back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:13

Mai ominilor,...pentru a nu va mai sfadi d-atat hamar di fili, iacata ca-mi suna tilincuta-nterioara si am sa va lemurianesc fuguta !..

Detin cateva informatii clasificate de catre on govern -si cu toata shuda ce le-oi prishinuii, chiar dac-or trimite iscoadili de la CIA si NID pe cararuili umblate di mini- eu am sa va spun ca,....ca....ca...dupa she o sa dati ortu' popchi, jingashul vost' sufletel are sa dainuiasca in vecii vecilor amin !....

Intr-un reshipient incapator la servishiili dansilor shi dupe she a stoarshe ei tatii informatiunili acumulate di shel ol gol, are sa va elibereze suflitelu-n eternitatea-nchipuita pentru a-shi gasi hodina ghinimeritata.

uf !...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:19

De la: mytcor, la data 2009-03-09 20:13:11Mai ominilor,...pentru a nu va mai sfadi d-atat hamar di fili, iacata ca-mi suna tilincuta-nterioara si am sa va lemurianesc fuguta !..

Detin cateva informatii clasificate de catre on govern -si cu toata shuda ce le-oi prishinuii, chiar dac-or trimite iscoadili de la CIA si NID pe cararuili umblate di mini- eu am sa va spun ca,....ca....ca...dupa she o sa dati ortu' popchi, jingashul vost' sufletel are sa dainuiasca in vecii vecilor amin !....

Intr-un reshipient incapator la servishiili dansilor shi dupe she a stoarshe ei tatii informatiunili acumulate di shel ol gol, are sa va elibereze suflitelu-n eternitatea-nchipuita pentru a-shi gasi hodina ghinimeritata.

uf !...

Vãd cã ai glume în program astãzi....de fiecare datã când þi-am citi postãrile am râs cu "pohtã"!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:31

Phai ce sa-i faci Dora, daca cestia-s ca berbecii , eu de ce sa nu-i furajez corespunzator ?....

Acum vad c-a postat nenea Ticu,....merg fuguta acolo sa-i admir perlele basculate-n sant din bascula-i hodorogita .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:35

Iuby al meu moare de placere cind facem dragoste si in ziua urmatoare inviaza

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:40

ziua urmatoare il bagi la resuscitare? Reanimare prin amor

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:45

Ultima oferta !....reconditionam barbati , remaiem doamne si domnisoarelor le oferim secur' irizare maxima !....

ultima strigare cu reducere 30% ca-i CRIZA !...plata service-ului se face-n € la curul BNR.

ole... leeeee !...am gresit topicul

mariatu

320 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:50

Interesant!

Domnul este Pastorul meu.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:55

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-09 20:40:49 ziua urmatoare il bagi la resuscitare? Reanimare prin amor

Nu draga trecem pe covor ca in pat este prea moale deci sa faca cu alta

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:56

De la: mariatu, la data 2009-03-09 20:50:19
Interesant!

primele 3 buc. sosite-n service, primesc totul gratuit !....

pe locuri,...fii-ti gata,...start !...

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:59

De la: mytcor, la data 2009-03-09 20:56:11
De la: mariatu, la data 2009-03-09 20:50:19
Interesant!

primele 3 buc. sosite-n service, primesc totul gratuit !....

pe locuri,...fii-ti gata,...start !...

Suporti si ...drumul??

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:00

De la: cumintica, la data 2009-03-09 20:55:53
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-09 20:40:49 ziua urmatoare il bagi la resuscitare? Reanimare prin amor

Nu draga trecem pe covor ca in pat este prea moale deci sa faca cu alta

Cred ca ati gresit ....topicul ... iar

jeo_twix

16 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:28

sincer sa fiu nu stiu
Dar ce stiu siguur e ca Dumnezeu nu are inceput. Asa ca El a existat dintotdeauna si El a facut si oul si gaina.

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:06

Eu cred ca exista o forta supranaturala care dirijeaza lumea...

Universul, omul, animalele, plantele, toate sant niste mecanisme extrem de complexe si fantastice...

Vizionati, cititi si va minunati!
Pe mine una m-a impresionat foarte mult acest filmulet... Mi se pare atat de excitanta idea:

video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595

favorita nr.1
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:28

De la: umblataprinlume, la data 2009-03-10 15:06:12Eu cred ca exista o forta supranaturala care dirijeaza lumea...
Universul, omul, animalele, plantele, toate sant niste mecanisme extrem de complexe si fantastice...
Vizionati, cititi si va minunati!
Pe mine una m-a impresionat foarte mult acest filmulet... Mi se pare atat de excitanta idea:

video.google.com/videoplay?docid=2187881590727047595

Mamãããã! asta da þãcãnealã! În interiorul Terrei îþi spune ºtiinþa ce este:
Structura Pãmântului pe straturi:
In centrul Pãmântului se aflã "miezul" sau "nucleul Pãmântului" (cu grosimea de aprox. 3.400 km), de consistenþã fluidã, alcãtuit din elemente grele (metale grele mai ales fier), unde au loc reacþii atomice de fuziune în condiþiile unor temperaturi ºi presiuni ridicate.
Stratul urmãtor este "mantaua Pãmântului" cu grosimea de 2.900 km. Mantaua este alcãtuitã din roci plastice, predominând silicaþii ºi oxizii.
Stratul de la suprafaþã numit "scoarþa" sau "crusta Pãmântului" este o crustã solidã, este stratul cel mai subþire (40 km grosime) unde dominã [oxizi]]i ºi silicaþii, fiind însã îmbogãþit cu unele elemente care nu se pot întâlni în mantaua Pãmântului.
Aceastã structurã stratificatã a Pãmântului este stã model ºi pentru celelalte planete din sistemul solar.
Este total absurd sã crezi cã pot trãii oameni în interiorul Pãmântului fãrã oxigen ºi la temperaturi peste 2000 de grade C, mai ales la densitãþi care oscileazã între 3¼ ºi aproape 5 g/cm³.
Poveºti, de adormit copiii mici,mici.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:32

Dora, ai fi uimita.. cati cred prostiile astea!!!!
Ca exista ceva in pamanat ca exista si locuitori cu care poti intra in contact prin anumite gauri... ba mai sunt si unii care au intrat in contact cu ei!!!! aaaa, si unii zic ca ei sunt aia cu farfuriile zburatoare!!

(nu dau detalii, ca cine stie, mai citesc si altii si cred!)

Dar cea mai caraghioasa teorie este una potrivit careia NOI suntem in pamant!! Ca am fi intr-o sfera si univesul/ cerul este in centrul sferei !!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:36

De la: marinescuirina, la data 2009-03-10 16:32:06Dora, ai fi uimita.. cati cred prostiile astea!!!!

Ca exista ceva in pamanat ca exista si locuitori cu care poti intra in contact prin anumite gauri... ba mai sunt si unii care au intrat in contact cu ei!!!! aaaa, si unii zic ca ei sunt aia cu farfuriile zburatoare!!

(nu dau detalii, ca cine stie, mai citesc si altii si cred!)

Dar cea mai caraghioasa teorie este una potrivit careia NOI suntem in pamant!! Ca am fi intr-o sfera si univesul/ cerul este in centrul sferei !!!

bravo,irina,asa trebuie explicat oamenilor,nu exista nimic in pamant,shambala,iad sau alte agharte,numai in creierele infierbantate ale unor deliranti mistici mai se poate asa ceva

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:39

Irina, stau ºi mã întreb: Cum poate exista atâta inculturã ºi atâta prostie? Cum?
Trãim în secolul XXI...când poþi gãsi informaþii peste tot...cum este posibil aºa ceva?
Când mai scrie câte unu/a, cum este exemplul de mai sus, asemenea gugumãnii...mã cutremur! Crede-mã!
Am trãit eu în altã lume? De ce eu sunt informatã ºi mã informez continuu ºi altul face afirmaþii gratuite, de domeniul ..tâmpescului...cã nu ºtiu cum sã-i zic altfel!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:42

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-10 16:39:36Irina, stau ºi mã întreb: Cum poate exista atâta inculturã ºi atâta prostie? Cum?
Trãim în secolul XXI...când poþi gãsi informaþii peste tot...cum este posibil aºa ceva?
Când mai scrie câte unu/a, cum este exemplul de mai sus, asemenea gugumãnii...mã cutremur! Crede-mã!
Am trãit eu în altã lume? De ce eu sunt informatã ºi mã informez continuu ºi altul face afirmaþii gratuite, de domeniul ..tâmpescului...cã nu ºtiu cum sã-i zic altfel!

Mie nu-mi mai vine sa zic nimic ca iar se incepe sa se dea copy-paste din Biblia care o au unii in format electronic

mariatu

320 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:43

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 16:48

De la: mariatu, la data 2009-03-10 16:43:23

Scuze naria..nu am zis cu rautate. Crede-ma cred in Dumnezeu , respect religia mea si ceea ce scrie in Biblie ..dar cand unele persoane nu au raspuns la un anumit topic..dau copy-paste la anumite pasaje din Biblie.
Toti avem o parere personala , opinii , puncte de vedere pe care ni le putem expune aici

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 23:51

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:09

teoria asta cu pamantul gol e si ea o terie nu? ca multe altele. nu stiu daca mi-ar placea sa fie adevarata. daca exista o alta lume si e tocmai in centrul pamantului nu inseamna neaparat ca e mai buna decat lumea in care traim noi. documentarul de pe google lasa de dorit. e foarte prost facut dar reprezinta o idee. am observat totusi ca, cu cat descoperim mai mult cu atat devenim mai rai, mai avari, vrem sa controlam ceea ce descoperim, sa detinem puterea. daca intr-adevar ar exista viata "in pamant" va dati seama cum ar reactiona marile puteri ale planetei noastre? faptul ca descoperim, oricum nu ne ajuta cu prea multe, de fapt ne indobitoceste si mai mult, deja, ca drept dovada, lumea isi cumpara pamant pe luna.
poate era mai bine in "era preistorica". acum suntem toti atat de destepti ca pur si simplu nu mai avem loc unul de altul

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:18

De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-10 23:51:12ro.wikipedia.org/wiki/Cruce

buna gina!
nu inteleg. ce-ai vrut sa spui?

constantin_tudorache77

13 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:37

Blaga sunea: Cu cat cunosti mai mult cu atat sfera necunoscutului este mai mare,in ziua de azi se adevereste ca PAMANTUL in Constelatia SOARELUI este un PUNCT(atat de mare este),iar SOARELE in raport cu alte GALAXII reprezinta tot un PUNCT,realizati fratilor cine suntem noi cei 6-7 miliarde de oameni de pe pamant,PUTERILE CENTRALE,sau GUVERNUL.......
Bucurati-va fratilor ca traim pe un pamant sfant si daca am avea oameni cu frica de DUMNEZEU la conducerea tarii,altfel ar fi destinele noastre,oricum multumim bunului Dumnezeu ca existam si fiecare mai devreme sau mai tirziu va plati in fata Lui.
Iubiti-va unul pe altul precum v-am iubit Eu pe voi. Iisus Hristos

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:25

ce preferi din astea doua?

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 17:46

De la: constantin_tudorache77, la data 2009-03-11 15:37:07Blaga sunea: Cu cat cunosti mai mult cu atat sfera necunoscutului este mai mare,in ziua de azi se adevereste ca PAMANTUL in Constelatia SOARELUI este un PUNCT(atat de mare este),iar SOARELE in raport cu alte GALAXII reprezinta tot un PUNCT,realizati fratilor cine suntem noi cei 6-7 miliarde de oameni de pe pamant,PUTERILE CENTRALE,sau GUVERNUL.......
Bucurati-va fratilor ca traim pe un pamant sfant si daca am avea oameni cu frica de DUMNEZEU la conducerea tarii,altfel ar fi destinele noastre,oricum multumim bunului Dumnezeu ca existam si fiecare mai devreme sau mai tirziu va plati in fata Lui.

si noi suntem atat de mandri si de increzuti...

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:18

De la: constantin_tudorache77, la data 2009-03-11 15:37:07Blaga sunea: Cu cat cunosti mai mult cu atat sfera necunoscutului este mai mare,in ziua de azi se adevereste ca PAMANTUL in Constelatia SOARELUI este un PUNCT(atat de mare este),iar SOARELE in raport cu alte GALAXII reprezinta tot un PUNCT,realizati fratilor cine suntem noi cei 6-7 miliarde de oameni de pe pamant,PUTERILE CENTRALE,sau GUVERNUL.......

Nu o spun eu (sau numai eu), e binecunoscut acest lucru (informaþiile de la acest link) în cercul cercetãtorilor.
ªi mã refer la cercetãtori integri, cinstiþi ºi oneºti, nu la cercetãtori care sã prezinte lucrurile prin prisma simpatiilor, prejudecãþilor sau ideilor auzite .

Fosta membra 9am.ro

205 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:21

De la: buia_adriana, la data 2009-03-11 15:18:19

buna gina!

Nu o spun eu (sau numai eu), e binecunoscut acest lucru (informaþiile de la acest link) în cercul cercetãtorilor.
ªi mã refer la cercetãtori integri, cinstiþi ºi oneºti, nu la cercetãtori care sã prezinte lucrurile prin prisma simpatiilor, prejudecãþilor sau ideilor auzite .

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:43

De la: virgil_gina2001, la data 2009-03-12 15:21:23
De la: buia_adriana, la data 2009-03-11 15:18:19

buna gina!

pai si esti pro sau contra ca asta nu am inteles.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 15:21

La mintea ta ... mai bine taceai.

"in ziua de azi se adevereste ca PAMANTUL in Constelatia SOARELUI este un PUNCT(atat de mare este)..."
Daca avei vre-un pic de cunostinete matematice... stiai ca PUNCTUL nu are dimensiuni si ...deci ... nu paote fi comparat sau asociat cu ceva care asre dimensiunu... gen pamantul. Credinta te-a cam departat de realitate. Baga-tio mintile in cap!

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: