Info
x
ExistĂŁ viaĂŸĂŁ dupĂŁ moarte?
|
dnlolteanu 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:26
De la: , la data 2008-09-27 09:12:08Drumul nostru pe acest pamânt parcurge îm mare câteva etape: nașterea, școala, căsătoria, pensia și moartea. Dar dincolo ce este? Și dacă este ceva, contează cum am trăit aici, ne influențează acest lucru cum vom fi dincolo? Eclesiastul 3v11 spune: Orice lucru El îl face frumos la vremea lui; a pus în inima lor chiar și gândul veșniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârșit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu. Deci cred ca fiecare ar trebui s-ai intrebe cugetul sau, sa vorbeasca cu SINELE sa poata simti, vedea si cunoaste adevaru,. |
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:27
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
dnlolteanu 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:30
Isaia 51versetul 6 spune:Ridicați ochii spre cer, și priviți în jos pe pământ! Căci cerurile vor pieri ca un fum, pământul se va preface în zdrențe ca o haină, și locuitorii lui vor muri ca niște muște; dar mântuirea Mea va dăinui în veci, și neprihănirea Mea nu va avea sfârșit.
si cred ca are dreptate. deci ideea "minucula" a pamantului nu este totusi prea "extremista" |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:34
vrei sau nu exista plata dupa moarte nu un fel de cantar.si dupa harul lui Dumnezeu.dah noua ni frica sa traim nu de moarte
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:36
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 15:36
Noi sintem dovada incontestabila a existentei vietii dupa moarte. Ca doar n-om fi morti...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:55
De la: buia_adriana, la data 2009-03-13 14:43:04De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-12 15:21:23De la: buia_adriana, la data 2009-03-11 15:18:19De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-10 23:51:12ro.wikipedia.org/wiki/Cruce Pro sau contra crucii? Nici pro, nici contra. Respect credința fiecăruia, oricare ar fi ea, nu aceasta înseamnă să iubești pe semeni? Dar nu sunt de acord cu lucruri pe care eu personal după ce le-am verificat și le-am găsit clar neadevărate să le cred. Voi posta mai jos câteva rezultate ale cercetării, nu numai ale mele. Chiar dacă acestea nu sunt cunoscute de mulți, iar prin credința populară s-a transmis altfel. Gr.: σταυρός (staurós); Lat.: crux Expresia stâlpul de tortură este folosită în Matei 27:40 cu referire la execuția lui Isus pe Golgota, sau Locul Craniului. Nu există nicio dovadă că termenul grecesc staurós, întrebuințat aici, ar însemna o cruce ca aceea pe care o foloseau păgânii ca simbol religios cu secole înainte de Cristos și așa cum apare în unele traduceri de astăzi ale Bibliei. În greaca clasică, termenul staurós însemna pur și simplu un stâlp vertical, un par sau un pilon asemănător celui folosit la fundații. Verbul stauróo însemna a împrejmui cu pari, a înălța o palisadă. Scriitorii inspirați ai Scripturilor grecești creștine au scris în greaca comună (koiné) și au folosit cuvântul staurós pentru a desemna același obiect ca în greaca clasică, adică un simplu stâlp sau par, fără niciun fel de braț transversal așezat într-o anumită poziție. Nu există nicio dovadă că realitatea ar fi fost alta. Pentru a se referi la instrumentul de tortură pe care a fost țintuit Isus, apostolii Petru și Pavel au folosit și cuvântul xęlon, ceea ce demonstrează că era vorba despre un stâlp vertical fără braț transversal, deoarece aceasta este de fapt semnificația lui xęlon în această accepție specială (Faptele 5:30; 10:39; 13:29; Galateni 3:13; 1 Petru 2:24). În LXX găsim cuvântul xęlon în Ezra 6:11 (2 Ezdra 6:11); aici termenul se referă la un par pe care trebuia atârnat cel care încălca legea, ca în Faptele 5:30 și 10:39. Referitor la semnificația cuvântului staurós, iată ce spune W. E. Vine în lucrarea An Expository Dictionary of New Testament Words (retipărită în 1966), vol. I, p. 256: STAUROS (σταυρός) indică în principal un par sau un stâlp vertical, pe care erau țintuiți răufăcătorii pentru a fi executați. Atât substantivul, cât și verbul stauroō, care înseamnă a fixa pe un par sau pe un stâlp, trebuie să se fi deosebit inițial de crucea ecleziastică, ce avea două brațe. Forma acestei cruci își are originea în Caldeea antică; în această țară și în țările învecinate, inclusiv în Egipt, ea era folosită ca simbol al zeului Tamuz (având forma misticului Tau, inițiala numelui său). Pe la mijlocul secolului al III-lea A.D., bisericile se îndepărtaseră de unele doctrine ale credinței creștine, sau le denaturaseră. Pentru a spori prestigiul sistemului ecleziastic apostat, bisericile acceptau în rândurile lor păgâni care nu se regeneraseră prin intermediul credinței și cărora li se permitea în mare măsură să-și păstreze semnele și simbolurile păgâne. Astfel, Tau-l sau T-ul, în forma sa cea mai folosită, cu bara transversală coborâtă, a fost adoptat pentru a reprezenta crucea lui Cristos. Dicționarul latin de Lewis și Short dă ca sens principal pentru crux: copac, spânzurătoare sau alte instrumente din lemn pentru execuție, pe care erau țintuiți sau atârnați criminalii. Cruce este doar un sens ulterior dobândit de crux. Stâlpul simplu pe care era țintuit un criminal se numea în latină crux símplex. Un astfel de instrument de tortură este prezentat de Justus Lipsius (15471606) în cartea sa De cruce libri tres (Anvers, 1629, p. 19). Iată ce putem citi în cartea Das Kreuz und die Kreuzigung (Crucea și crucificarea), de Hermann Fulda, Wroclaw, 1878, p. 109: În locurile alese pentru execuțiile publice nu existau întotdeauna copaci. De aceea, se înfigea în pământ un simplu par. Pe acest par, proscrișilor li se legau sau li se țintuiau mâinile, iar uneori și picioarele. După ce prezintă numeroase dovezi, Fulda concluzionează la p. 219, 220: Isus a murit pe un stâlp de tortură simplu. În favoarea acestei afirmații există următoarele argumente: a) folosirea obișnuită pe atunci a acestui mijloc de execuție în Orient, b) indirect, chiar relatarea despre suferințele lui Isus și c) numeroase declarații ale primilor părinți ai bisericii. În lucrarea sa Die Geschichte Jesu (Istoria lui Isus), vol. 2, Tübingen și Leipzig, 1904, p. 386394, Paul Wilhelm Schmidt face o analiză detaliată a cuvântul grecesc staurós. La p. 386, el spune următoarele: σταυρός [staurós] indică orice par sau trunchi de copac aflat în poziție verticală. Referitor la pedeapsa aplicată lui Isus, P. W. Schmidt scrie la p. 387389: În afară de flagelare, potrivit relatărilor din Evanghelii, nu poate fi luată în considerare ca pedeapsă aplicată lui Isus decât cea mai simplă formă de crucificare romană: atârnarea trupului gol pe un stâlp, pe care, să nu uităm, Isus a trebuit să-l poarte sau să-l târască până la locul execuției pentru ca pedeapsa să fie și mai dezonorantă. ... Nu putea fi decât o simplă atârnare pe stâlp și nimic altceva, deoarece, deseori, era vorba despre o execuție în masă: 2 000 o dată de către Varus (Josephus, Antichități iudaice, XVII 10. 10), de către Quadratus (Războiul iudaic II 12. 6), de către procuratorul Felix (Războiul iudaic II 15. 2 [13.2]), de către Titus (Războiul iudaic VII. 1 [V 11. 1]). Nimic nu dovedește, așadar, că Isus Cristos ar fi fost crucificat pe două bucăți de lemn încrucișate în unghi drept. Deoarece nici eu nu doresc să adaug nimic la Cuvântul scris al lui Dumnezeu, m-am ferit să folosesc în partea de început a postării conceptul păgân de cruce, și am redat termenii staurós și xęlon în conformitate cu accepțiunea lor cea mai simplă. Întrucât Isus a folosit cuvântul staurós pentru a sugera suferințele și rușinea sau tortura la care aveau să fie supuși discipolii săi (Matei 16:24), accept tradus staurós prin stâlp de tortură, pentru a-l distinge de xęlon, redat prin stâlp |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 10:11
draga Virgil gina
Chiar si asa, in urma despicarii cuvantului crux si cautarii sensului strict in care era folosit si a afirmatiei acelor cercetatori integri si cinstiti, pentru rastignirea lui Hristos s-a folosit o cruce si nu un simplu stalp. Desi pare putin important cum a fost rastignit Hristos (pe un stalp sau pe o cruce) aceste afirmatii vor sa desfiinteze si un anumit gest pe care crestinii il fac: semnul crucii. E una din argumentatii folosita in lupta impotriva crestinismului insusi. Ai sa spui ca cei care au cercetat cred in Dumnezeu si in Iisus dar nu considera gestul acesta ca o inchinare in adevar. Ori acesta este un gest care reflecta ca stii sa te inchini si in adevar nu numai in duh. Asa cum stii inchinarea in duh pe care o face omul este nevazuta pentru ca este interioara iar inchinarea in adevar este vazuta pentru ca este un gest exterior al omului, prin care, pe langa altele omul marturiseste chiar pe Hristos. Ori, daca cei care cred aceste argumentatii, nu mai fac acest gest, deci nu se mai inchina si in adevar si in felul acesta se despart de Dumnezeu. Eu am mai intrebat si pe altcineva pe acest forum cum considera ca se face inchinaciunea cea adevarata catre Dumnezeu. Dar nu am primit raspuns. Acum, in urma acestor lucruri expuse de tine, te rog si pe tine sa spui care consideri tu ca este gestul prin care se face inchinaciunea exterioara a omului catre Dumnezeu? Pentru ca asa se pare, ca nu semnul crucii este inchinaciune pentru tine. Deci daca tot faci o marturisire, fa-o pana la capat. Daca respecti credinta celorlalti, spune si concluzia rationamentului: inchinaciunea catre Dumnezeu se face asa:............. |
|
|
|
|
www_rosk_marian0 45 mesaje Membru din: 27/01/2009 Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:33
nu trebuie sa ne fie frica de moarte e doar o alta stare de spirit cum dumnezeu nu exista si nici diavol dupa moarte o sa fie o stare de spirit
totzi o sa murim dar unde o sa ajungem??? nimeni stie eu cred ca in nirvana cel putin acolo vreau eu viva che guevara |
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 22:19
nicoleti@...
As incerca eu un raspuns,fara a avea pretentia ca altii sa-l insuseasca. De obicei se inchina cei care cred in CREATOR,indiferent sub ce forma. Pentru ortodocsi,inchinarea se face cu semnul crucii spre deosebire de alte religii. Inchinarea cu semnul crucii,de obicei crestinul ortodox o face in fata lacaselor de cult,in interiorul acestora. Capii Ortodoxiei au mai adaugat canoane cum ar fi;sarutul icoanelor,patrafirul preotului,sarutul si inchinarea la icoane,la moaste,la crucea mormintelor s. a. Rugaciunea poate fi facuta cu semnul crucii sau fara. Daca ai o adevarata credinta in Creator-Dumnezeu I te poti ruga si in gand,chiar si pe munte. Isus n-a avut Templu in Pustie,nici n-a facut cruce,desi cred ca stia ca va fi crucificat. Inteleptii Tibetani cred si ei intrun Creator. Ei considera rugaciunea de trei feluri; 1 rugaciunea in care Ii multumesti Creatorului pentru tot ce-Ti da,si mult si putin. Aceasta rugaciune este primita neconditionat,deoarece Dumnezeu stie de ce ai tu nevoie daca tu ai credinta in El 2 rugaciunea pe care o faci in numele celor dragi in suferinta. Aceasta rugaciune va fi primita daca cel pt. care ne rugam are el insusi credinta si iubire fata de Dumnezeu. 3 orice rugaciune pentru bogatie,strangeri de averi,in afara celei de sanatate,nu va fi indeplinita. Importanta este Credinta adevarata si nu obisnuinta rituala de a ne manifesta ca niste credinciosi crestini. Multi fac din credinta un ritual,sub umbrela ei isi ascund fatarnicia. |
|
Fosta membra 9am.ro 205 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 22:36
De la: nicoletibi, la data 2009-03-16 10:11:05draga Virgil gina Dragă nicoletibi, închinarea la Dumnezeu se face în felul în care Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu prezintă. Găsim exprimat cum în Exodul 20: 4, 5. Iar dacă nu este clar ce scrie acolo, în Deuteronomul 4: 15 - 19 este explicat tot ce regăsim în Exodul 20: 4, 5. Desigur Bilia arată și modelele de închinare greșite la Isaia 44: 9 - 20 și nu numai (eu deocamdată doar aceste trimiteri le dau). Creștinii, printre care și Ioan ne arată alt mod de închinare greșit în Apocalipsa 22: 8, 9. Iar Isus ne arată modelul corect de închinare la Ioan 4: 23, 24. Verifică în Biblia ta pasajele pe care le-am citat. |
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:17
Exista, pentru cei saraci.
Sa moara toti de foame (muncind pentru stat si patroni) ca vor fi foarte fericiti pe lumea cealalta si vor fi foarte fericiti in rai. Bogatii nu cred ca exista, asa ca trag tare prin toate mijloacele marsave sa traiasca foarte bine in lumea asta si sa manace ca porcii mancarea saracilor. |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:22
De la: tud_parhon, la data 2009-03-19 16:17:49Exista, pentru cei saraci.. Nu are legatura starea materiala a individului..pentru a ajunge pe "lumea cealalta". Nu trebuie sa plangem saracii...si bogatii plang .Stii tu vorba aia :" daca castigi 500 lei / luna..inseamna ca atata valorezi" .Cu multa ambtiei in viata..se poate castiga si mai multi bani Toate cele bune
|
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 23:06
E posibil sa existe, dar eu nu cred ca exista in sensul in care spune biblia, cu judecati, rauri de lava topita sau norisori, verdeata si aripioare. Suntem destul de limitati in perceptiile noastre, deci e foarte probabil sa existe niste "planuri" pe care noi pur si simplu nu putem sa le percepem.
Stim ca exista lucruri pe care nu le putem vedea cu ochiul liber, ca exista sunete pe care nu le putem percepe si altele, deci e posibil sa fie un alt "plan al existentei" dincolo de simturile astea pe care le avem. |
|
stoian 2 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 13:52
De la: Republicanus, la data 2009-03-19 23:06:56E posibil sa existe, dar eu nu cred ca exista in sensul in care spune biblia, cu judecati, rauri de lava topita sau norisori, verdeata si aripioare. Suntem destul de limitati in perceptiile noastre, deci e foarte probabil sa existe niste "planuri" pe care noi pur si simplu nu putem sa le percepem. "suntem destul de limitati in perceptiile noastre" - adevarat, tocmai de aceea uneori trebuie sa apelam la CREDINTA. Exista cazuri in care unii oameni au trecut dincolo pentru o perioada de timp si s-au intors, au mai povestit ce au vazut pe acolo. Dincolo de toate astea, in Biblie este descris ce se intampla cand omul moare. Depinde de fiecare din noi in ce masura credem BIBLIA. |
|
mihairadutu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 14:26
Foarte buna ideea. de a lua pauza, a respira, si a privi un pic in noi. Cand un copac inflorit incepe sa-si piarda frunzele, iar semintele lui ajung in jurul sau, pe pamant, el moare? Copacii care cresc pe langa el, vlastarele, sunt alti copaci, sau e acelasi copac imbogatit, pentru ca nu mai e limitat de forma sa. el s-a extins, de jur imprejur. Da, trebuie sa sacrifice temporar forma initiala. Dar faptul ca devine prezent, in primavara viitoare, si in copacii de pe langa, micile vlastare, e magic. el a spart barierele facand sacrificiul toamnei. A devenit mai mult, mai mare, mai viu. Poate. Sau poate nu e cea mai buna analogie. Se poate si asta. Sunt etern, sunt divin. Acum. SI dintotdeauna. SI pentru totdeauna. Nu am cum sa incetez sa mai fiu. Am constiinta si sunt viu. SI o voi avea. pentru totdeauna. Nu stiu ce e dupa, adica, dar intuiesc ce a fost inainte. SI iau exemple din jurul meu, din arta, si le aplic la tot ce stiu. Multe zambete tuturor :)
|
|
mihairadutu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 14:26
Foarte buna ideea. de a lua pauza, a respira, si a privi un pic in noi. Cand un copac inflorit incepe sa-si piarda frunzele, iar semintele lui ajung in jurul sau, pe pamant, el moare? Copacii care cresc pe langa el, vlastarele, sunt alti copaci, sau e acelasi copac imbogatit, pentru ca nu mai e limitat de forma sa. el s-a extins, de jur imprejur. Da, trebuie sa sacrifice temporar forma initiala. Dar faptul ca devine prezent, in primavara viitoare, si in copacii de pe langa, micile vlastare, e magic. el a spart barierele facand sacrificiul toamnei. A devenit mai mult, mai mare, mai viu. Poate. Sau poate nu e cea mai buna analogie. Se poate si asta. Sunt etern, sunt divin. Acum. SI dintotdeauna. SI pentru totdeauna. Nu am cum sa incetez sa mai fiu. Am constiinta si sunt viu. SI o voi avea. pentru totdeauna. Nu stiu ce e dupa, adica, dar intuiesc ce a fost inainte. SI iau exemple din jurul meu, din arta, si le aplic la tot ce stiu. Multe zambete tuturor :)
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 17:51
Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!
Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar bagi mana in buzunarul statului si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ. Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!! Alocarea a 2% nu este o obligatie! Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre! Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site. Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este. In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti. Astfel: - ii ajutati pe cei suferinzi; - va implicati in viata comunitatii; - va exprimati un drept democratic; - luati decizii privind fondurile din bugetul statului; - va simtiti util si implicat într-o cauza care merita; Ce trebuie sa faceti ? Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare. Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. La destinatia fondurilor veti trece: - Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L. - Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti - Cod de identificare fiscala : 8956076 - Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire. Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 17:58
Asociația PAVEL merită. Am colaborat cu ei la un concert caritabil cu Proconsul. Cine încă nu a decis ce să facă cu acel 2% din impozitul reținut din salar, copiii care suferă de leucemie de la Marie Curie au nevoie de banii aceștia. PAVEL merită!
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 15:49
De la: mickky, la data 2008-10-09 13:30:03pt dianaid: Tu gandesti un pic inainte sa scrii sau sa te iei de oameni aiurea???In primul rand faptele te definesc ca si om! Prin faptele tale arati daca crezi, daca iti doresti, daca tii la cineva..., vorbele se duc faptele raman! Oricine poate spune ca are credinta dar sa-si traiasca viata intr-un mod cat se poate de haotic si fara sa-i pese de cei din jurul lui, un om poate spune ca te iubeste si faptele lui sa demonstreze exact contrariul! DECI: FAPTELE CONTEAZA NU VORBELE! Nu ti se pare normal ca un om care face bine cat este pe Pamant, care da dovada de mila, de buna credinta, sa se duca langa Dumnezeu si sa traiasca vesnic in liniste?Da, Iisus este calea spre Dumnezeu Tatal, dar asta nu inseamna ca e de ajuns sa spui ca, CREZI si gata esti iertat pt orice ai facut!!!! Marcela are dreptate cand spune ca noi insine ne condamnam sau ne absolvim de pacate prin ceea ce facem cat suntem in viata! De noi depinde daca vom ajunge in Rai sau in Iad! Si da.... Dumnezeu ne judeca atunci cand trebuie sa fim judecati, de noi depinde totul! Sfatul meu pentru tine este sa ai grija de sufletelul tau cat esti in viata, gandeste logic inainte sa spui ceva si nu te mai lua de lume gratuit! Sectanții gândesc bine până la un punct, apoi sunt cel puțin la fel de intoleranți ca și toți ceilalți.... Greșeala tuturor este că sunt sclavii dogmelor; toți spun: Crede și nu cerceta. Mesajul Mântuitorului a fost limpede: Cunoaște Adevărul și acesta te va face liber! Anticii știau acest lucru, astăzi, religia a pierdut orice legătură cu adevărata spiritualitate, de aceea atât de mulți devin atei, sau se pierd pur și simplu... E trist să vezi cum se zbate omul încercând să afle rostul vieții... biserica nu e în stare să le explice, pt că nu mai știe... oamenii se lasă pradă disperării, fără să știe că de fapt nu există "moarte", ci numai Viață... veșnică, în trup, în duh și mereu așa, scopul fiind evoluția spirituală... pentru ca, într-o eternitate, să ne întoarcem la Tatăl. Și, pt Dumnezeu!... suntem în mileniul 3, încetați cu poveștile despre rai și iad, sus-jos, etc... starea de bine sau rău, de după destrupare, e o realitate, dar nu cum și-o închipui unii ca la grădiniță. Suntem în era internetului, oamenii s-ar putea informa... ar putea începe cu "Din culisele Conciliilor". Dar unii preferă să-și țină mintea în formol... ca să ne dea în cap cu citate. Cine dorește cărți care într-adevăr să-i ajute, să lase mesaj. S-auzim de bine. |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 15:53
De la: soulmirror, la data 2008-10-09 17:24:17 pt mickky: Îmi place cum gândești! Unii, pur și simplu, NU gândesc... |
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:26
De la: d_popic, la data 2009-03-16 22:19:47nicoleti@...
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:27
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 15:36:55RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
ju5t_m3_99 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 20:38
foarte inteligenta remarca :))))
|
|
C_alynaaa 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 15:00
Bineinteles ca exista viata dupa moarte.Trecem de judecata particulara...mnergem unde ne este locul dupa faptele noastre si dupa indurarea lui Dumnezeu.Insa viata de pe pamant este o proba un interviu pe care l da sufletul nostru pentru a intra in Rai sau in Iad...deci oameni buni, viata asta nu e decxat o viata ...viata vesnica e dupa moarte...
|
|
yonex84eu 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 19:47
Nu
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 18:07
De la: yonex84eu, la data 2009-04-14 19:47:06Nu Și Voltaire a fost ateu convins, până i s-a apropiat sfârșitul... Atunci a spus: "Și dacă totuși există..." Așa că mai ai puțintică răbdare... |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 20:19
Scuze pentru că sunt off topic... dar e urgent...
Dacă vă considerați buni români, semnați petiția pentru eliberarea tinerilor de la Chișinău, arestați pe nedrept: www.petitieonline.ro/petitie-p14933050.html Pentru detalii, intrați pe: www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/20552/Basarabia-vibreaza/...... unde puteți și comenta. În ajun de sfinte sărbători, faceți o faptă bună... E important să afle cât mai mulți oameni și cât mai repede, de aceea dați mai departe pe mess cu rugămintea de a da mai departe! Pace și lumină! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 15:58
Show-ul secolului Venirea lui Iisus
Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acționează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale și îl va auzi vorbindu-i în limba lui. Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul și al sateliților din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvență (LF), foarte joasă frecvență (VLF) și extrem de joasă frecvență (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălțime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer și semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spațiului și îi vor face pe adepții ardenți ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia. Apoi proiecțiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine și « Salvatorul » universal le va face o mare revelație. Le va spune că diversele scripturi sunt false și că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor și auzi cu urechile lor. Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariții să se creeze o mare dezordine socială, în care milioane de susținători fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susținătorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai văzut până acum. Pare de domeniul fanteziei, însă mijloacele pentru a realiza aceasta deja există. Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informații despre proprietățile electrice, chimice și biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzațiilor auditive și vizuale. Au fost stocate de asemenea și date despre toate limbile și dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înțelesul oricui. Existența unor astfel de computere este menționată și într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow. La fel stau lucrurile și în SUA și Europa. Încă din anii 70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice și a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acționeze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea și transportarea sunetului și fără ca persoana expusă la astfel de influențe să aibă vreo șansă de a controla fluxul informațional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponențial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică așa ceva ar trebui să își utilizeze simțul critic și discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină. Vorbirea artificială asigură controlul mental Existența unor astfel de tehnologii ține de a treia direcție de dezvoltare a proiectului Blue Beam care vizează comunicarea telepatică și electromagnetică prin unde de joasă, foarte joasă și extrem de joasă frecvență care îi va face pe oameni să creadă că îl aud pe propriul lor Dumnezeu vorbindu-le. Astfel de unde generate de computer vor fi transmise prin intermediul sateliților și vor interacționa cu gândirea naturală, făcând să apară ceea ce se numește vorbire artificială. Acest gen de tehnologie există încă din anii 70 și a fost perfecționată prin cercetări ulterioare privind relația dintre creierul uman și computer. În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferința intitulată Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferință erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente și a căror utilizare ar fi permis oricărei ființe umane să își mențină și la vârste înaintate aceleași funcții de la tinerețe. Autorul lucrării în cauză trăgea un semnal de alarmă asupra pericolului ca astfel de cercetări să fie deturnate de la scopul lor inițial și să fie folosite împotriva oamenilor. El afirma că astfel de echipamente sunt operaționale în cadrul CIA și FBI, nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a tortura și omorî pe cei care se opun sistemului sau pentru a crea ceea ce în mod obișnuit se numește candidat manciurian. Avem date care arată că astfel de experimente au loc și în Marea Britanie, Australia, Franța, Germania și Finlanda. Agențiile guvernamentale și corporațiile care lucrează mână în mână cu ele sunt gata să facă orice pentru a-și atinge obiectivul: controlul social total. De ce? Foarte simplu. În primul rând, dacă terorizezi populația și o faci să se teamă pentru siguranța și viața sa, îți va fi mai ușor să implementezi un sistem draconic, să o supraveghezi, să o dezarmezi și apoi să îi spui că totul este pentru protecția ei. În al doilea rând pentru că așa este mai ușor să promovezi un nou sistem politic și social, în locul celui vechi care pare să nu mai funcționeze. Evident că alternativa este pregătită de multă vreme și se numește Noua Ordine Mondială. Frica a fost mereu utilizată ca un instrument cu care Elita a controlat și a subjugat masele. Vechea zicală Divide et impera (Dezbină și stăpânește) a fost aplicată în toate colțurile planetei pentru a avea siguranța că oamenii sunt speriați, se tem pentru siguranța lor și își pierd încrederea în ceilalți oameni. Și aceasta este tot o formă de control mental. Subliniem faptul că Serge Monaste spunea toate acestea în 1994, anticipând astfel înscenarea de la 11 septembrie 2001, care a permis instaurarea unui sistem de teroare și a unor reguli stricte de supraveghere a populației sub pretextul asigurării siguranței acesteia. Controlul mental de astăzi presupune mult mai mult, arată Serge Monaste în continuare. Iată ce scria în 1970 psihologul Gene V. Mc Connell într-un articol publicat în Psychology Today: A venit ziua în care putem combina privarea senzorială cu drogurile, hipnoza și manipularea prin recompensă-pedeapsă pentru a câștiga un control aproape absolut asupra comportamentului unui individ. Putem deci realiza rapid și cu destulă eficiență un fel de spălare a creierului care duce la schimbări dramatice de comportament și personalitate. Ar trebui să dăm o nouă formă societății astfel încât să fim cu toții antrenați încă de la naștere să facem ceea ce societatea vrea ca noi să facem. Avem tehnologia necesară pentru a face aceasta. Nimeni nu este stăpânul propriei personalități. Nimeni nu are nimic de spus cu privire la ce fel de personalitate dobândește, deci nu are nici un motiv de a refuza să dobândească o nouă personalitate, dacă cea veche pe care o are este anti-socială.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 04:33
Pentru Voronin, Iisus este primul comunist
Președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a afirmat că "Iisus Hristos a fost primul comunist". Declarația a fost făcută la o întâlnire recentă pe care șeful statului a avut-o cu mai mulți lideri religioși din Moldova. Totodată, Voronin a declarat că singurul partid care a ajutat biserica a fost cel comunist, iar "comuniștii de acum nu-s acei care au persecutat biserica, ci cu totul altfel de comuniști". "Nicăieri în Vechiul sau în Noul Testament nu veți găsi nimic de rău despre comuniști", a mai argumentat Voronin. Liderul politic de la Chișinău a mai spus că "între ideologia comunistă și doctrina creștină sunt foarte multe asemănări și după părerea noastră, a comuniștilor, Iisus Hristos a fost primul comunist". Aprecierea președintelui a stârnit stupefacție printre capii bisericii Moldovei prezenți la întâlnire, de la care a lipsit Mitropolitul Basarabiei Petru. Cotidianul "Flux" relatează că în biserică s-a lăsat o liniște de mormânt. Mitropolitul Vladimir a zâmbit, unii preoți au făcut o grimasă neplăcută, dar nimeni nu a îndrăznit să spună vreun cuvânt.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|

.