzicale.....tine de sfanta traditie...pe kr voi nu o aveti ...fapt pentru kr acceptati orice inovatie aiurea......

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:25

Am dat drumul comentariului meu dar mi-am dat seama ca melodia respectiva ce era ca "zgomot de fond" este ... irlandeza. Sa fi ajuns acestia mai ortodocsi ca romanii. Daca ascultati cu atentie va veti da seama ca numai romaneste nu se canta. Cu unele exceptii, binenteles. Ca sa para ortodoxa. Dar situl nu este facut de cineva care are credinta ortodoxa romaneasca. Este mai mult un sit de "ecumenism". Asa ca va rog sa fiti mai atent "Andu30" ca va "pacaliti" si este pacat. Doar pentru unele softuri care se gasesc pe alte situri de specialitate nu mi se pare atat de interesant.
O zi buna !
P.S.
Ma intreb de ce situl www.patriarhia.ro/ nu este printre siturile ce sunt gazduite de acest sit asa zis ortodox ? Oare de ce, situl cel mai de seama pentru ortodocsi romani nu este cunoscut de autorii acestui sit ce se numeste www.misiune-ortodoxa.ro/ ? Ce parere aveti ?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:26

apropo...maria..dak imi amintesc eu bine ai postat la un moment dat un articol in kr un pastor de-al vostru declara k este de acord cu introducerea cipurilor....
nu iti dai seama k religia ta nu va vrea binele?
k nu urmareste decat sa-si bata joc de voi si sa va ia banii aiurea?
revino la ortodoxism......preotii nostri sunt oameni extraordinari...oameni kr isi dau silinta in permanenta k oamenii sa fie mantuiti......
mai sunt si unii kr au ales preotia doar pentru bani,insa cazurile astea sunt rare.....
uite...mie de exemplu niciun preot de la nicio biserik din capitala nu mi-a luat bani pentru spovedit sau acatiste...m-au intrebat dak sunt studenta si au spus k nu iau bani de la studenti.....
cazurile de preoti lacomi dupa bani sunt rare....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:28

Icoanele tot inovatie aiurea sunt....spcifica doar ortodocsiei, ai dreptate, fiecare cu "inovatiile" lui
Prefer si muzica crestina la chitara si melodiile crestine cantate la fanfara , orga , pian, flaut,.....altor inovatii "crestine", daca nu e ceva pe gustul tau dai vina pe iudaism.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:30

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 14:17:29
De la: maria_tu, la data 2009-02-19 14:14:44

Dar cea crestina????

Draceasca?

ce facea psalmistul tine de o alta religie....este religia iudaica.....ortodoxia nu accepta in biserici instrumente muzicale.....tine de sfanta traditie...pe kr voi nu o aveti ...fapt pentru kr acceptati orice inovatie aiurea......

.....dar magnetofoane, combine muzicale, statii de amplificare a sunetului si incinte acustice......accepta !...@joanna,...n-asa ?

star3cs

2 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:32

Pfff da ce de filozofi p'aci....prieteni aveti o relatie personala cu Isus de incercati sa convingeti ca ce spuneti voi e adevarat si placut inaintea LUI sau ...doar incercati sa dati invataturi care vi se par bune ...marcu 7:7....pt ca nu-i destul sa faci ceva bun.......e bun sa faci voia LUI(i
Isus) si atat!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:34

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 14:26:06apropo...maria..dak imi amintesc eu bine ai postat la un moment dat un articol in kr un pastor de-al vostru declara k este de acord cu introducerea cipurilor....
nu iti dai seama k religia ta nu va vrea binele?
k nu urmareste decat sa-si bata joc de voi si sa va ia banii aiurea?
revino la ortodoxism......preotii nostri sunt oameni extraordinari...oameni kr isi dau silinta in permanenta k oamenii sa fie mantuiti......
mai sunt si unii kr au ales preotia doar pentru bani,insa cazurile astea sunt rare.....
uite...mie de exemplu niciun preot de la nicio biserik din capitala nu mi-a luat bani pentru spovedit sau acatiste...m-au intrebat dak sunt studenta si au spus k nu iau bani de la studenti.....
cazurile de preoti lacomi dupa bani sunt rare....

Joanna, ultimul lucru pe care il doresc e sa ne contrazicem.
1. Nu mai sunt studenta;
2. Vreau sa dezbatem pe teme biblice;
3.Nu revin la otrodocsie(am spus de ce);
4.Prea putini preoti sunt in tabara pe care o descrii;iar pt cei care isi fac bine slujba vor primi rasplata cuvenita , ceilalti ca si cei care vor fi gasiti ca fecioarele neintelepte, vai lor.

makewelli

2 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:36

Religia este un C***T facut de niste baieti destepti sa tina in frau fraierii ca noi.
Preotii.....grav.....eu unul nu am incredere in ei. perversi, se gandesc numai la bani si multi sunt gay. E trist!
Mai bn ne rugam singuri fara icoane fara nimik la ceea ce credem fiecare ca inseamna Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

191 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:43

De la: maria_tu, la data 2009-02-19 10:25:42
De la: eclaudesvd, la data 2009-02-18 23:51:08Nu inteleg de ce danyberby incearca sa demonstreze ca nu exista Trinitate. E o credinta a crestinilor ortodocsi si catolici care au in comun adevarurile de credinta pe care protestantii si mai ales neo protestatntii si sectele le refuza cu multa insistenta. Atacurile adresate Bisericii Orotodoxe si Catolice nu/si au locul pe acest forum. In afara de argumenetele legate de preoti, farizei si propozitii fragmentare din Biblie, scose din contextul lor initial ai cu ce sa sustii teza ta ca nu exista Trimitate??? Daca vrei sa sustii asa ceva ar trebui sa incepi sa studiezi cele 7 Concilii ecumenice ale Bisericii primare. Insa cum unii sunt inchisi la inima si la minte si nu pot vedea dincolo de optica unor falsi iluminati ai secolelor 19-20 care au dus atatea persoane in eroare cu privire la Dumnezeu nu se poate discuta si nici dialoga in aceasta directie. Refuzul neargumentat al unor adevaruri de credinta din cadrul unei Biserici si mai ales mediocritatea cu care se trateaza unele subiecte din partea anumitor persoane ma face sa cred ca un dialog este imposibil pe acest forum. Apreciez rabdarea si mai ales cunostintele teologice ale lui adipopa.

Nu o sa aibe succes in a demonstea ca nu exista Trinitate poate doar pentru cei din cultul lui si altii care isi doresc cu ardoare sa-si aduca argumente pentru a crede ca Dumnezeu nu exist.De ce nu ar exista dezbateri (atacuri ) la BO si BC????Voi nu faceti acelasi lucru???
Hristos a spus ca toti ce care-l urmeaza sunt frati, aaaa ca se considera doar unii crestini sau ca doar invatatura lor e cea reala asta e alta poveste.Cum vrei sa ne cunoastem mai bine daca nu discuta, dezbate, chiar si atacam?
La cate a facut biserica catolica de-a lungul timpului, cate crime in numele religiei mie mi-ar fi jena sa mai arat cu degetul pe altii, mai ales ca arati spre unii care au avut cel mai mult de suferit de-a lungul istoriei(cati ati ars pe rug, cati ati ucis in chinuri groaznice , cati bani ati stors de la oameni pt a va finanta sistemul?)
Cat despte mediocritate nu stiu ce sa spun, admir curajul unora de a se aventura la discuti mai ales ca acestia nu au urmat scoli teologice si nici nu dispun de timpul si materialul necesar pentru a cunoaste mai multe.
Fata de multi enoriasi ortodocsi si catolici, poate ai observat ca neoprotestanii au mai deschis bibliie si mai stiu cate ceva legat de mantuire si Isus, daca ies acum pe strada si intreb pe multi care se decalara ortodocsi (catolici nu am avut onoarea sa cunosc), daca ii intreb despre cineva din VT (Saul,....si altii) habar nu au, asa ca sa lasa aroganta de-o parte si implica-te in dezbateri , cu argumente, cum face Andu, coboara din jiltul pe care ti l-ai faurit singur si imaginea de sfinti pe care o aveti despre voi.
Poate de aceea a ingaduit Dumnezeu pe Luther si altii ca prea distorionasera-ti mult adevarul Bibliei.Stii tu,undeva scrie ca vor vorbii pietrele daca cine tb nu o face.Luther la voi a studiat si din mijlocul vostru a iesit, el a vazut putregaiul acolo unde era si i-a spus pe nume.

Pentru Maria_tu:

:)) :))
Eu nu ma simt cu nimic vinovat de ceea ce a facut Biserica Catolica acum cateva sute de ani. Tu te simti victima???? Imi pare rau si regret toate erorile insa nu ma simt calaul si nu vad nici o victima de azi a Bisericii Catolice pe acest forum. ASA ca Maria nu mai fa pe victima ca nu esti decat o rasista ca toti altii care aduc argumentele astea in discutie. Pe mine nici nu ma incalzeste nici nu ma raceste trecutul negru al Bisericii. Eu sunt omul zilelor de azi si gandesc ca unul diin sec 21. Se pare ca tu ai ramas cu o gandire medievala si repeti greselile celor care ii acuzi atacand pe cine nu trebuie. Rasismul tau e molipsitor in ziua de azi si impietrirea inimii tale care vede dusmani la tot coltul nu te face sa vezi realitatea in care traiesti. Crezi ca daca stii Biblia sau daca acuzi pe altii ca nu sunt ca tine esti mai buna decat cei de acum 100 de ani??? NU vorbi despre ceea ce nu cunosti legat de Biblie si mai ales legat de oameni... Du/te pe strada si intreaba pe oameni de VT testament:))
Nu ma arunc in discutii gratuite cu persoane care stiu sa atace. Daca nu cunosti un lucru mai bine taci Maria! Ce stii tu despre istoria Bisericii Catolice??? Numai lucrurile negative??? :)) :)) :))
Esti mica Maria si se pare ca vei ramane in scaunelul tau mediocru cu rasismul tau si cu ipocrizia de care dai dovada.
Mai pune mana si citeste o carte,mai intereseaza/te despre ceea ce e important in viata si lasa atacurile gratuite la adresa unor persoane care nu se simt vinovate pentru o istorie trecuta.
Rasismul tau se pare ca e general cand vine vorba despre Biserica Catolica. Mediocritatea ta consta in faptul ca nu stii nimic despre Biserica Catolica si te lansezi in atacuri!!!:)) :)) :))
Citeste si partea buna aistoriei nu numai ceea ce altii ca tine barfesc pe forumuri sau pe la coltul strazii:))

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:46

De la: makewelli, la data 2009-02-19 14:36:23Religia este un C***T facut de niste baieti destepti sa tina in frau fraierii ca noi.
Preotii.....grav.....eu unul nu am incredere in ei. perversi, se gandesc numai la bani si multi sunt gay. E trist!
Mai bn ne rugam singuri fara icoane fara nimik la ceea ce credem fiecare ca inseamna Dumnezeu.

Fiecare este liber sa creada si sa se inchine cui vrea. Totul este daca Creatorul spune ca este bine ce faceti. Restul sunt ... "nimicuri" care ne fac viata mai frumoasa sau dimpotriva ... mai urata. De noi depinde ca sa ne placa cum o traim.
O zi placuta (sau cum o doriti) !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:50

De la: maressalul, la data 2009-02-19 14:00:31Mytcor... daca iti castigi existenta din chestii "religioase si crestinesti"... BRAVO TIE. "TE-AI DESCURCAT". Baga mare ... umple foile, da explicatii... interpreteaza cum te taie capul sa mai lasi loc si de alta interpretare... nu spune nimic concret... delireaza CAT VREI.

"impopotonare corporativa" (de la corp nu de la corporatie). In schimb si in plus ... tu mai debitezi si PROSTII.... fara rost. (sau poate au rost.... daca castigi ceva material :).
Iti pun si eu o intrebare... daca toata traba asta cu dumnezeu este o "chestie spirituala" de ce mai este nevoie de un trup? De ce sa invatam o viata intreaga placeri trupesti, sa mancam pt trup, sa il protejam... ca in "cealata lume" sa nu aiba nici cea mai mica relevanta. Asa cum cand erai mic credeai in desene animate(si DA CREDEI)... asa crezi si acum in dumnezeu. "BRAVO" tie.

Herr Maresal, schlaf güt !...nu-ti prea functioneaza conexiunile pe ziua de astazi, dar,... esti amuzant din cale-afara n-am ce spune,...asa ca , ramane cum am stabilit !... vezi c-ai ales topoganul gresit.

Ai grija sa nu te prinda vr-unu' dasta super-religiosus prin Bucale sa te considere unicat s-apoi sa ajungi la rubrica; ...
Recunoasteti monumentul ?...bine-nteles te vei bucura d-un tratament special,....in fiecare primavara vei fi proaspat varuit !...

star3cs

2 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:52

'''''''''De la: eclaudesvd, la data 2009-02-18 23:51:08

Nu inteleg de ce danyberby incearca sa demonstreze ca nu exista Trinitate. E o credinta a crestinilor ortodocsi si catolici care au in comun adevarurile de credinta pe care protestantii si mai ales neo protestatntii si sectele le refuza cu multa insistenta''''''

prietene esti praf....cine ti-a zis ca neoprotestanti nu cred in trinitate?cred ca vorbesti aici pe forum numai ca sa nu taci...nu incerca sa dai invatatura gresita oamenilor ca e de rau....EL vede!

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:57

Dragii mei,e nevoie de mult respect si bun simt in ceea ce afirmam referitor la Cuvintul lui Dumnezeu.Noi nu trbuie sa dam vina pe vre-o persoana ca apartine unei biserici sau alta,pentruca toti sintem deopotriva de pacatosi si numai Mila(Harul) lui Hristos ne poate mintui...
In fiecare Biserica sint si oameni foarte minunati,care in piosenie sfinta urmeaza pe Hristos,dupa cit au cunostiinta...dar va veni un timp cind Duhul Domnului ii va misca si atunci toate cele adevarate si,citite aicea,sau in Biblie ii va conduce la Mintuire.Va rog,condamnati pacatul,dar nu pe pacatos caci pe acestia Dumnezeu ii iubeste Si-i asteapta sa se intoarca...INCA.....

Maranatha
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:58

Este interesant ce spuneti "adipopa", dar pentru neclaritati va recomand sa intrati pe situl www.dervent.ro/biblia.php la sectiunea "Cuvânt lãmuritor asupra Sfintei Scripturi" si o sa gasiti parerea "Sfantul Sinod a BOR" in 2001 despre problema respectiva ("Septuaginta"). Ortodocsi care isi respecta Sfinti Parinti vor respecta ACEASTA pozitie si nu alta. Dumneavoastra aveti cumva o alta ? Daca da va rog sa ne spuneti de ce aveti o alta pozitie ? Ca sa o discutam si sa ne lamurim.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:58

De la: mytcor, la data 2009-02-19 14:50:01

Herr Maresal, schlaf güt !...nu-ti prea functioneaza conexiunile pe ziua de astazi, dar,... esti amuzant din cale-afara n-am ce spune,...asa ca , ramane cum am stabilit !... vezi c-ai ales topoganul gresit.

Ai grija sa nu te prinda vr-unu' dasta super-religiosus prin Bucale sa te considere unicat s-apoi sa ajungi la rubrica; ...
Recunoasteti monumentul ?...bine-nteles te vei bucura d-un tratament special,....in fiecare primavara vei fi proaspat varuit !...

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:59

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:02

err Maresal, schlaf güt !...nu-ti prea functioneaza conexiunile pe ziua de astazi, dar,... esti amuzant din cale-afara n-am ce spune,...asa ca , ramane cum am stabilit !... vezi c-ai ales topoganul gresit.

mytcor....esti un mason foarte slab.......ne-am dat seama cu totii de asta....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:06

laurentiudumitru.ro/blog/2008/07/17/ingerul-digital/

esti o copie slaba a masonilor din filmul asta.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:12

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 15:02:47err Maresal, schlaf güt !...nu-ti prea functioneaza conexiunile pe ziua de astazi, dar,... esti amuzant din cale-afara n-am ce spune,...asa ca , ramane cum am stabilit !... vezi c-ai ales topoganul gresit.

mytcor....esti un mason foarte slab.......ne-am dat seama cu totii de asta....

@Joanna, avea dreptate Maiorescu atunci cand vorbea despre .....sexul frumos !....numai 129gr. media ponderala..... daragutico !...numai Lecitina-ti mai salveaza viitorul, si-i ieftina draguto, dar gretoasa !

t_mateas

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:15

am citit comentariile voastre...
mie rusine de voi,de atitudinile voastre! CE INSEAMNA ORTODOX? ADEVARAT CREDINCIOS!!! DA?
care dintre ortodocsi,sant cu adevarat credinciosi???? 0,00005%
in legatura cu cipu: e adevarat, peste putin timp,f scurt va fi introdus pe plan mondial!!!
cine nul va accepta,in prima faza nu va putea face comert,..iar apoi VOR FI VANATI,UCISI...asa cum a facut biserica catolica pe timpul inchizitiei!!! spuneti ca nu e adevarat ce spun...
2 la mana: cine va primi cipu ...VA FI CU SATAN IN IAD PT TOATA VESNICIA!!!
CREDETIMA,CA INGRIJITOR DE BATRANI, AM VAZUT MULTE CAZURI IN CARE BATRANII INAINTE SA MOARA,VEDEAU CA MERG IN IAD!!!! CE AM AUZIT SI VAZUT.....FILMELE HORROR SANT BABY...!!!
ASA CA,ALEGE UNDE VREI SATI PETRECI VESNICIA: CU DOMNUL VIETII,ISUS CRISTOS SAU CU SATAN?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:20

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 15:06:06laurentiudumitru.ro/blog/2008/07/17/ingerul-digital/

....SERIOS ?!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:27

De la: mytcor, la data 2009-02-19 15:20:13
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 15:06:06laurentiudumitru.ro/blog/2008/07/17/ingerul-digital/

....SERIOS ?!

te invit sa-l vezi si tu...k sa te convingi....
vizionare placuta!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:29

...uitasem de licitina....poate ti-ar prinde bine si tie......

last_but_one

70 mesaje
Oras: Suceava

De la: t_mateas, la data 2009-02-19 15:15:21am citit comentariile voastre...
mie rusine de voi,de atitudinile voastre! CE INSEAMNA ORTODOX? ADEVARAT CREDINCIOS!!! DA?
in legatura cu cipu: e adevarat, peste putin timp,f scurt va fi introdus pe plan mondial!!!
cine nul va accepta,in prima faza nu va putea face comert,..iar apoi VOR FI VANATI,UCISI...asa cum a facut biserica catolica pe timpul inchizitiei!!! spuneti ca nu e adevarat ce spun...
CREDETIMA,CA INGRIJITOR DE BATRANI, AM VAZUT MULTE CAZURI IN CARE BATRANII INAINTE SA MOARA,VEDEAU CA MERG IN IAD!!!! CE AM AUZIT SI VAZUT.....FILMELE HORROR SANT BABY...!!!
ASA CA,ALEGE UNDE VREI SATI PETRECI VESNICIA: CU DOMNUL VIETII,ISUS CRISTOS SAU CU SATAN?

De unde stii ca batranii aia nu aveau doar niste cosmaruri? Nu e neaparat sa se vada in drum se iad... poate "isi dadeau" sufletul in acele clipe, poate aveau niste dureri de nesuportat.

last_but_one

70 mesaje
Oras: Suceava

De unde stii ca batranii aia nu aveau doar niste cosmaruri? Nu e neaparat sa se vada in drum se iad... poate "isi dadeau" sufletul in acele clipe, poate aveau niste dureri de nesuportat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:32

....mai Mateias mai.....stai sa vad ce s-ar potrivi pt.tine....

aha...uie ecva pe masura

MATEIAª
GÂSCARUL

Sã-ºi facã boierul bãi ºi oblojealã.
Biet boiereu-l roagã, stãruie mereu,
Sã-l tãmãduiascã, pentru Dumnezeu!
Mateiaº pe gânduri, strânge din sprâncene
(Cum fac ºi alþi doctori): – „Apã, buruieni!”
ªi-nºirã pe datã poate ºi o sutã
Buruieni de codru, buruieni de luncã:
Viºine de broaºte, de lupi ºi de iepuri,
Mãrãcini de ºoareci, de urºi ºi de viezuri,
De lupi ºi de câine, de porci, de pisici,
Rãdãcini de îngeri, de draci, mucenici
(Cãci pe vremea ceea, fãrã cãrþi savante
Cam astfel de nume se dãdeau la plante)
Porunci sã plece slugi ºi logofeþi,
ªi haiduci, ºi biriºi ºi vãtafi, bãieþi,
Fete, strãji, argaþi, lachei, bucãtari,
Moaºe, servitoare, chelari, grãdinari,
Mici ºi mari cu toþii, rãsfiraþi, s-adune
Buruieni pe câmpuri, pe lunci ºi-n pãdure.
Pân-atunci sã fiarbã în cazane apã.
Toþi plecarã puºcã, rãmânând o babã
ªchioapã la cazane. Matei, s-o goneascã,
O trimise-n sat la popa sã citeascã
Cu toþi credincioºii slujbe pentru ierburi,
Sã le dea putere Tatãl cel din ceruri.
Mateiaº apucã un prosop ºi-ntruna
ªterge pe Dobreanu pân-i-astupã gura
ªi-l înnoadã-n ceafã. – „Domnule, mã rog
(începu el vorba) „nu-s doctor deloc.
Sunt Matei pe care ºtii cã altãdatã,
Platã pentru gâºte, l-ai bãtut la talpã.
Dar sã scurtãm vorba. Destul c-am venit
Sã-þi plãtesc întocmai ce-am fãgãduit,
Cãci nu se cuvine s-aºtepþi prea-ndelung.
Hai sã isprãvim. Eu cred c-am s-ajung
Sã-þi mai dau o ratã-n zilele aceste”.
ªi iar îl apucã ºi îl bãtuceºte.
Scoate de sub pernã cheile ºi-ºi ia
Preþul pentru gâºte, cât se cuvenea,
Apoi îl salutã, iese, sare-n ºea
ªi pe-aci þi-e drumul... tocmai când venea
Lumea încãrcatã cu ierburi de leac.
Jupâneasa intrã-ntâi în iatac,
Vede pe Dobreanu... Þipã ºi aleargã
Toatã slugãrimea. Zãpãciþi se-ntreabã,
Dau din mâini, se mirã toþi în gura mare:
„Cine-a legat gura iar Mãriei Sale?”
Sar ºi îl desleagã, iar Dobreanu, bietul,
Din leºin îºi vine-n fire pe încetul
ªi de-abia mai geme. – „Azi m-a bãtut iar
Mateiaº Gâscarul...” ªi încãlecarã
Toþi câþi sunt în stare sã se þinã-n ºei
ªi zoriþi s-avântã în urma lui Matei.
............................................................

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:35

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-19 15:29:30...uitasem de licitina....poate ti-ar prinde bine si tie......

Poi crezi ca d-aia stiu eu ce spunea T.Maiorescu ?....

Dar tu @joanna stii ?...

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:40

De la: eugenb, la data 2009-02-19 13:51:01
De la: Andu30, la data 2009-02-19 09:50:54
Am gasit un site pe care vreau sa-l aduc in atentia celor interesati:

www.misiune-ortodoxa.ro/download.html

Aici gasiti in foarte multe inregistrari audio a unor carti sau portiuni din carti: Sfanta Scriptura, Filocalia, Vietile Sfintilor etc

De asemenea sunt si carti electronice precum si filme documentare sau artistice.

Va invit sa-l vizitati. Abia am descoperit aceasta pagina de web si sunt foarte incantat de ea.

As avea sa semnalez ceva :
1.- Muzica ce se da pe acest sit nu este ortodoxa cu adevarat. Interesant este ca unii cred ca muzica ortodoxa romaneasca se canta la ... chitara. Aceasta este doar un exemplu ce mi-a "sarit" in atentie. Sunt si alte exemple dar nu ma mai opresc la ele.
2.-

Abia am gasit site-ul si m-a bucurat foarte mult ca am gasit Filocalia, Vieti de Sfinti si o parte din Noul Testament audio... Si asta m-a bucurat foarte mult...

Nu l-am luat la "puricat" si nu stiu cine il face si nu am ascultat muzica deloc de pe el. Dar cred ca sunt o gramada de carti ortodoxe pentru cine este interesat.

Doamne ajuta

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Pagini: << 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: