Info
x
ExistĂŁ viaĂŸĂŁ dupĂŁ moarte?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 17:56
De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:48:01De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:46:12De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:41:08vai ce profund esti, mytcoare!!! ...nu reușești să-ți scoți năsucul d-acoloooo ?...ți-a rămas înțepenit ?...imediat,... vine un pârț și-ți rezolv problema !....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:00
De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:56:52De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:48:01De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:46:12De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:41:08vai ce profund esti, mytcoare!!! coprofagule! ce face vestul din romani, dom'le...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:10
la asa discutie finuta si subtila eu nu am resurse si ma retrag....am intrat un pic si nu mi-a priit aerul....mytcore draga,mai lasa flatulatiile ca ne-ai imputit pe toti ! pffff
miroase a oua clocite ...pffff
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:14
De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:00:28De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:56:52De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:48:01De la: mytcor, la data 2010-04-08 17:46:12De la: pik_nik, la data 2010-04-08 17:41:08vai ce profund esti, mytcoare!!! ...măi, da-țepenit mai este, cum ai reușit o așa performanță ?!...mai ia un pârț, poate acum reușesc să-ți deblochez năsucul, dacă nu,...pregătesc un pârț cu zdrefeluțe !...
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:16
vezi ce usor te determin sa arati tot ce e mai frumos si mai delicat in tine?!
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:16
De la: gabigabi, la data 2010-04-08 18:10:08la asa discutie finuta si subtila eu nu am resurse si ma retrag....am intrat un pic si nu mi-a priit aerul....mytcore draga,mai lasa flatulatiile ca ne-ai imputit pe toti ! pffff ...și-a păsărici decedate !...pfffff !...
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:18
condoleantele mele, mytcoare
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:20
De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:16:28 ...io-te-teeee ... s-a prins flymucea, de catargul molecularului !...
|
|
|
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:22
De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:18:07condoleantele mele, mytcoare ... ai greșit destinatarul, mai sus, mai sus la doamna !.. .să fie par avion !...
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:24
De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:22:40De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:18:07condoleantele mele, mytcoare n-are sens sa negi, mytcoare, e dureros chiar si numai cu un deces in familie, d'apai doua, cum e foarte clar in cazul tau... (pentru cine nu stie, e vorba despre "dansa" moarta si doamna moarta dupa "dansa")
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:24
De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:16:41De la: gabigabi, la data 2010-04-08 18:10:08la asa discutie finuta si subtila eu nu am resurse si ma retrag....am intrat un pic si nu mi-a priit aerul....mytcore draga,mai lasa flatulatiile ca ne-ai imputit pe toti ! pffff ptui la asta nu m-am asteptat ! esti hermafrodit !? astaaaa,e o explicatie ptr. schimbarea brusca de ton,subiect,ritm si de vocabularul neaos :ia s'un violet
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:31
De la: gabigabi, la data 2010-04-08 18:24:55De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:16:41De la: gabigabi, la data 2010-04-08 18:10:08la asa discutie finuta si subtila eu nu am resurse si ma retrag....am intrat un pic si nu mi-a priit aerul....mytcore draga,mai lasa flatulatiile ca ne-ai imputit pe toti ! pffff ...
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:34
De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:24:47De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:22:40De la: pik_nik, la data 2010-04-08 18:18:07condoleantele mele, mytcoare ...flymuciooo ... n-ai esență , nicht pasență !...
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:35
Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?....
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:40
De la: rodik_mi, la data 2010-04-08 18:35:54Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?.... ...v-am plagiat stilul, ce-i mare scofală !... ..oferim ceea ce se solicită, rating ...n-așa ?..
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:43
De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:40:37De la: rodik_mi, la data 2010-04-08 18:35:54Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?.... fix pix! ti-ai pierdut masca, civilizatule din vest!
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:43
De la: rodik_mi, la data 2010-04-08 18:35:54Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?.... tic-tac-tic-tac ....asa cred ca fac inimile domnilor de pe forum vazindu-te ; asta da femeie : si frumoasa si desteapta !
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:47
De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:40:37De la: rodik_mi, la data 2010-04-08 18:35:54Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?.... Aiurea ! asta ti-e stilul ptr. politice si religie....ei,ptr. doamne si domnite,prin hotel,cafenea sau restaurant,umbli la bibiluri ...de "oua clocite" si simtitoare !
|
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:52
De la: gabigabi, la data 2010-04-08 18:47:44De la: mytcor, la data 2010-04-08 18:40:37De la: rodik_mi, la data 2010-04-08 18:35:54Mitcor, nu te recunosc in dupamasa asta. Sigur esti tu sau ti-a intrat cineva in contul tau si posteaza sub influenta etnobotanicelor?.... ...'ai că-ți dai la gioale fără să-ți ceară nimeeni așa ceva !....
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 22:51
De la: , la data 2008-09-27 09:12:08Drumul nostru pe acest pamânt parcurge îm mare câteva etape: nașterea, școala, căsătoria, pensia și moartea. Dar dincolo ce este? Și dacă este ceva, contează cum am trăit aici, ne influențează acest lucru cum vom fi dincolo? Traieste cit esti vie ,pe urma tarina este grea !
Raporteaza abuz de limbaj
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:18
Nu. Esti viu pana cand mori. Destul de simplu.
Sau mai e o cale. Asteapta pana mori si o sa afli raspunsul pe pielea ta. Din pacate, fiecare dintre noi o sa fie singur atunci cand o sa i se raspunda la aceasta intrebare. Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 21:01
POLONIA IN DOLIU
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 19:36
am citit destul in viata mea, si mi-am satisfacut curiozitatea citind ,,variantele despre Dumnezeu,, ale mai multor religii, dar personal cred ca viata asta
ne-a dat-o Dumnezeu sa facem ceva cu ea, s-o traim si sa ne bucuram de tot ce ne ofera, nu cred ca-i gresit sa-ti doresti sa ai o facultate, un servici bun, copii reusiti, sot bun, concedii minunate, atat timp cat muncesti cinstit pentru ele, si daca le ai, nu trebuie sa te rusinezi, sau sa te sperii, ci sa multumesti ca le ai, si sa primesti loviturile vietii cu aceeasi seninatate, caci Dumnezeu iti incearca taria si credinta. Atata timp cat ai sufletul curat, nu are de ce sa-ti fie teama de Dumnezeu si judecata de care aminteai. Nu cred ca am fost lasati aici, pe pamant, sa traim ca niste soareci speriati ca vine judecata de apoi, ci am fost lasati sa traim si traind sa invatam si sa devenim mai intelepti, si prin intelepciune sa ne curatam sufletele. Si in plus, religiile si obiceiurile ce decurg, dupa parerea mea, au fost lasate pt. cei saraci cu duhul, care aveau nevoie de un ,,indrumar,, de ,, legi,, E simplu sa insiri aici niste vorbe ale cuiva, care a interpretat in felul propriu sau convenabil, si a scris despre lucruri care au fost candva. Ai avut rabdare vreodata sa stai de vorba cu cei care frecventeaza bisericile, cu cei care se aciuiaza pe langa un preot si devin ca o casta- iti vine sila, sunt plini de citate si daca traiesti printre ei, ai sa vezi ce viata murdara si mincinoasa duc marea majoritate, si ce inteleg ei din sfintele scripturi. Eu n-am nevoie de biserica ca sa cred, si nici de preoti, si nici de scrieri care sa ma sperie cu judecata Domnului. Am avut si bine si rau in viata, am pierdut pe aproape toti cei dragi, , dar stiu ca Dumnezeu ma iubeste si asa cum mi-a dat, mi-a si luat, stie el de ce..... Dumnezeu este in fiecare din noi si in tot ce ne inconjoara, trebuie doar sa fim atenti, il vedem si auzim in fiecare clipa........nu a lasat tot ceea ce este pe pamant ca sa ne intinda o capcana, ci ca sa ne bucuram de ele si sa-i cinstim creatia. Textele vechi.... cum crezi ca puteau fi stapaniti si pusi la ordine niste cretini care au fost in stare sa rasticneasca un nevinovat. Crezi ca multi inteleg adevaratul sens al faptului ca prin moartea lui, Isus ne-a spalat pacatele? Dumnezeu isi pierde titlul daca se preteaza la judecati si pedepse. Noi insine prin ceea ce suntem clipa de clipa, ne salvam sau ne condamnam. Acolo,dupa moarte, sufletul, energia care ne-a tinut in viata, are puterea sa urce sau nu...... este usor si luminos, se integreaza in lumina cea mare, daca nu, greu si negru, cade in abis, sau rataceste aiurea. __________________________________________________________________________________ Sunt absolut de aceeasi parere ! Cred in Dumnezeu dar nu cred in preoti , care si-au facut din credinta in Dumnezeu o meserie si pentru practicarea ei primesc un salariu. Nu vad nimic sacru in acest lucru. Si mai cred ca nu toti avem o viata vesnica. Cei care s-au dovedit rai, care au furat, au mintit, au ucis, etc. nu au de ce sa fie trecuti prin moarte in vesnicie, ci, cel mult la "Recycle bin".Viata pe pamant este o ocazie de a demonstra daca meriti sau nu viata vesnica. Prin viata vesnica trebuie sa intelegem viata sufletului , a acelei parti a fiintei care nu mai are nevoie de nimic material pentru a trai.Asa cum omul nu stie nimic despre viata pe care a avut-o in uterul mamei, nici noi nu vom mai sti nimic despre viata pe care am dus-o pe pamant. Sper sa ne transformam in stele si cei care merita sa straluceasca vesnic. Exclud varianta prin care viata omului pe pamant se sfarseste tot pe pamant. |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 15:06
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 15:11
De la: 9am045616, la data 2010-04-10 21:01:24POLONIA IN DOLIUmoscova nu crede in lacrimi Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 15:13
De la: symy1, la data 2010-04-13 15:06:46 Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 01:10
De la: tutenes, la data 2010-03-15 18:04:03 Scuze, mi-a scapat din vedere. Insa nu mi s-a parut ca-i nevoie sa caut de vreme ce o spui chiar aici. "Cel care creeaza poate sa faca ce vrea cu creatia sa" Asta nu e o justificare? Poti sa faci ce vrei cu creatiile tale doar daca sunt chestii lipsite de constiinta. Spre exemplu poti sa darimi o casa daca ai construit-o si iti apartine. Insa cand vine vorba de viata lucrurile nu stau la fel. Daca ai facut un copil , eu cred ca nu poti sa faci ce vrei cu el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 09:25
De la: Yorick, la data 2010-04-15 01:10:56De la: tutenes, la data 2010-03-15 18:04:03 Asa e : nu poti sa faci ce vrei cu el ,dar nici sa-l controlezi -strict- toata viata ! il educi ,dindu-i 10 invataminte de buna conduita : sa-si respecte si iubeasca tatal, sa nu fure,sa nu ucida, sa nu riveasca la bunul altuia, sa nu ....sa nu...atitea sunt : 10 reguli mari si clare ,atit ! ii dai si Liberul Arbitru ca ,pe baza a ceea ce a invatat acasa ; pe baza talentelor pe care le are si a dorintei de a invata - Cunoasterea aia de care se face atita vorbire- sa se defineasca pe sine insusi ! asta inseamna ca ,desi a plecat in lume tu,ca parinte, ti-ai luat mina de pe el ? in nici-un caz : la tine vine dupa un sfat sau ajutor ....asta daca nu cumva i s-a urcat la cap orgoliul de a crede ca nu-ti datoreaza nimic tie, parintele sau si te reneaga,crezindu-se propria sa realizare ! ....dar si daca te reneaga si nu mai trece p'acasa ,facindu-se ca n-are nicio legatura cu tine, tu ,tatal lui ,tot ii porti de grija si eventual il mai poti ajuta prin intermediari : un frate,o sora ce-i mai aduce d'acasa una-alta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 09:26
scuze : RIVNEASCA !
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 13:55
De la: symy1, la data 2010-04-13 15:06:46 Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

miroase a oua clocite ...pffff
astaaaa,e o explicatie ptr. schimbarea brusca de ton,subiect,ritm si de vocabularul neaos
tic-tac-tic-tac ....asa cred ca fac inimile domnilor de pe forum vazindu-te ; asta da femeie : si frumoasa si desteapta !