back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:03

De la: nastasemihail, la data 2010-03-16 17:06:00Dupa moarte o mai exista mincare?

pai, chiar si pe nivelul urmator trebuie sa fie o forma de hrana,nu crezi ? in orice caz, as putea spune ca masa de pomenire,ca si pomenile date cu ocazia parastaselor de 3-6-9 zile,pina la 1 an si apoi de 7 ani, au ca rost transformarea lor in energie ajutatoare ptr. sufletele plecate ,sa-si rupa treptat-treptat legaturile cu lumea asta ! gindurile de dragoste ,de recunostinta si vorbele Numai de bine, despre cei plecati dincolo, functioneaza intocmai ca un combustibil ce ajuta o racheta sa decoleze si tot ca ea sa-si desprinda treptele ce'o leaga de atmosfera paminteasca,una cite una !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:07

De la: gabigabi, la data 2010-03-17 12:03:59
De la: nastasemihail, la data 2010-03-16 17:06:00Dupa moarte o mai exista mincare?

pai, chiar si pe nivelul urmator trebuie sa fie o forma de hrana,nu crezi ? in orice caz, as putea spune ca masa de pomenire,ca si pomenile date cu ocazia parastaselor de 3-6-9 zile,pina la 1 an si apoi de 7 ani, au ca rost transformarea lor in energie ajutatoare ptr. sufletele plecate ,sa-si rupa treptat-treptat legaturile cu lumea asta ! gindurile de dragoste ,de recunostinta si vorbele Numai de bine, despre cei plecati dincolo, functioneaza intocmai ca un combustibil ce ajuta o racheta sa decoleze si tot ca ea sa-si desprinda treptele ce'o leaga de atmosfera paminteasca,una cite una !
A, deci pomenile sunt ca un combustibil capabil sa propulseze sufletul mortului in Rai? Nu m-am gandit la acest aspect, am considerat ca asa se face si pomana e un fel de facere de bine in amintirea celui plecat...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:10

De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 11:59:55
De la: alehin, la data 2010-03-17 11:57:16Baai !! Tara arde ..si voi sfaraiti gratarele??? acum in post???? Dooaaamne mare -tze gradina !!
De-asta cred eu c-a avut ,, succes ,, religia crestina ....pt ca are ,, platforma politica ,, buna poti sa mananci orice carne ..cu copita cu gheare cu blana ..cu orice ...poti sa nu tii post ...sa inseli sa minti ...sa furi ...!! Da dar ..trebe' macar din cand in cand sa te simti si tu sa dai un acatist !!! sau macar ceva acolo popii!! un banutz ceva ...ca totul costa ..nu???
Asa e Alehin, Dumnezeu ne iarta si ne-ntelege ca doar oameni suntem cu slabiciuni omenesti...

no, si-apoi, ce s-ar face biserica fara pacatosi? pentru cine ar mai propovadui?

"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:11

hrana dincolo???la propriu???....mai sa fie.... ,nu mai bine ne axam pe hrana spirituala.........,unde nu mai este nevoie nici de rachete....caci vorba aia toata lumea lupta pentru dezarmare,si peluna sau facut deja primii pasi ........sau nu

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:12

De la: Thelma, la data 2010-03-17 12:10:39
De la: alehin, la data 2010-03-17 11:57:16Baai !! Tara arde ..si voi sfaraiti gratarele??? acum in post???? Dooaaamne mare -tze gradina !!
De-asta cred eu c-a avut ,, succes ,, religia crestina ....pt ca are ,, platforma politica ,, buna poti sa mananci orice carne ..cu copita cu gheare cu blana ..cu orice ...poti sa nu tii post ...sa inseli sa minti ...sa furi ...!! Da dar ..trebe' macar din cand in cand sa te simti si tu sa dai un acatist !!! sau macar ceva acolo popii!! un banutz ceva ...ca totul costa ..nu???
Asa e Alehin, Dumnezeu ne iarta si ne-ntelege ca doar oameni suntem cu slabiciuni omenesti...

no, si-apoi, ce s-ar face biserica fara pacatosi? pentru cine ar mai propovadui?

DA, eu recunosc ca sunt pacatoasa si imi pare rau, tind spre mai bine dar recunosc, am slabiciuni omenesti ca orice om . Unii insa, nu recunosc.

Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:17

De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 12:12:44 DA, eu recunosc ca sunt pacatoasa si imi pare rau, tind spre mai bine dar recunosc, am slabiciuni omenesti ca orice om . Unii insa, nu recunosc.

pacatosii!!!

"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:18

De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 12:12:44
De la: Thelma, la data 2010-03-17 12:10:39

DA, eu recunosc ca sunt pacatoasa si imi pare rau, tind spre mai bine dar recunosc, am slabiciuni omenesti ca orice om . Unii insa, nu recunosc.
spovedestete rodica ca pacatul spovedit este pe jumatate iertat....cealalta jumatate ramane pentru a fi dezvoltata mai departe

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:19

De la: Thelma, la data 2010-03-17 12:17:07
De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 12:12:44 DA, eu recunosc ca sunt pacatoasa si imi pare rau, tind spre mai bine dar recunosc, am slabiciuni omenesti ca orice om . Unii insa, nu recunosc.

pacatosii!!!

arunci tu prima piatra

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:20

Multumesc, suna incurajator!

Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:20

De la: 9am045616, la data 2010-03-17 12:11:28 hrana dincolo???la propriu???....mai sa fie.... ,nu mai bine ne axam pe hrana spirituala.........,unde nu mai este nevoie nici de rachete....caci vorba aia toata lumea lupta pentru dezarmare,si peluna sau facut deja primii pasi ........sau nu

Doamne, ce talent ai sa te invaluiesti in ceata! dupa aia cu "hrana spirituala", m-ai pierdut...

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:26

Cre'ca glumesti, nu ?

Io zic ca pomana este un ritual pentru aducere aminte, pentru hrana spirituala dar si fizica a celor ramasi si, mai ales, pentru deblocarea psihica a celor din familie. Am avut destule evenimente de genul asta si pot sa va zic ca, la inmormantari si dupa, ritualurile de inmormantare si pomenile iti ocupa timpul si iti capteaza atentia in asa masura incat sa rezisti suferintei.

Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:41

De la: norinmunti, la data 2010-03-17 11:34:41
Buna, Thelma. Sa stii ca si eu sunt framantata de aceasta tema dar nu intru pentru ca desi sunt idei proprii vin in contradictie cu ale altora si ar aparea ca un afront. Dar nu pot sa-mi inchipui cum m-as reincarna intr-o alta vietuitoare in momentul cand sufletul meu vrea sa ma paraseasca. Trebuie sa fie atat de intelept incat in momentul cand sare din mine sa ocupe functia unui embrion fertilizat de un... si eu gata supravietiesc si cand sunt deja fiinta desavarsita sa nu-mi pot nici macar aminti de unde am plecat si ca nici n-am avut posibilitatea sa-mi aleg eu fiinta. Prefer sa ma distrug fizic incet ca sufletul meu sa moara cu advarat ca nu mi-ar placea sa supravietuiesc ca altii sa ma intrebe: Tu ce ai fost inainte? Si eu sa zic: am fost o furnica si m-a inghitit o vrabie pentru ca stapana ei nu a mai arucat o firmitura in dimineata asta.

Se pare ca sufletul are memoria lui, afectiv-selectiva. Am vazut la tv si am citit in diferite publicatii povesti ale unor persoane, care sustin ca au amintiri dintr-o viata anterioara. Toti reincarnati dintr-un alt trup uman. Fascinante povesti, dar care n-au reusit sa-mi demoleze scepticismul. Toma necredinciosu', de...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:51

De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 12:07:48

A, deci pomenile sunt ca un combustibil capabil sa propulseze sufletul mortului in Rai? Nu m-am gandit la acest aspect, am considerat ca asa se face si pomana e un fel de facere de bine in amintirea celui plecat...

si asta,nu zic nu ,dar daca cel caruia i se da "pomana" intelege rostul ei cel tainic si multumeste din INIMA si-l binecuvinteaza pe cel plecat, pomenindu-i numele .....ca si aici e o Chestie !, atunci puterea gindului si a inimii,reunit, sunt si hrana si "combustibil" ptr. cel plecat !

mi-ai spus ca ti s-a sters contul si eu am incercat sa-ti scriu si n-am avut cui .....dar,iata,ma bucur ca esti aici ! te sarut !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:53

De la: 9am045616, la data 2010-03-17 12:11:28

hrana dincolo???la propriu???....mai sa fie.... ,nu mai bine ne axam pe hrana spirituala.........,unde nu mai este nevoie nici de rachete....caci vorba aia toata lumea lupta pentru dezarmare,si peluna sau facut deja primii pasi ........sau nu

faci glumite sau "arogante" cu mine ?

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 12:55

asa mai merge Gabitzoo ca ma bagase-i in sparieti. Zic: io-te si fetita asta, ce o fi apucat-o ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:05

De la: reio, la data 2010-03-17 12:26:19

Cre'ca glumesti, nu ?

Io zic ca pomana este un ritual pentru aducere aminte, pentru hrana spirituala dar si fizica a celor ramasi si, mai ales, pentru deblocarea psihica a celor din familie. Am avut destule evenimente de genul asta si pot sa va zic ca, la inmormantari si dupa, ritualurile de inmormantare si pomenile iti ocupa timpul si iti capteaza atentia in asa masura incat sa rezisti suferintei.

deh, si eu ca si rabinul : si tu ai dreptate ! are si functie de anesteziere a celor ramasi ! si eu am avut in 3 ani 6 decese in familie.....in urma unuia dintre ele am inteles sensul ascuns al ritualului ! problema este insa chiar aici : s-a golit de tot de sensul tainic si facem totul robotizat ....la ora actuala,Imitam doar niste ritualuri .....nu se mai stie de ce se acopara oglinzile din casa; nu se mai stie de ce se pune o ulcica sub masa pe care este cosgiugul ; nu se mai stie de ce aceasta se sparge de catre ultimul iesit din casa, fix pe prag !.....SACRUL a disparut din viata noastra si totul a devenit "timpul costa" ! n-avem timp de meditat si ne grabim....Dumnezeu stie unde-noi nu mai stim.... facem totul repede ca sa scapam de obligatie si totul devine praf prin superficialitatea noastra !

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:11

Ai perfecta dreptate. Deocamdata toate semnificatiile ritualurilor par a se pierde.
Dar, nu se stie. Asa a fost intr-un timp si cu plantele medicinale.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:13

Pt Ioana:
Nu e logic sa consideri ca te ignoram pentru simplul motiv ca e o asumptie din partea ta, facuta fara a cunoste detalii pe care sa o bazezi. Si asta chiar si daca am raspuns intre timp la comentariul altcuiva. Pentru ca uneori prefer sa dau un raspuns care imi e la indemana si sa aman un altul pentru care vreau mai intai sa ma informez putin. Sau in alte cazuri prefer sa dau un raspuns la un mesaj scurt si sa aman raspunsul la un mesaj lung. Sau dau raspuns pe un topic si nu ma uit decat a doua zi pe alt topic. Sunt situatii foarte diverse. Tot ce spuneam este ca nu poti trage o concluzie , fara sa stii care-i situatia celuilalt. ,,,,

Mole , am toata consideratia pt stilul tau meticulos , organizat ..metodic ..cu care iti faci ,, temele ,, de fiecare data ...Nu stiu altii cum sunt, eu te citesc cu interes ( sper ca si Ioana ) sper sa nu ,,obosesti ,, , nicidata si sa parasesti forumul ....Eu te compar cu un Don Quijote care se lupta cu ....dogmatismul . .nu cu credinta
Mira-mas ca Ioana sa ,,aprecieze ceva ...( eu cred ca daca avea mai multa inteligenta ,la cata informatie a primit in primii ani de facultate ...si-ar fi pus si ea cateva intrebari!! Eu am invatat la Istorie ca REALITATEA care ne este cunoscuta noua prin dovezi arheologice..sau alte surse se poate oricand ,, modifica / completa deoarece tot timpul ar trebui sa mentionam ,, conform datelor pe care le detinem pana in prezent !!!!!( conform stiintei de la momentul ala si si nivelului de interes si intelegere.)
Referitor la ,, malitiozitatea si superficialitatea cu care ,, judeca pe altii( mie mi-a reprosat ca ,, arunc subiecte ,, si nu-mi pasa de soarta lor ..sau ca nu-i raspund desi eu i-am scris acum 2 zile un ,, raspuns ,, si uite ca desi nu a ,, catadicsit,, sa-mi raspunda eu n-am acuzat-o de nimic!!!!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:19

Nu am niciun fel de problema cu modul altor oameni de a gandi sau de a-si trai viata, si nu sunt eu in masura sa le dictez cum s-o faca.
Din momentul in care insa, oamenii care vor citi randurile astea si vor incerca sa-mi impuna punctul lor de vedere prin amenintari, isterie, paranoia, argumente emotionale sau opinii fara niciun fel de fundament logic si FARA SA GANDEASCA inainte de a spune ceva, imi rezerv dreptul de a nu le raspunde

Nu am niciun fel de toleranta cu oamenii intoleranti.

1. Realitatea e subiectiva.
A fi agnostic inseamna a fi umil.(!!!!!!!!!!!!) Inseamna a-ti recunoaste tie si altora faptul ca lumea pe care o percepi, realitatea pe care o percepi, propriile emotii pe care ti le percepi, le percepi intr-un mod subiectiv. Nu numai prejudecatile sau sentimentele ne influenteaza felul in care vedem lumea. Ceea ce pentru unul poate sa fie cea mai frumoasa femeie pe care a intalnit-o, pentru mine poate fi o femeie absolut banala. Si invers. “Beauty is in the eye of the beholder“.
Chiar incercand sa eliminam pe cat putem, propriile noastre afinitati sau limite interioare, ne izbim de cele exterioare. Nu auzim cu totii la fel un sunet. Nu vedem cu totii aceleasi culori. Nu simtim cu totii aceleasi senzatii. Nu exista universalitate. Perceptia realitatii in care traim este influentata de noi insine. Si atunci, cum pot unii sa fie atat de vehementi si sa afirme ca ei l-au cunoscut pe Dumnezeu?

2. Cat de bine cunosti?
In perioada antica, oamenii bolnavi de epilepsie erau considerati a fi oameni sfinti, “atinsi” de zei. Acum cativa ani s-a descoperit ca stimularea directa a anumitor parti din creier poate crea impresia subiectilor de prezenta unei alte persoane, extaz mistic sau viziuni divine. Prin urmare, poate ar trebui sa ne uitam la o explicatie in interiorul nostru, decat in exterior.
“You talk to God, you’re religious. God talks to you, you’re psychotic.” – House M.D.

3. Cat din biblie e metafora si cat trebuie luat literal?
Dumnezeu chiar a creat lumea in 7 zile? Noe chiar a trait 950 de ani? Multi dintre crestini ar spune ca nu, ca e doar o metafora. Ok, daca e doar o metafora, atunci de unde stim care lucruri sunt metafore si care sunt reale?

4. Cum naiba se explica existenta dinozaurilor?
N-apar mentionati nici macar in treacat in Biblie. De altfel, fundamentalistii crestini considera ca lumea e veche doar de aproximativ 6000 de ani.

5. Prin ce e mai justificata credinta in Dumnezeu decat cea in Thorr, in Zeus, in Mos Craciun sau in zmei?
De ce e crestinismul mai bun decat hinduismul? De ce e Islamul mai bun decat religiile tribale? Cine iti garanteaza faptul ca religia ta e “cea dreapta”, in afara de cultura, mediul social sau etnia in care te-ai nascut? Ti s-a permis vreodata sa alegi, sau ai fost de mic bombardat cu informatii, indemnuri sau intoleranta impotriva celor cu alta religie decat tine? Care este dovada existentei lui Dumnezeu, in afara unor manuscrise vechi de aproape 1700 – 2000 de ani?

6. Religia este dictatoriala.
Poate cu asta ar fi trebuit sa incep, de fapt. Oamenii au la baza nevoilor lor personale niste nevoi instictive, primare, firesti. Religia neaga sau incearca sa reprime natura umana. In momentul in care religia condamna sexualitatea, o considera “ceva murdar”, nu face decat sa nasca frustrare si dorinte reprimate. Da. Religia este inumana.
Exista cale de mijloc si fara sa existe carti sfinte care sa-ti promita eternitatea in iad, daca n-o alegi. Exista moralitate si fara religie. Daca n-ar exista cele 10 porunci, ai deveni un violator? Un pedofil? Un criminal in serie?

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:23

De la: Thelma, la data 2010-03-17 12:41:31
De la: norinmunti, la data 2010-03-17 11:34:41
Buna, Thelma. Sa stii ca si eu sunt framantata de aceasta tema dar nu intru pentru ca desi sunt idei proprii vin in contradictie cu ale altora si ar aparea ca un afront. Dar nu pot sa-mi inchipui cum m-as reincarna intr-o alta vietuitoare in momentul cand sufletul meu vrea sa ma paraseasca. Trebuie sa fie atat de intelept incat in momentul cand sare din mine sa ocupe functia unui embrion fertilizat de un... si eu gata supravietiesc si cand sunt deja fiinta desavarsita sa nu-mi pot nici macar aminti de unde am plecat si ca nici n-am avut posibilitatea sa-mi aleg eu fiinta. Prefer sa ma distrug fizic incet ca sufletul meu sa moara cu advarat ca nu mi-ar placea sa supravietuiesc ca altii sa ma intrebe: Tu ce ai fost inainte? Si eu sa zic: am fost o furnica si m-a inghitit o vrabie pentru ca stapana ei nu a mai arucat o firmitura in dimineata asta.

Se pare ca sufletul are memoria lui, afectiv-selectiva. Am vazut la tv si am citit in diferite publicatii povesti ale unor persoane, care sustin ca au amintiri dintr-o viata anterioara. Toti reincarnati dintr-un alt trup uman. Fascinante povesti, dar care n-au reusit sa-mi demoleze scepticismul. Toma necredinciosu', de...

Daca vrei sa citesti carti cu subiecti reincarnati iti ofer un rand din biblioteca mea. Acum eu zic asa ca si cum nu ma adresez tie: Tot ce e scris de oameni e gandit de oameni. Fiecare isi poate imagina mai mult sau mai putin in functie de puterea mintii sau numai de o anume preocupare. Toti isi spun parerile in functie de ceea ce au gandit si si le-au lasat sub tiparnita altii. As dori sa citesc intamplari care le-au trait si le-au asimilat in intelesul deplin pentru a fi credibile ei de aici. Eu am mai scris undeva o intamplare din cauza unei crize de spasmofilie. Am iesit din baie si m-am intins pe canapea. La un moment dat am ramas cu ochii pironiti in pendulul de pe peretele opus. Am memorat pentru toata viata locul acelor lui: 14,43. Nu am putut sa strig la fiica mea si nici sa fac alt gest. Nici un negru, nici un iad si nici un Eden nu m-au incurajat sa raman Dicolo. Cand mi-am revenit fara nici o inteventie dinafara acele aratau 15,25. Eu cred ca daca ar fi fost ceva sigur nu m-as mai fi putut intoarce pentru ca deja ma trecuse Stixul Caron fara sa-i fi platit ceva pentru efort. Asta e: Cat putem gandi suntem extraordinari: Putem sa citim ce au scris altii, sa le dam crezare dar a spera ca o vom duce mai bine Dincolo sau ca vom trai tot aici sub alta infatisare next! Doar pe nternet!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 13:28

De la: gabigabi, la data 2010-03-17 12:51:42
De la: rodik_mi, la data 2010-03-17 12:07:48

si asta,nu zic nu ,dar daca cel caruia i se da "pomana" intelege rostul ei cel tainic si multumeste din INIMA si-l binecuvinteaza pe cel plecat, pomenindu-i numele .....ca si aici e o Chestie !, atunci puterea gindului si a inimii,reunit, sunt si hrana si "combustibil" ptr. cel plecat !

mi-ai spus ca ti s-a sters contul si eu am incercat sa-ti scriu si n-am avut cui .....dar,iata,ma bucur ca esti aici ! te sarut !
Si eu te sarut gabi. Da am avut ieri probleme dar eu nu ma las cu una cu doua, contul mi-l inchid cand doresc eu si nu cand unii amici isi doresc...Suficient!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 14:11

De la: reio, la data 2010-03-17 13:11:46Ai perfecta dreptate. Deocamdata toate semnificatiile ritualurilor par a se pierde.
Dar, nu se stie. Asa a fost intr-un timp si cu plantele medicinale.

him si atunci ,de ce te-ai speriat ca am luat-o razna spunind ce-am spus ....ca doar despre energie era vorba,in final ? nu crezi ca cel care mai stie cite ceva ar trebui sa transmita ceea ce stie,ptr. a readuce sacrul in viata noastra si reaprinde focul ? o "casa" parasita,neincalzita si neingrijita se ruineaza !

reio

486 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 14:15

Pai din ce ziceai la primul post suna cam a hrana fizica, asa cum zic cei de pe la tara: mananci pomana si mananca si mortul.
la al doilea post am inteles ce-ai vrut sa zici.
E OK.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 14:29

De la: reio, la data 2010-03-17 14:15:10Pai din ce ziceai la primul post suna cam a hrana fizica, asa cum zic cei de pe la tara: mananci pomana si mananca si mortul.
E OK.

pai,continui sa spun asta : in plan fizic ne asezam la masa,mincam,bem si povestim numai lucrurile hazlii,poantele facute de cel plecat,scotind in evidenta calitatile omului respectiv si, eu spun ca toate astea se transforma in energie folosita de cel plecat ptr. a-si rupe legaturile cu lumea materiala,ce l-au tinut in viata..... offff,viata-i ca ataaaaa se rupe ata, gata-i si viataaaaa

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:03

M-am linistit ca vroiam sa string mincare. Acum dau la cei care maninca, sa aiba putere sa munceasca cind eu ma uit la ei cum fac parastase. Am inteles bine?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:04

De la: 9am045616, la data 2010-03-17 12:11:28

Dar tu nu ai aflat ca totul e spirit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:27

De la: gabigabi, la data 2010-03-17 14:29:59
De la: reio, la data 2010-03-17 14:15:10Pai din ce ziceai la primul post suna cam a hrana fizica, asa cum zic cei de pe la tara: mananci pomana si mananca si mortul.
E OK.

pai,continui sa spun asta : in plan fizic ne asezam la masa,mincam,bem si povestim numai lucrurile hazlii,poantele facute de cel plecat,scotind in evidenta calitatile omului respectiv si, eu spun ca toate astea se transforma in energie folosita de cel plecat ptr. a-si rupe legaturile cu lumea materiala,ce l-au tinut in viata..... offff,viata-i ca ataaaaa se rupe ata, gata-i si viataaaaa

De fapt pomana este o fapta buna facuta in "contul" celui plecat , avand in vedere ca acesta nu mai poate face fapte bune .
Si ca sa fie cat mai bine primita , normal ar fi sa se imparta si oamenilor saraci , nu numai rudelor .

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:42

De la: gabigabi, la data 2010-03-17 14:29:59
E OK.

Ajungi ... dincolo ,faci un nod si viata continua ...la ,in praznic !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 23:36

Pai ..lasa-i sa chefuiasca ...!! daca de mancat n-or manca , poate vor sa mai bea ceva!!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Martie 2010, ora 23:38

De la: karpov, la data 2010-03-17 23:36:16

Pai ..lasa-i sa chefuiasca ...!! daca de mancat n-or manca , poate vor sa mai bea ceva!!

Mda..... totul costa .....

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: