Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 12:23
De la: alehin, la data 2010-03-14 20:17:31Tutenes, ..ma mir ca nu realizezi ce sustii?! Si daca ar fi asa ( ateii au facut cele mai multe crime>>) este ODIOS sa spui asta fara sa procesezi putin! Cum adica ??? Tu consideri logic ..ca ....crestinii sa se intreaca in crime cu ateii??? Si-au propus asta??? sa -si ucida aproapele ????( sau e vorba numai de aproapele de credinta??) Nu cunosc foarte bine viata lui Constantin , dar nu incerca pui in carca crestinismului crimele sale . Sau nu stii ca cineva devine crestin numai dupa botez ??? Totusi din ceea ce stiu eu , e posibil ca biserica sa fi gresit atunci cand l-a canonizat . Pana una alta , in Romania crestinii au fost crunt prigoniti de atei , asta e un fapt istoric si real . invers nu s-a intamplat .
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 12:37
Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 12:42
De la: Yorick, la data 2010-03-15 00:48:29De la: tutenes, la data 2010-03-14 19:42:35 lasand la o parte distinctiile pe care incerci sa le faci , in Romania sute de mii de credinciosi au suferit chinuri inimaginabile din partea tortionarilor lor atei . Asta e un lucru din istoria si lumea reala . Asa cum tu spui ca nici un ateu nu si-a exprimat veneratia pentru hitler si stalin pe acest forum , asa iti spun si eu ca nici un crestin ortodox nu a laudat sclavia pe acest forum , intelegi acum ? Lasa deoparte generalizarea si atunci vom putea sa avem un dialog obiectiv . Apropo de hitler , poate se cuvine a mentiona ca s-a inspirat masiv din nietzsche , care era mai mult decat ateu . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 12:47
De la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,, Chiar esti total pe langa ce am vrut sa spun ! Incercarea de a pune in carca crestinismului crimele lui Constantin , anterioare convertirii sale e pur si simplu de ras , e ridicola . In plus , crestinismul ofera o solutie , o posibilitate de transformare oamenilor care doresc asta . Altfel , ce propui , sa trecem la pedeapsa cu moarte a criminalilor si a celor care gresesc ? Crestinismul vine si le spune ca pot sa isi schimbe viata , fiind iertati de catre pacatele lor cu conditia de a nu le mai infaptui . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Nr4 134 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 13:46
De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:47:01De la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,, si daca aceasta greseala te atinge personal, daca cineva din apropiatii tai are de suferit din cauza unui idiot care apoi se caieste si devine "sfant' ? il ierti nu-i asa.. imi aduc aminte de cazul ciomu.. si asta daca se caieste e ok nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 13:52
De la: Nr4, la data 2010-03-15 13:46:09De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:47:01De la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,, Normal e sa incerci sa ii ierti pe cei care ti-au gresit , alfel vei inmagazina ura in suflet , iar asta nu-i un lucru bun deloc . Ura distruge ce e mai frumos in om . In plus , vad ca nici tu nu intelegi cum ar trebui sa se comporte un crestin . Normal ar fi sa ierte , INDIFERENT daca cel care i-a gresit se caieste sau nu . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 13:59
De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:23:56De la: alehin, la data 2010-03-14 20:17:31Tutenes, ..ma mir ca nu realizezi ce sustii?! Si daca ar fi asa ( ateii au facut cele mai multe crime>>) este ODIOS sa spui asta fara sa procesezi putin! Cum adica ??? Tu consideri logic ..ca ....crestinii sa se intreaca in crime cu ateii??? Si-au propus asta??? sa -si ucida aproapele ????( sau e vorba numai de aproapele de credinta??) Crestinii au fost prigoniti de atei ? Asta ai invatat la fizica sau la chimie ? Te-ai gandit vreodata ca prin 1948-1950 ateii tai nu prea existau ? Miile de tortionari ,securisti,turnatori,informatori si milioanele de membri de partid erau toti atei ? Eu cred ca nu ! Erau niste javre de crestini botezati care pentru un pumn de arginti te bagau la inchisoare ! Ei poate sustineau niste atei ,insa prin numarul lor puteau sa-i neutralizeze-nu au vrut au preferat sa fie complici ! Daca ar fi reala teoria ta ,ar insemna ca in china sunt cateva sute de milioane de atei ,in rusia,polonia,cuba,vietnam,cehia,iugoslavia ,la fel ! Nu ai logica ! Chiar si cei care se considerau atei -nu erau cu adevarat-era un ateism de parada-era o moda -era ceva ce era trasat de sus ,de la conducere-nimeni insa nu se incadra 100% . Asa ca fara sa gresesc pot afirma ca tortionarii comunisti erau crestini ! Pe bunicul meu l-au turnat aproape toti vecinii,aproape toti colegii si cam 50 de prieteni si rude ! Trebuie sa gandesti stramb de tot ca sa crezi ca el a avut in anturaj ,in anii "50" numai atei ! Pune mana pe carte nene si pe dosarele securitatii ! incearca sa gandesti singur ca d-aia ai ajuns sa crezi in povesti nemuritoare si Alba ca zapada !
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 14:55
De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:42:05 Te inseli. Tu insuti esti printre cei care au argumentat asa: "a fost justificat masacrul unor intregi populatii , inclusiv copii , asa cum este descris in biblie , deoarece aceia l-au suparat pe dumnezeu". Vrei sa caut pe forum sa iti spun exact cand ai facut o asemenea argumentatie? Si nu doar tu ai facut asta. Mai sunt si altii care au exprimat idei similare. Si totul se datoreaza adeziunii la o carte , despre care tu socotesti ca reprezinta cuvantul lui dumnezeu. Va exista un moment in care un credincios sa spuna: "actiunile respective , descrise in biblie, sunt imorale! Indiferent ce li s-a parut israelitilor ca le-a zis divinitatea , uciderea copiilor nu poate fi niciodata justificata! " ? |
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 15:21
De la: rodik_mi, la data 2010-03-15 09:35:01De la: gabigabi, la data 2010-03-15 08:50:46Asa o fi gabigabi, numai ca in timp ce trupul meu doarme ca lemnul, cred ca si sufletul meu doarme la fel pentru ca eu nu visez nimic. Sau cel putin nu-mi amintesc absolut nimic din ce-am visat. Mai degraba visez ziua , cand stau asa melancolica si visez cu ochii deschisi ce-ar fi daca sau ce s-ar fi intamplat de luam o alta decizie...De la: alehin, la data 2010-03-14 21:01:21De la: ioanna_dark, la data 2010-03-14 20:53:24De la: alehin, la data 2010-03-14 20:45:11Doooamneee mai Ioana...:,,un gest sublim?..realizezi ce a insemnat pentru crestini?,, rodik ai zis bine : nu-ti amintesti ! nu exista somn fara vise.....fara vis,am muri !
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 15:29
De la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,,pai toti hotii spun inainte sa mearga la furat,,ajuta-mi doamne sa nu ma prinda''
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 15:31
De la: florinpreda999, la data 2010-03-15 15:29:00samoara capra vecinulim de nu ma cumintesc dupa sataDe la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,,pai toti hotii spun inainte sa mearga la furat,,ajuta-mi doamne sa nu ma prinda''
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 15:57
rodik: nu stiu exact ce sa fac : sa spun sau nu spun ? daca nu spun,nu ma expun riscului de a fi ironizata ! dar si daca tac,niste informatii ce-ar putea fi pretioase ptr. tine sau altcineva,nu vor fi spuse si parca imi pare rau sa se intimple asta ; mai curind doresc sa impartasesc si altora cite ceva din experientele traite de mine si deci,voi risca si voi spune ! pe vremea cind ma credeam un liber cugetator si spun asta ptr .ca,desi Refuzam un Dumnezeu batrin cu barba alba,stind autoritar in jiltul sau de unde batea cu toiagul corector pe cei pacatosi, simteam cu toata fiinta mea o prezenta ; o forta ce punea tot universul in miscare ! nu stiam ce va sa-nsemne asta,dar asa simteam si ea -forta- se manifesta in tot ce ma-nconjura : flori,pomi,oameni,gize si animale ! tot punindu-mi intrebari in legatura cu acest Ceva simtit de mine ,am inceput sa-mi aduc aminte ce visez si sa-mi notez ! uimitor : timp de 1 an ,in fiecare luna ,am avut parte de cite un vis-lectie din care am avut cite ceva de invatat,in sensul intrebarilor mele ,la capatul carora m-am limpezit si de aceea ti-am spus ca si visul poate fi o revelatie !....trebuie doar sa fim atenti si atit !
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:02
Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:18
De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:21
De la: 9am045616, la data 2010-03-15 15:31:23De la: florinpreda999, la data 2010-03-15 15:29:00samoara capra vecinulim de nu ma cumintesc dupa sataDe la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,,pai toti hotii spun inainte sa mearga la furat,,ajuta-mi doamne sa nu ma prinda'' Deci recunosti ca ai si tu capra. De unde o ai, cum o ai, cite ai, de citi ani o ai
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:21
De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45asa am sa fac! MERSI!De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:22
De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. Eu zic sa mai cauti...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:23
De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:21:00io zic sa-l anchetam,nu de alta da' asa s-au imbogatit unii cu oi,cu capre........De la: 9am045616, la data 2010-03-15 15:31:23De la: florinpreda999, la data 2010-03-15 15:29:00samoara capra vecinulim de nu ma cumintesc dupa sataDe la: Horus, la data 2010-03-15 12:37:24Aaaaa!?! n-am stiut ....!! deci Constantin e O.K daca s-a crestinat?!?! Monstrul ala de Jack Spintecatorul era O.K daca se crestina????Eu daca sunt un ticalos si ma crestinez ... e in regula??? sunt absolvit de toate ,, pacatele,,pai toti hotii spun inainte sa mearga la furat,,ajuta-mi doamne sa nu ma prinda''
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:23
De la: symy1, la data 2010-03-15 16:22:55Si tu ai dreptate!De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:25
De la: IPU, la data 2010-03-15 16:23:58toti avem dreptate,da' fiecare in felu' sau,cu dreptatea si adevaru' sauDe la: symy1, la data 2010-03-15 16:22:55Si tu ai dreptate!De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi.
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:26
De la: symy1, la data 2010-03-15 16:22:55E o chestie legata si de o boala. E bine sa se concentreze pe viata curenta pina isi da seama ce era. Poate fi ceva ptr multi ani sau de moment. El stie. Nu e bine sa te joci cu astralul.De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:27
Astralul te trage din lumea reala cind corpul nu mai corespunde, E bine de stiut. Ca sa nu ne amagim.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:32
De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:27:39Astralul te trage din lumea reala cind corpul nu mai corespunde, E bine de stiut. Ca sa nu ne amagim.TE trage cind se apropie moartea d-le! NIMENI Nu are convingerea ca boala se manifesta sub diferite forme decit atunci cind e subiectul experientei !Dar oare exista constienta cind e vorba de asta?Sau SUNT doar IV DIMENSIUNI?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:37
De la: IPU, la data 2010-03-15 16:32:51Eu din literatura stiu. Unii sint constienti altii nu. Nu e nici o regula acolo. Ci de aici apare ce e acolo.De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:27:39Astralul te trage din lumea reala cind corpul nu mai corespunde, E bine de stiut. Ca sa nu ne amagim.TE trage cind se apropie moartea d-le! NIMENI Nu are convingerea ca boala se manifesta sub diferite forme decit atunci cind e subiectul experientei !Dar oare exista constienta cind e vorba de asta?Sau SUNT doar IV DIMENSIUNI?! Da te trage inainte dar si cind esti bolnav, sa te energizezi ptr a te face bine. Coma este intrarea in astral ptr refacere. Se poate evita daca esti constient de directia in care mergi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 194 mesaje Membru din: 28/09/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:41
De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:37:25Eu din literatura stiu. Unii sint constienti altii nu. Nu e nici o regula acolo. Ci de aici apare ce e acolo. Asta-i adanca tare! Sau n-am priceput eu... Zici ca se poate evita coma sau ca se poate evita intrarea in astral (daca esti constient de directia in care te deplasezi, in coma fiind)? dap... adanca rau! Raporteaza abuz de limbaj
"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:46
De la: Thelma, la data 2010-03-15 16:41:44greu...greu....De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:37:25Eu din literatura stiu. Unii sint constienti altii nu. Nu e nici o regula acolo. Ci de aici apare ce e acolo. ambele.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 16:55
Coma de gradul IV NU SE POATE EVITA DACA ESTI PROGRAMAT SA TI-O IEI! Si daca ajungi acolo e foarte greu sa iesi spre dimensiunea asta! CREDEMA ca am fost linga asa ceva!DACA PROGRAMUL I-TI INDICA SA IESI , IESI , DACA NU ACOLO RAMII PINA CE DEVII UNA CU PAMINTUL!
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 17:24
De la: symy1, la data 2010-03-15 16:22:55De la: nastasemihail, la data 2010-03-15 16:18:45De la: IPU, la data 2010-03-15 16:02:37Tin minte ca in adolescenta am lesinat pt citeva minute in autobuz dar tineam cu miinile strins de barele lui alea de se tin toti calatorii! Cineva care m-a vazut spunea ca aveam ochii deschisi dilatati la maxim si ca nu auzeam nimic! EU I -MI ADUC AMINTE CIND M-A LUAT VALU' ca i-mi parea rau ca parasesc lumea asta si pe ai mei parinti! APOI INTUNERIC FARA NICI O AMINTIRE! Oare eram intre DIMENSIUNI SAU NU MAI URMA NIMIC !? Oricum habar n-am dar mi-as fi dorit sa se mai intimple ceva dar nimic! A NU SE INTELEGE CA NU AR MAI FI NIMIC DUPA ACEEA , DAR ASTEPT CU NERABDARE SA MI SE CONFIRME CONTRARIUL! DACA UNUL DINTRE VOI VEDE SAU STIE CEVA DESPRE LUMEA DE DINCOLO ANUNTATI-MA SI VOI FI ACOLO CU TOATA CURIOZITATEA MEA ! Cert este ca am avut multe premonitii si coincidente, dar nu stiu ce sa cred! La urma , urmei chiar a existat si un Toma necredinciosu"! Pina sa moara TATA IN 2007 DE UN ACCIDENT CEREBRAL , I-AM ZIS CIND MAI VORBEAM CU EL SA-MI DEA UN SEMN DACA TRECE DINCOLO! CREDETI-MA CA DACA AR FI SA MA IAU DUPA VISE SAU PREMONITII CHIAR S-AR PUTEA SA EXISTE O ALTA DIMENSIUNE , PT. CA NU CRED IN COINCIDENTE!Eu zic sa te astimperi. in toamna lui 90 ,ma visez conducind o trasurica de 1cal putere ....mama mea,destul de bolnava la vremea aia,era in spate ....intru intro vale destul de strimta ,cu un peisaj de toamna mohorita si tirzie ...in stinga sus, vad un castel ruinat si nu-mi place dar, apare la capatul acestui drum o casa mare "calare " pe el si cu un gang de trecere....frig si intuneric ! mama se-nfioara si ma-ntreaba daca mai e mult si eu ii spun ca imediat o sa vada ce n-a mai vazut in viata ei si,intradevar : cum am iesit de sub acea borta,peisajul s-a schimbat total ! totul era luminos,frumos,cald si imbietor ! casuta linga casuta, albe ,ca dintr-o poveste ....cu perdelute si flori la ferestri ; cu terase pline cu ghiviciuri cu pomisori infloriti ! am oprit in fata a ceea ce parea o cofetarie si mama a ramas la o prajitura si o cafea,eu urmind sa vin mai tirziu ca s-o iau ! ....povestind acest vis colegilor de la birou, o colega imi spune,confirmindu-mi ce-am banuit si eu : gabi,mama ta moare ! cheama preotul s-o impartaseasca !...n-am curaj sa-i spun mamei asa ceva si mai amin pina a doua zi ,cind ii spun totusi surorii mele ce-am visat ,rugind-o s-o convinga sa cheme preotul si -mi spune ca s-a rezolvat ! cum adica "s-a rezolvat? " si-mi spune ca de dimineata,cum s-a sculat i-a spus surorii ca a visat ceva- nu a vrut sa spuna ce anume nici in ruptul capului -si sa se duca la biserica !....i-am povestit de nenumarate ori visul avut si de plecat, dupa 10 zile, a plecat impacata cu sine si cu Dumnezeu ! Coincidenta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 17:43
De la: karpov, la data 2010-03-15 13:59:52De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:23:56De la: alehin, la data 2010-03-14 20:17:31Tutenes, ..ma mir ca nu realizezi ce sustii?! Si daca ar fi asa ( ateii au facut cele mai multe crime>>) este ODIOS sa spui asta fara sa procesezi putin! Cum adica ??? Tu consideri logic ..ca ....crestinii sa se intreaca in crime cu ateii??? Si-au propus asta??? sa -si ucida aproapele ????( sau e vorba numai de aproapele de credinta??) Cei despre care vorbesti poate au fost odata botezati insa cu siguranta nu ao fost crestini daca au facut ce au facut , ai inteles ? Au fost crestini care s-au transformat in atei , lucru care a avut consecinte extrem de nefaste . Vezi unde poate duce indepartarea de principiile morale crestine . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 18:04
De la: Yorick, la data 2010-03-15 14:55:21De la: tutenes, la data 2010-03-15 12:42:05 Buna tactica asta , eu vorbesc de pere tu zici de mere .As vrea totusi sa indici pe ce subiect si la ce pagina am afirmat eu asa ceva , sincer nu imi aduc aminte . Uite ce cred eu , cel care creeaza ceva e perfect in masura sa faca ceva cu creatia sa . Ai inteles cum sta treaba ? Eu unul am omarat niciodata pe nimeni si nici nu am indemnat pe nimeni la asta . In alta ordine de idei , forumul geme de atei intoleranti la adresa crestinilor , care injura si vorbesc intr-un hal fara de hal despre credinta si morala crestina , isi bat joc de crestini , ii injura , afirma ca biserica trebuie ajutata sa dispara ( identic cu pozitia comunistilor ) si multe altele . Nu ma obosesc sa iti dau exemple , daca le vei cauta le vei gasi si singur .
|
|
|
|

ai zis bine : nu-ti amintesti ! nu exista somn fara vise.....fara vis,am muri !
Eu zic sa mai cauti...