back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Existã viaþã dupã moarte?

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:30

Exista "prima moarte", adormirea, si a doua moarte(VESNICA) , IADUL

Apocalipsa 2:11 Cine are urechi, sã asculte ce zice Bisericilor Duhul: "Cel ce va birui, nicidecum nu va fi vãtãmat de a doua moarte."

Apocalipsa 21:8 Dar ct despre fricosi, necredinciosi, scrbosi, ucigasi, curvari, vrãjitori, nchinãtorii la idoli, si toti mincinosii, partea lor este n iazul, care arde cu foc si cu pucioasã, adicã moartea a doua."
1Cor 6.9-10;Gal 5.19-21;Efes 5.5;1Tim 1.9;Evr 12.14;Apoc 22.15;Apoc 20.14

Apocalipsa 20:6 Fericiti si sfinti sunt cei ce au parte de ntia nviere! Asupra lor a doua moarte n-are nici o putere; ci vor fi preoti ai lui Dumnezeu si ai lui Hristos, si vor mpãrãti cu El o mie de ani.
Apoc 2.11;Apoc 21.8;Isa 61.6;1Pet 2.9;Apoc 1.6;Apoc 5.10;Apoc 20.4;

Apocalipsa 21:4 El va sterge orice lacrimã din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tnguire, nici tipãt, nici durere, pentru cã lucrurile dinti au trecut."
Isa 25.8;Apoc 7.17;1Cor 15.26-54;Apoc 20.14;Isa 35.10;Isa 61.3;Isa 65.19;

1Tesaloniceni 4:15 Iatã, n adevãr, ce vã spunem, prin Cuvntul Domnului: noi cei vii, care vom rãmne pnã la venirea Domnului, nu vom lua-o naintea celor adormiti.
1Imp 13.17-18;1Imp 20.35;1Cor 15.51

1Corinteni 15:51 Iatã, vã spun o tainã: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati,
1Tes 4.15-17;Filip 3.21

1Tesaloniceni 4:16 Cãci nsusi Domnul, cu un strigãt, cu glasul unui arhanghel si cu trmbita lui Dumnezeu, Se va pogor din cer, si nti vor nvia cei morti n Hristos.
Mat 24.30-31;Fapt 1.11;2Tes 1.7;1Cor 15.52;1Cor 15.23-52;

1Tesaloniceni 4:17 Apoi, noi cei vii, care vom fi rãmas, vom fi rãpiti toti mpreunã cu ei, n nori, ca sã ntmpinãm pe Domnul n vãzduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
1Cor 15.51;Fapt 1.9;Apoc 11.12;Ioan 12.26;Ioan 14.3;Ioan 17.24;

Filipeni 3:21 El va schimba trupul stãrii noastre smerite, si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile.
1Cor 15.43.48-49;Col 3.4;1Ioan 3.2;Efes 1.19;1Cor 15.26-27;
1Corinteni 6:9 Nu stiti cã cei nedrepti nu vor mosteni mpãrãtia lui Dumnezeu? Nu vã nselati n privinta aceasta: nici curvarii, nici nchinãtorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii,
1Corinteni 15.50;Gal 5.21;Efes 5.5;1Tim 1.9;Evr 12.14;Evr 13.4;Apoc 22.15;

1Corinteni 6:10 nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defãimãtorii, nici hrãpãretii nu vor mosteni mpãrãtia lui Dumnezeu.

Galateni 5:19 Si faptele firii pãmntesti sunt cunoscute, si sunt acestea: preacurvia, curvia, necurãtia, desfrnarea,
1Cor 3.3;Efes 5.3;Col 3.5;Iac 3.14-15;

Galateni 5:20 nchinarea la idoli, vrãjitoria, vrãjbile, certurile, zavistiile, mniile, nentelegerile, dezbinãrile, certurile de partide,

Galateni 5:21 pizmele, uciderile, betiile, mbuibãrile, si alte lucruri asemãnãtoare cu acestea. Vã spun mai dinainte, cum am mai spus, cã cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni mpãrãtia lui Dumnezeu.
1Cor 6.9;Efes 5.5;Col 3.6;Apoc 22.15;

Efeseni 5:5 Cãci stiti bine cã nici un curvar, nici un stricat, nici un lacom de avere, care este un nchinãtor la idoli, n-are parte de mostenire n mpãrãtia lui Hristos si a lui Dumnezeu.
Col 3.5;1Tim 6.17;Gal 5.21;Apoc 22.15;

1Timotei 1:9 cãci stim cã Legea nu este fãcutã pentru cel neprihãnit, ci pentru cei fãrãdelege si nesupusi, pentru cei nelegiuiti si pãcãtosi, pentru cei fãrã evlavie, necurati, pentru ucigãtorii de tatã si ucigãtorii de mamã, pentru ucigãtorii de oameni,
Gal 3.19;Gal 5.23;

Evrei 12:14 Urmãriti pacea cu toti si sfintirea, fãrã care nimeni nu va vedea pe Domnul.
Ps 34.14;Rom 12.18;Rom 14.19;2Tim 2.22;Mat 5.8;2Cor 7.1;Efes 5.5;

Apocalipsa 22:15 Afarã sunt cinii, vrãjitorii, curvarii, ucigasii, nchinãtorii la idoli, si oricine iubeste minciuna si trãieste n minciunã!
1Cor 6.9-10;Gal 5.19-21;Col 3.6;Apoc 9.20-21;Apoc 21.8;Filip 3.2;

Apocalipsa 20:14 Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate n iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua.
1Cor 15.26-55;Apoc 20.6;Apoc 21.8

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:34

Draga Cezar , in momentul in care ai murit fizic ai terminat, nimeni si nimic nu iti mai salveaza sufletul, nu pomenile sau orice altceva facut de altcineva.
Mantuirea e ceva personal de aceea se vorbeste de o relatie personala intre om si Dumnezeu.
Pai asa ce rost a mai avut Jertfa de la Cruce?
Mantuirea nu se cumpara cu absolut nimic nici in viata nu ti-o poti cumpara cu atat mai mult altii dupa moarte.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:40

De la: dumy, la data 2009-02-15 10:59:54de fiecare data cand cineva isi da cu parerea ii sariti in cap. daca domnul cezar, cum ii spuneti voi, zice ceva ce nu va place incepeti sa-l huiduiti. ma rog, eu nu iau apararea nimanui, doar ca ar trebui sa vorbim civilizat. gata numai zic nimic.

Aici nu este vorba de "a sari in cap" este vorba de MANTUIRE, cu asa ceva nu te joci. A sustine ca dupa moartea fizica mai ai o sansa esta fals, este o minciuna, de aceea daca cei care cunosc acest lucru nu combat aceste teorii false vor da seama LUI DUMNEZEU pt ca nu a vestit ADEVARUL.
Pe toti ne doare cand vedem ca unii sufera de diverse boli, foame...., dar daca te vad pe marginea unei prapastii te las sa cazi in ea?
Moartea spirituala e cel mai grav lucru pe care il poate avea cineva.
A sustine ca mai poti fii mantuit dupa ce ai murit e o erezie.
E ca si cum ai da vrabia din mana pt cea de pe gard.

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:51

Daca intr-adevar exista rai si iad cred ca iadul e plin iar raiul e gol! nu exista om fara de pacat! am auzit si eu teorii despre viata vesnica , rai iad, suflete reincarnate, teorii despre calendarul dacic si ca noi ne nu am fi crestini si ar trebui sa preluam credinta dacilor, cum ca Romania ar fi gradina maicii Domnului si multe altele! Fiecare are o parere, fiecare crede mai mult sau mai putin in ceva! unii or sa spuna ca asta este opera diavolului care vrea ca noi sa ne departam de Dumnezeu! Se pare ca reuseste destul de bine avand in vedere situatia din zilele noastre! Personal cand eram mic nu credeam in Dumnezeu, acum am mai multa credinta si imi dau seama ca ar trebui sa urmam morala crestina! Sa facem ce zice popa nu ce face popa! Morala crestina ar face raiul pe pamant daca am aplicao si am respectao! Oricum la cata rautate exista cred ca cei mai multi vor ajunge direct in iad! Si apoi mai e sunt si proverbele cum ca daca esti bun esti luat de prost , sau facerea de bine e fu... de ...! Oricum ar trebui sa ne dam seama ca toti avem un scop pe pamant , oricum suntem prea mici si intelegem prea putin, iar raul ne orbeste prea tare si se pare ca nu prea mai ai de ales pt ca toti luam salarii pe card iar daca se aplica legea cu cipul acela pana la urma nu prea ai de ales pt ca trebuie sa traiesti in lumea asta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 12:32

Viata si Moarte n Biblie

Pentru a ptrunde semnificaia unor concepte biblice foarte importante ca: nvierea, naterea din nou, moartea a-II-a, este strict necesar s nelegem cum snt definite, n terminologia Bibliei, Viaa" i Moartea"

n limbajul Bibliei, moarte nu nseamn primordial desfinare, anihilare, dispariie, ci, departe de a numi o stare, ea descrie o situaie, un raport.

n lumea lui Dumnezeu, oamenii nu nceteaz niciodat s existe. n rai sau n iad, ei vor continua s dinuie venic. n sens cantitativ, toi oamenii au viaa venic. Calitativ ns, este i va fi o mare diferen ntre situaia celor care snt destinai raiului i celor care snt destinai iadului. n terminologia Scripturii, Viaa" i Moartea" poart o semnificaie aparte: Viaa desemneaz starea de prtie, de comuniune, de trire mpreun, n timp ce Moartea" descrie condiia de desprire, de separare, de absen.

S lum ca punct de plecare n studiul nostru pasajul din Luca 15:11- 32. Ne vom opri doar la cteva versete care ne vor ajuta s nelegem cu ce sens a folosit Domnul Isus cuvintele moarte" i via".

Toat ntmplarea descrie modificarea unor raporturi ntre un tat i fiul lui mai mic. Plecarea fiului risipitor i starea de desprire fa de tatl su este numit de Domnul Isus: Moarte, n timp ce ntoarcerea acas este numit nviere": S mncm i s ne veselim; cci acest fiu al meu era mort i a nviat; era pierdut i a fost gsit". (Luca 15:23-24) Aceast coresponden ntre Moarte (desprire) i Via (trire mpreun, prtie) se vede i mai clar din succesiunea versetelor 31 i 32: Fiule", i-a zis tatl, tu ntotdeauna eti cu mine, i tot ce am eu este al tu. Dar trebuia s ne veselim i s ne bucurm, pentru c acest frate al tu era mort i a nviat, era pierdut i a fost gsit". Fiul cel mare nu murise" pentru c rmsese acas cu tatl su (tu ntotdeauna eti cu mine") n timp ce mezinul fusese mort, nu pentru c i ncetase existena, ci pentru c fusese pierdut". Gsirea, echivalent cu ntoarcerea lui acas n prtia cminului, este numit ntoarcere la via" sau nviere".

Cuvintele Via i Moarte snt folosite n Biblie n trei sensuri diferite. Altfel spus, Scripturile ne vorbesc despre trei tipuri de via i, corespunztor, trei tipuri de moarte.

Tipul VIA MOARTE
Fizic Trup + Suflet Trup - Suflet
Spiritual Om + Dumnezeu Om - Dumnezeu
Venic Om + Dumnezeu Om - Dumnezeu

S le lum pe rnd:

1. Via i Moarte n sens fizic. n Geneza 2:7 ni se descrie facerea omului prin contopire a dou elemente distincte: trup din rna pmntului i suflet sau suflare divin. Domnul Dumnezeu a fcut pe om din rna pmntului, i-a suflat n nri suflare de via i omul s-a fcut astfel un suflet viu" (Geneza 2:7). Att timp ct aceste dou elemente stau mpreun, se poate spune c omul este viu, are via. Moartea apare atunci cnd intervine desprirea, separarea ntre suflet i trup. O astfel de eventualitate este descris n Eclesiastul 12:7: ...pn nu se ntoarce rna n pmnt, cum a fost, i pna nu se ntoarce duhul la Dumnezeu, care l-a dat". Notai c nu ni se spune c duhul omului este desfiinat sau c-i nceteaz n vreun fel existena.

Dac sufletul rmne n trup, se poate spune despre un om c, fizic, este nc n via. Cazul cel mai elocvent este cazul tnrului Eutih, relatat n Faptele Apostolilor 20:7-12: n ziua dinti a sptmnii, eram adunai laolalt ca s frngem pinea. Pavel, care trebuia s plece a doua zi, vorbea ucenicilor, i i-a lungit vorbirea pn la miezul nopii. n odaia de sus, unde eram adunai, erau multe lumini. i un tnr, numit Eutih, care edea pe fereastr, a adormit de-a binelea n timpul lungii vorbiri a lui Pavel; biruit de somn, a czut jos din catul al treilea i a fost ridicat mort. Dar Pavel s-a pogort, s-a repezit spre el, l-a luat n brae, i a zis: Nu v tulburai, cci sufletul lui este n el...Flcul a fost adus viu, i lucrul acesta a fost pricina unei mari mngieri".

2. Via i Moarte n sens spiritual. n Geneza 2:17 ni se spune c pedeapsa pentru cel ce mnca din pomul cunotinei binelui i rului trebuia s fie moartea (...cci n ziua n care vei mnca din el, vei muri negreit".) Muli cititori ai Bibliei i-au pus ntrebarea: Ei bine, a murit sau nu a murit Adam atunci cnd a mncat din pomul oprit?"

Unii comentatori au ncercat s spun c, ntr-un sens, Adam a murit, sau mai bine zis, atunci a nceput s moar, pentru c atunci a intrat pentru prima dat n lume moartea (Vezi Romani 5:12). Ali comentatori spun c pentru Dumnezeu, care locuiete n afara timpului i spaiului, Adam a murit chiar n clipa n care a clcat porunca pe care o primise.

Prerea noastr este c, ntr-adevr, Adam i Eva au murit chiar n ziua" n care au mncat din fructul oprit. tim, ei au continuat s existe din punct de vedere fizic nc multe sute de ani, dar n momentul neascultrii ei au trit o altfel de moarte, moartea spiritual. Pcatul lor a distrus prtia minunat care domnise pn atunci ntre Creator i Creatur, n rcoarea zilei" (Geneza 3:8), Dumnezeu nu s-a mai ntlnit ca de obicei cu omul. Unde eti Adame?" a chemat Dumnezeu, iar omul a rspuns: Mi-a fost fric, pentru c eram gol, i m-am ascuns" (Geneza 3:10). Pcatul l-a desprit pe primul om de Dumnezeu i adus n lume o moarte mult mai teribil dect moartea fizic: moartea spiritual. De atunci, toi urmaii lui Adam se nasc mori din punct de vedere spiritual. David spune n Psalmul 51:5: Iat c snt nscut n nelegiure i n pcat m-a zmislit mama mea".

Isaia descrie aceast existen n moarte spiritual astfel: ...nelegiuirile voastre pun un zid de desprire ntre voi i Dumnezeul vostru; pcatele voastre v ascund Faa Lui i-L mpiedic s v asculte". ...Bjbim ca nite orbi de-a lungul unui zid, bjbim ca cei ce n-au ochi, ne poticnim ziua nameaza mare, ca noaptea, n mijlocul celor sntoi, sntem ca nite mori" (Isaia 59:2, 10).

Miliarde de oameni care triesc azi pe pmnt snt spiritual mori n pcat. Singura lor ndejde rmne lucrarea rscumprtoare a lui Cristos. Cum o spune tot Isaia: Totui ntunerecul nu va mprai venic pe pmntul n care acum este necaz... Poporul care umbla n ntunerec, vede o mare lumin; peste cei care locuiau n ara umbrei morii rsare o lumin" (Isaia 9:1, 2).

Venirea Domnului Isus n lumea noastr a nsemnat o ofensiv a vieii. Am venit s caut i s mntuiesc ce era pierdut" (Luca 19:10). Primirea Domnului Isus prin credin este echivalent cu trecerea din moartea spiritual la viaa spiritual. Eu snt Pinea vie, care s-a pogort din cer. Dac mnnc cineva din pinea aceasta, va tri n veac; i pinea pe care o voi da Eu, este trupul Meu, pe care l voi da pentru viaa lumii" (Ioan 6:51). n adevr, dup cum Tatl nviaz morii, i le d via, tot aa i Fiul d via cui vrea". Adevrat, adevrat v spun, c cine ascult cuvintele Mele, i crede n Cel ce M-a trimis, are viaa venic, i nu vine la judecat, ci a trecut din moarte la via" (Ioan 5:21, 24). Apostolul Pavel ne explic procesul acestei treceri din moarte la via n Efeseni 2:13, 19: Dar acum, n Cristos Isus, voi, care odinioar erai deprtai, ai fost apropiai prin sngele lui Cristos". Aadar voi nu mai sntei nici strini, nici oaspei ai casei, ci sntei mpreun ceteni cu sfinii, oameni din casa lui Dumnezeu".

n Adam, noi toi am murit spiritual, dar n Cristos ne putem ntoarce la Dumnezeu, ca s cptm iari Viaa.

3. Viaa i Moartea n sens venic. Ct timp trim fizic, exist posibilitatea mntuirii, adic se poate trece din moarte spiritual la via spiritual. Dup desprirea sufletului de trup starea spiritual a celui mort nu mai poate fi schimbat. Ea primete un caracter venic. Cnd vom sta cu toii n faa scaunului de judecat al lui Dumnezeu, vom auzi vocea divin care va pecetlui destinul nostru venic. nc o dat, limbajul Scripturii este foarte semnificativ, vorbind despre Via i despre Moarte venic ca despre o Apropiere, respectiv Deprtare definitiv ntre om i Creatorul su..Atunci mpratul va zice celor de la dreapta Lui: Venii binecuvntaii Tatlui Meu de motenii mpria, care v-a fost pregtit de la ntemeierea lumii". Apoi va zice celor de la stnga Lui: Ducei-v de la Mine, blestemailor, n focul cel venic, care a fost pregtit diavolului i ngerilor lui!" (Matei 25:34, 41).Atunci le va zice curat: Niciodat nu v-am cunoscut; deprtai-v de la Mine, voi toi care lucrai frdelege" (Matei 7:23).

De data aceasta, ntre Viaa venic i Moartea venic nu mai exist nici o punte de trecere, n istoria cu bogatul i Lazr, Domnul Isus ne descrie aceast realitate astfel: ... Cu vremea sracul a murit; i a fost dus de ngeri n snul lui Avraam. A murit i bogatul i l-au ngropat. Pe cnd era el n Locuina morilor, n chinuri, i-a ridicat ochii n sus, a vzut de departe pe Avraam i pe Lazr n snul lui i a strigat: Printe Avraame, fie-i mil de mine i trimite pe Lazr s-i moaie vrful degetului n ap i s-mi rcoreasc limba; cci grozav snt chinuit n vpaia aceasta. Fiule", i-a rspuns Avraam, adu-i aminte c, n viaa ta, tu i-ai luat lucrurile bune i Lazr i-a luat pe cele rele; acum aici, el este mngiat, iar tu eti chinuit. Pe lng toate acestea, ntre noi i voi este o prpastie mare, aa c cei ce ar vrea s treac de aici la voi, sau de acolo la noi, s nu poat" (Luca 16:22-26).

Este bine s ne reamintim c la crucea Golgotei, Domnul Isus a fost ntre via i moarte n toate cele trei aspecte ale lor, descrise n Scriptur. El a ales s poarte pcatele noastre asupra Lui i s fie pedepsit de Dumnezeu n locul nostru (Isaia 53:4-6). Din cauza aceasta, El a fost desprit de Dumnezeu pentru o clip, trind Moartea Spiritual. Din aceast situaie, el a strigat: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai prsit?" (Matei 27:46).

Desprirea aceasta de Tatl, L-a fcut s simt i ceva din chinurile Morii Venice. Atrnnd de lemn, El s-a perpelit n flcrile iadului strignd: Mi-e sete!" (Ioan 19:28).

n finalul suferinei, El a trecut i prin Moartea Fizic.! Isus a strigat cu glas tare: Tat, n minile Tale mi ncredinez duhul! i cnd a zis aceste vorbe, i-a dat duhul" (Luca 23:46).

Domnul Isus a nfruntat Moartea n toat complexitatea i hidoenia ei. Biruina Lui de la cruce, ne-a adus nou Viaa.

i pe muntele acesta, nimicete moartea pe vecie" (Isaia 25:7, 8). Moartea a fost nghiit de biruin. Unde i este biruina moarte? Unde i este boldul moarte? Boldul morii este pcatul... Dar mulumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne d biruina prin Domnul nostru Isus Cristos!" (1 Corinteni 15:54-57). Astfel dar, deoarece copiii snt prtai sngelui i crnii, tot aa i El nsui a fost deopotriv prta la ele, pentru ca prin moarte, s nimiceasc pe cel ce are puterea morii, adic pe diavolul i s izbveasc pe toi aceia, care prin frica morii, erau supui robiei toat viaa lor" (Evrei 2:14, 15).

Neascultarea lui Adam n grdina Edenului a adus oamenilor Moartea i a fcut necesar jertfirea lui Cristos n locul nostru pentru a ne mpca cu Tatl, i pentru a ne aduce Viaa.

De aceea, dup cum printr-un singur om a intrat pcatul n lume i prin pcat a intrat moartea i astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricin c toi au pctuit... Astfel dar, dup cum printr-o singur greal, a venit o osnda, care a lovit pe toi oamenii, tot aa, printr-o singur hotrre de iertare a venit peste toi oamenii o hotrre de neprihnire care d viaa" (Romani 5:12-18). Cci Dumnezeu a vrut ca toat plintatea s locuiasc n El i s mpace totul cu Sine prin El, att ce este pe pmnt ct i ce este n ceruri, fcnd pace, prin sngele crucii Lui" (Coloseni 1:19, 20).

Noi cntm cu toii n ziua de Pati:

Cristos a nviat din mori,
Cu Moartea pe Moarte clcnd
i celor din morminte
Via druindu-le."

Aceasta este o realitate a vieii de credin. Domnul Isus a spus:.Adevrat, adevrat v spun, c, dac pzete cineva cuvntul Meu, n veac nu va vedea Moartea" (Ioan 8:51).

Singura ntrebare care mai rmne este aceasta: Crezi tu lucrul acesta?" (Ioan 11:26).

cristianet.fr/index.php?option=com_content&task=view&id=351&Itemid=89

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 12:53

//www.youtube.com/watch?v=iBIZapcMoZg
sunete din iad - imagini socante , noises from hell

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:33

De la: maria_tu, la data 2009-02-15 12:53:51//www.youtube.com/watch?v=iBIZapcMoZg

..mai, mai,mai,....ia vezi tu sa nu fie sunete de la vr-o orgie sado-masochista organizata de vr-un guru d-ala zbanghiu .

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:38

De la: maria_tu, la data 2009-02-15 12:53:51//www.youtube.com/watch?v=iBIZapcMoZg

Asta este la fel de adevrat ca i pozele alea (falsificate) cu "farfurii zburtoare". .....ha,ha,ha,ha,ha
Cum ar putea un om sntos la memorie s cread aa ceva?! Nu mai tii ce s inventai...mi,mi...

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:40

Cam la fel sun i cnd se roag sectanii la penticostali...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:47

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-15 14:40:06

E prima data cand il vad si eu, chiar nu stiu ce sa cred, daca e ceva falsificat prea putin imi pasa.Asta nu imi schimba cu nimic ceea ce credeam pana acum.
Dora cred ca nu esti cea mai in masura sa razi , poate doar sa-ti pui niste intrebari legate de vesnicia ta.
Sti tu, cine rade la urma rade mai bine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:51

De la: mytcor, la data 2009-02-15 14:33:31

..mai, mai,mai,....ia vezi tu sa nu fie sunete de la vr-o orgie sado-masochista organizata de vr-un guru d-ala zbanghiu .

Nu sustin ca e real pt ca nu sunt in masura, poate tu stii mai multe , vad ca esti foarte informat in alte domenii, deci si aici poti face niste "sapaturi",
Cine mi l-a trimis a spus ca e inregistrarea e reala.

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 14:59

potzi sa imi explici te rog ce auzi?pt MARIA_TU

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:04

De la: maria_tu, la data 2009-02-15 14:47:46

E prima data cand il vad si eu, chiar nu stiu ce sa cred, daca e ceva falsificat prea putin imi pasa.Asta nu imi schimba cu nimic ceea ce credeam pana acum.
Dora cred ca nu esti cea mai in masura sa razi , poate doar sa-ti pui niste intrebari legate de vesnicia ta.

Maria, uite cam cum st treaba cu mine:
- nu m sperie viaa;
- nu m sperie moartea;
- nu-mi doresc s triesc venic, e suficient pentru mine tot ceea ce realizez aici cnd sunt n via;
- consider important pentru mine, cum triesc fiecare clip din via, dac-mi vine s rd o fac , dac-mi vine s plng vrs lacrimi......a.m.d.

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 15:36

bravo dora! imi placi! si iti spun asta cu sinceritate, se pare ca tu ai inteles care este scopul vietii, esti o persoana pozitiva si care nu se teme de nimic, bravo! pacat ca nu gandeste toata lumea ca tine. ai dreptate, trebuie sa realizezi aici pe pamant ce e de realizat pt ca mai devreme sau mai tarziu toti murim, nu trebuie sa ne fie teama, trebuie sa fim pozitivi, si daca exista viata dupa moarte va vedea fiecare la tipul lui

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:15

De la: mytcor, la data 2009-02-15 14:33:31

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:15

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:16

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-15 15:04:32
De la: maria_tu, la data 2009-02-15 14:47:46

Maria, uite cam cum st treaba cu mine:
- nu m sperie viaa;
- nu m sperie moartea;
- nu-mi doresc s triesc venic, e suficient pentru mine tot ceea ce realizez aici cnd sunt n via;
- consider important pentru mine, cum triesc fiecare clip din via, dac-mi vine s rd o fac , dac-mi vine s plng vrs lacrimi......a.m.d.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:17

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:21

Pentru symy1 :

Nu toate pcatele sunt la fel de mari. Pcatele mari sunt cele fcute cu voie i n lucru mare, iar pcatele mici sunt cele fcute fr voie sau cu voie, dar n lucru mic. Exemplul pe care l-ai dat tu se refer la distincia pcat fcut cu fapta / pcat fcut cu gndul. Exemplul tu se refer la modurile n care se comite pcatul (cu fapta, cu cuvntul, cu gndul sau cu omisiunea), iar nu la distincia pcat mare / pcat mic. ns att un pcat mare, ct i un pcat mic se poate comite n toate cele patru moduri (cu fapta, cu cuvntul, cu gndul sau cu omisiunea). Deci sunt de acord c un pcat mare se poate face att cu fapta ct i cu gndul, cuvntul sau omisiunea. Eu m refeream la distincia pcat mare / pcat mic. Repet, un pcat mare este fcut cu voie i n lucru mare. Dac e fcut fr voie sau cu voie dar n lucru mic, atunci pcatul este mic.

Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:50

D-nu Cezar....ma scuzati ca ma bag....neinvitat,dar atunci cum comentati...MATEI 5:21-22..?????..Multumesc anticipat...

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 20:47

Pentru Calatorul

n Matei 5,21 22 este vorba de pcate fcute cu voia i n lucru mare, deci de pcate mari, diferena dintre ele fiind n MODUL de a fi fcute: cu fapta sau cu cuvntul. Exact cum spuneam n ultima postare, una este clasificarea pcatelor DUP MRIME: pcate mari (fcute cu voie i n lucru mare) i pcate mici (cele fcute fr voie sau cu voie, dar n lucru mic) i alta este clasificarea pcatelor DUP MODUL DE A FI COMISE: cu fapta, cu cuvntul, cu gndul sau cu omisiunea. Deci s nu confundm cele dou criterii de clasificare a pcatelor. Un pcat mare se poate face n toate cele patru moduri (cu fapta, cu cuvntul, cu gndul sau cu omisiunea), dar i un pcat mic se poate face n toate cele patru moduri.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:22

Dr.Cezar...mersi pentru raspunsuri....si timpul acordat..!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:49

Maria, nu-mi vine s cred cu ct uurin postezi versete biblice i trimiteri la materiale obscurantiste! Ce credibilitate pot avea opiniile tale cnd te miti att de dezinvolt de la un text cu pretenii istorice i de adevr la o scamatorie de prost gust? Auzi poveste, un burghiu sfredelete scoara terestr i permite nregistrarea unor sunete din iad!

ncep s cred c ngerul Digital va genera o manie sau mai bine zis va crea un gen de art vizual bazat pe cteva ingrediente cheie: aparena de adevr (nume de oamneni de tiin neverosimili), icoane i muzic bisericeasc de fundal, preferabil cu text slavon ca s dea impresia de vechime i s ancoreze ideile n mistica ortodox (de care nu se prea leag de fapt), multe...ct mai multe speculaii care s hrneasc mini de altfel flmnde dup adevr dar uor convinse de dovezi inventate i legturi presupuse.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:53

De ce ccrezi ca nu l-am pus special sa vad si ceilalti ce parere au despre acest "film"?
Cine mi-a dat linkul a spus ca e real si doream sa vad si eu reactiile celorlalti.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 22:59

Sunt contrariata pt ca cine mi l-a dat e o persoana credibila , chiar nu ma intereseaza daca e real su nu, mie nu-mi schimba cu nimic convingerile.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:01

ncep s cred c ngerul Digital va genera o manie sau mai bine zis va crea un gen de art vizual bazat pe cteva ingrediente cheie: aparena de adevr (nume de oamneni de tiin neverosimili), icoane i muzic bisericeasc de fundal, preferabil cu text slavon ca s dea impresia de vechime i s ancoreze ideile n mistica ortodox (de care nu se prea leag de fapt), multe...ct mai multe speculaii care s hrneasc mini de altfel flmnde dup adevr dar uor convinse de dovezi inventate i legturi presupuse.

adi...tu trebuie sa ai alte dovezi cu kr sa demonstrezi k alea sunt false....pana atunci tot ceea ce spui despre acel film sunt pure inventii de-ale tale...fara sa te superi.....
dak nu aduci argumente puternice cu kr sa demonstreze k filmul e un fake nu o sa fi crezut de nimeni.....
filmul prezinta realitati cutremuratoare pe kr le vedem cu totii zilnic...probleme cu kr ne confruntam si cu care ne vom confrunta....cei kr l-au facut pot fii considerati niste vizionari nemaipomeniti...in mod sigur dumnezeu le-a descoperit lor toate lucrurile astea.....el nu vrea k lumea sa piara....datorita faptului k in manastiri ink mai exista calugari kr roaga.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:08

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:09

Ioana, dac vorbim despre acelai videoclip (cel cu sunete din iad), trebuie s-i spun c nici nu m voi uita la ce vine dup intrig (burghiul...Siberia... ooops, scoar...vaiete), pentru c am un anumit respect fa de mine nsumi. Nu citesc i nu m uit chiar la orice. Nu este de datoria mea s-i aduc dovezi contrare, ci de datoria ta s aduci dovezi pozitive sau de susinere.

iulcar

152 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:11

CIP-uri pasaport biometrice . CITESTE CU ATENTIE.!!!!!!!!!!
Ian 23, 2009 12:20 pm

Exista doua tipuri de motive pentru care nu ar trebui sa acceptam pasapoartele cu cipuri:
1. Din p.d.v. laic: datele (atit de) personale pe care le contin aceste cipuri nu sint criptate- cu alte cuvinte oricine are un scanner (care pe moment are o raza de actiune de pina la 90 de metri, dar care mai tirziu va putea fi marita), poate avea acces la datele noastre din acel cip pentru ca nu exista nici un password care sa impiedice accesarea lor. Pe de alta parte, dupa cum se stie, cipurile pot fi clonate, cu alte cuvinte reproduse. Exista destul de multi indivizi care ar putea avea acces la o astfel de tehnologie. Deci te poti trezi cu crime si jafuri puse in seama ta, de catre cineva care ti-a furat indentitatea, tot asa cum, in functie de cum vor evolua lucrurile (foarte probabil se va merge si pe BULETINUL cu cip, dupa cum o arata dezbaterile din Parlamentul European din 14 ianuarie a.c.), te poti trezi deposedat de bunuri, de bani, de catre "sosia" ta de ID. Asta pe linga faptul ca nimeni nu-ti garanteaza bunacredinta a angajatilor statului care au acces la aceste date.

Este inutil de spus ca acest gen de initiative cuplat cu legile de ascultare a convorbirilor nu sint decit niste pasi spre controlul total, mult mai rau decit cel comunist pentru ca este mult mai intim si mai bine pus la punct tehnologic)

2. Din punct de vedere religios- aici cred ca s-a vorbit destul de mult pe tema asta, si n-am sa spun decit ca: cipul contine intr-adevar 666, dar dincolo de asta el este evident o faza premergatoare pentru implantul de cip. Nu o spun eu ci chiar ei, vezi de ex: www.youtube.com/watch?v=JZHAI409uqo - NBC- prezinta America in 2017, toata lumea este "cipata" (dar sint multe materiale pe tema asta).

Care este problema cipului in corp pina la urma? Se reduce toata problema numai la numarul 666? De ce este Biblia atit de radicala: cei care primesc cip-ul nu mai au nici o sansa la minturire?

Problema este ca cipul care se vrea a ne fi implantat in corp, sub diverse pretexte (gen identificare mai usoara, nu-l pierzi, terorism si alte prostii), va fi un mod de supraveghere nu numai fizica (adica unde esti si ce faci), nu numai ca va fi o modalitate foarte usoara de a controla si elimina persoanele care nu sint "political correct" prin simpla inchidere a cipului care nu-i mai permite accesul nici macar la mincare, dar cel mia grav, activitatea cerebrala, cu alte cuvinte acei centri nervosi care sint responsabili de tot ceea ce inseamna comportament si gindire, de ceea ce reprezinta insasi esenta umana vor fi controlati si ajustati. La ora actuala sub pretextul imbunatatirii memoriei sau a sanatatii se face propaganda la "ultimul racnet" cipurile din creier:
daca cautati pe internet, veti vedea [b]www.wired.com/medtech/health/news/2004/10/65422
www.livescience.com/health/060327_neuro_chips.html;
www.rsc.org/AboutUs/News/PressReleases/2006/brainchips.asp
[/b]
Ori asta inseamna ca odata primit acel cip, iti pot ajusta frecventa electromagnetica in asa fel incit sa gindesti numai cum vor ei (foarte probabil doar munca si distractie)- adica nu vei mai putea sa te rogi, nici nu vei mai vrea macar sa te rogi , si sa ai in general, o gindire de tip reflexiv- meditativ, de intoarcere in sine.... prin urmare libera vointa iti este anulata si te pui complet la discretia celor care conduc aceasta lume- care asa cum stim si o vedem la fiecare pas nu-i slujesc lui Dumnezeu ci diavolului. In consecinta odata primit cip-ul.... adio mintuire, nici nu te mai poti gindi la ea macar.

Prin urmare pasaportul cu cip trebuie respins mai ales pentru ca el este un pas premergator si pregatitor implantului de cip!
Vizionati pe internet: verichip.xhost.ro/index.html : video.acasa.ro/view_video/2448a933a050d60ff2bc/666-dovezile-ca-l... : si filmul Ingerul Digital: bisericadincasa.wordpress.com/2008/07/18/ingerul-digital/

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:24

De la: adipopa, la data 2009-02-15 23:09:07Ioana, dac vorbim despre acelai videoclip (cel cu sunete din iad), trebuie s-i spun c nici nu m voi uita la ce vine dup intrig (burghiul...Siberia... ooops, scoar...vaiete), pentru c am un anumit respect fa de mine nsumi. Nu citesc i nu m uit chiar la orice. Nu este de datoria mea s-i aduc dovezi contrare, ci de datoria ta s aduci dovezi pozitive sau de susinere.

adi...tipetele acelea sunt veriga slaba a filmului....cine stie ce sunete or fii fost(poate k erau produse de alte surse si ei au crezut k sunt glasuri omenesti)...dar ar putea fii si surse din iad(eu tind sa cred acest lucru)...nu te poti convinge decat sapand adanc in pamant.....
insa ce spui despre alte lucruri prezentate in film...cipuri,avorturi,masonerie..etc... ???
adi...sunt dezbatue principalele probleme cu kr se confrunta lumea in genereral(si serbia in mod special...de....filmul e facut de sarbi)....
mi se paree foarte bun...trage niste semnale de alarma....

ps: eu am renuntat definitv la a mai bea cola dupa ce l-am vazut....

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Existã viaþã dupã moarte?
Mergi la: