Info
x
Existã viaþã dupã moarte?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:29
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:32
De la: mytcor, la data 2009-02-15 23:29:33 |
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:34
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:37
De la: mytcor, la data 2009-02-15 23:34:41 ai de ce.....insa nici pentru tine nu este prea tarziu!!! |
|
adipopa 3001 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:42
Ioana, cunoºtinþe geologice minimale te-ar descuraja sã crezi povestea cu Siberia. Cât despre Îngerul Digital, da, este fãcut de un grup de sârbi care, sub masca ortodoxiei, refuzã ºi fac lobby împotriva integrãrii europene a þãrii lor (vezi de exemplu referirile la chip-urile implantate mai mult prin constrângere animalelor din gospodãriile tradiþionale sârbeºti). Dar, în timp ce discursul anti-european îºi meritã locul într-o democraþie maturã (personal eu nu subscriu ideii, dar ea poate fi exprimatã), biserica ºi interpretarea sfintelor scripturi nu ar trebui amestecate cu ambiþii naþionaliste.
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:52
Pentru Cãlãtorul (referitor la întrebarea ta pe care ai postat-o azi dimineaþã):
Nu se plãteºte pentru a se ºterge pãcatele. Pãcatele se ºterg prin pocãinþã. Pentru a face bine o pocãinþã de pãcate, trebuie îndepliniþi urmãtorii cinci paºi : 1) Cercetarea cugetului (sã ne gândim ce pacate avem ºi, mãcar cu aproximaþie, cam de câte ori pe fiecare). Cercetarea cugetului se face cerând ajutor de la Sfântul Duh. 2) Trezirea cãinþei în suflet pentru toate pãcatele pe care le avem. 3) Hotãrârea de a nu mai pãcãtui. 4) Spovada, mãrturisind cu sinceritate preotului toate pãcatele de care ne amintim. Nu-i nimic dacã cineva uitã sã mãrturiseascã un pacat sau mai multe, deºi a fãcut bine cercetarea cugetului. Este suficient daca îl (le) mãrturiseºte la spovada urmãtoare. Dar dacã ascunde un pãcat (sau mai multe) de care îºi aduce aminte, atunci spovada nu e valabilã ºi face un alt pãcat deoarece se spovedeºte rãu. O spovadã rãu facutã se reparã fãcând altã spovadã bunã, spunând preotului pãcatul (pãcatele) ascuns (ascunse), spunând la câte spovezi a fost ascuns acel pãcat (acele pãcate) ºi mãrturisind din nou toate pãcatele spuse la acele spovezi rãu fãcute. 5) Îndeplinirea pocãinþei (canonului) datã de preot. Iatã o carte despre sacramentul pocãinþei (taina spovedaniei). Poate fi cititã direct pe internet, fãrã a fi nevoie sã fie desãrcatã în calculator, accesând linkul urmãtor: www.profamilia.ro/sacramente.asp?tainaspovedaniei Mai multe poþi citi ºi vedea pe blogul urmãtor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog gãseºti: Argumente ºi dovezi ale existenþei lui Dumnezeu ºi a vieþii de dincolo de moarte ; înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio) ; cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante ; adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care ofera servicii gratuite, etc. Poþi intra ºi pe blogul urmãtor: www.augustincezar.blogspot.com/ Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe. Chiar se meritã. |
|
TARGOVISTEANU 55 mesaje Membru din: 6/02/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:57
Dupa prima vizionare,ramai interzis, la a doua incepi sa fi mai realist,apoi cu fiecare reascultare a sunetelor,(de foarte slaba calitate tehnica,)poti sa iesi din misterul invocat de autori,incercand simplu sa faci o inregistrare in timpul gauririi unei piese grele de otel intr-o sectie de utilaj greu, masina de gaurit cu un spiral nu prea bine ascutit dar care are un diametru destul de mare,VA EMITE SUNETE MAI CLARE SI TOT ATAT DE INTERPRETABILE .
sunetele din film sunt intr-adevar generate de sapele de foraj atunci cad au dat de o roca mai tare ,s-au incalzit si au intrat intr-o anumita rezonanta. este de admirat scenariul la care s-au gandit sarboteii ,este reusit ca documentar si atat.....nu va mai ganditi ca ar exista vre-o cale de comunicare cu iadul sau cu raiul fiindca daca acest lucru ar fi posibil,cine stie ce INSTITUTIE ar mai inventa biserica si clasa politica pentru a ne programa accesul pe baza de cipuri.
targovisteanul din chindie
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 23:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-15 23:37:06De la: mytcor, la data 2009-02-15 23:34:41 E împãrþitã omenirea... E împãrþitã omenirea În cei ce vor ºi cei ce ºtiu. În cei dentâi trãieºte firea, Ceilalþi o cumpãnesc º-o scriu. Când unii þese haina vremei, Ceilalþi a vremii coji adun: Viaþã unii dau problemei, Ceilalþi gândirei o supun. Dar pace este între dânºii: Ce unii fac iau alþi-aminte. Cãci pânã azi domneºte-ntr-înºii A cãrþii tale graiuri sfinte. N-a intrat viermele-ndoielii, Copil e ochiul lor când vede, Cãinþa vãd urmând greºelii, Cãci omul tot în tine crede. Al rãului geniu arate-mi Un om din viþã pãmânteascã, Ce-ar fi-ncercat ale lui patemi Naintea ta sã-ndreptãþeascã; Cãci buni ºi rãi trãiesc în tine, Cuvântul tãu e calea lor De-a lor abateri li-i ruºine, Cãci tu eºti þinta tuturor. Virtutea nu mai e un merit, Cãci merit nu-i când nu e luptã. Asupra ta ei nu se-ntãrât Cu viaþa-n joc, cu mintea ruptã; Mânând cu anii colbul ºcolii, Ei cred fãr-a fi înþeles, Din cãrþi strãvechi roase de molii κi împlu mintea cu eres. Ei nu pãtrund a ta mãrire Minune-i pentru dânºii tot. Necercetând nimic în fire, Nimic nu ºtiu, nimic nu pot; Cãci nu-i supusã lãmuririi Gândirea-n capul înþelept La toate farmecele firii Se bat cu mânile pe piept. Urmând a cãrþilor strãveche Statornic, nemiºcat învãþ, E surdã azi a lor ureche Privindu-þi firea cu dispreþ; Legatã-n lanþ e a lor minte ªi rodul minþii e sãlbatec, Se plac în mistice cuvinte ªi-esplicã totul enigmatic de Mihai Eminescu |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:02
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-15 23:24:44De la: adipopa, la data 2009-02-15 23:09:07Ioana, dacã vorbim despre acelaºi videoclip (cel cu sunete din iad), trebuie sã-þi spun cã nici nu mã voi uita la ce vine dupã intrigã (burghiul...Siberia... ooops, scoarþã...vaiete), pentru cã am un anumit respect faþã de mine însumi. Nu citesc ºi nu mã uit chiar la orice. Nu este de datoria mea sã-þi aduc dovezi contrare, ci de datoria ta sã aduci dovezi pozitive sau de susþinere. Vorbiti despre lucruri diferite.. fara suparare. Si in legatura cu Ingerul Digital... este promovat pt ca ar fi "ortodox".. nu-s ce sa zic.. daca-mi amintesc corect, la final este prezentata o "minune" din egipt.. este un eveniment controversat (eu nu cred ca este o minune acolo, stii si tu cate aparitii ale Fecioarei Maria sunt contestate.. in fine). eu sunt dezamagita ca nu am vazut inca un documentar bun ortodox! si poate nu este un lucru intamplator. dar poate este mai bine asa, poate vom face un efort sa cautam singuri ceea ce ne intereseaza citind sfintii parinti, nu cautand lucruri surprinzatoare/socante. |
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:04
De la: adipopa, la data 2009-02-15 23:42:51Ioana, cunoºtinþe geologice minimale te-ar descuraja sã crezi povestea cu Siberia. Cât despre Îngerul Digital, da, este fãcut de un grup de sârbi care, sub masca ortodoxiei, refuzã ºi fac lobby împotriva integrãrii europene a þãrii lor (vezi de exemplu referirile la chip-urile implantate mai mult prin constrângere animalelor din gospodãriile tradiþionale sârbeºti). Dar, în timp ce discursul anti-european îºi meritã locul într-o democraþie maturã (personal eu nu subscriu ideii, dar ea poate fi exprimatã), biserica ºi interpretarea sfintelor scripturi nu ar trebui amestecate cu ambiþii naþionaliste. adi...cunostiintele mele de geologie imi spun k in interiorul pamantul se afla un strat ce contine o materie incandescenta denumita magma...iti amintesti modul cum e reprezentat iadul in iconografia crestina? sarbii nu vor sa intre in uniunea europeana(si au dreptate)...cei kr au facut filmul sunt cam naivi la final(spera k rusia ii va salva).... toate nenorocirile s-au abatut asupra poporului sarb...acum au pierdut si ceea ce iubeau mai mult(provincia kossovo)...e normal k in situatia asta sa vada in ortodoxim salvarea lor.... vorbeai de nationalism....poi e ok....ortodoxismul are un rol important in definirea lor k natiune... |
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:15
irina...mie filmul mi s-a parut foarte bun...este convingator...chiar iti da senzatia k apocalipsa va veni...
poti contesta doar anumite lucruri marunte ...faptul k ozn-urile nu se vad foarte bine,ca nu trebuia sa prezinte acea aparitie(eu nu am vazut finalul...mi-a fost frik ...ultimele 15 de minute ) etceu tin foarte mult la sarbi...mi-as dori sa apara cineva kr sa-i salveze ....insa numai dumnezeu mai poate face acest lucru...au dreptate sa-si puna sperantele in ortodoxie si in calugarii lor kr se roaga neincetat.... |
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:20
...sa-i salveze de la intrarea cu forta in UE...
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:23
suntem cu totii off topic.... despre sarbi exista un topic separat....este cel intitulat *haideti sa il elogiem si pe hitler*,chiar dak titlul nu are nimik de a face cu subiectul topicului...cititi primul mesaj postat acolo si o sa va dati seama... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:28
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-16 00:15:27irina...mie filmul mi s-a parut foarte bun...este convingator...chiar iti da senzatia k apocalipsa va veni... Si eu am vizionat tot felul de lucruri.. caut in nestire ceva interesant, aproape am ajuns dependenta de net.. nu e deloc bine. Daca vrei ceva care sa te impresioneze, citeste terapeutica bolilor spirituale.. eu o am de la andu. merita!! |
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 00:35
irina...mi-a trimis si mie andu cartea,dar nu am apucat ink sa o citesc....o voi citi cat mai curand...
insa ...dak e sa vorbim de film.....poate sunt si subiectiva(am mai spus k eu tin mult la sarbi....mi-ar fii placut sa ma fii nascut sarba si nu romanca) insa mi s-a parut k dezbate cele mai mari probleme cu kr se confrunta omenirea in acest moment....si gaseste si solutii |
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 02:07
Pentru florinpetrepreda
În legãturã cu ce ai postat acum câteva zile, cum cã am fi fanatici ºi ne-ar trebui o spãlare de creier : În primul rând, nu suntem fanatici, suntem – sau cel puþin ne strãduim sã fim – creºtini buni care merg pe calea cea strâmtã care duce la fericirea veºnicã. Cei care sunt atei sau oameni atinºi de criza moral – spiritualã (care e mai gravã decât cea economicã) ºi merg pe calea cea largã, care duce la suferinþa veºnicã, îi vãd pe creºtinii buni care îºi duc viaþa dupã principiile ºi valorile corecte ºi sãnãtoase creºtine, drept fanatici. Ei vãd aºa pentru cã de fapt ei sunt cei strâmbi sufleteºte. Ca sã dau un exemplu banal, turnul din Pisa e înclinat, iar turnul Eiffel este drept. Dacã ar putea gândi, ce crezi cã ar gândi turnul din Pisa despre turnul Eiffel? Deci, cei de pe calea cea largã care duce la suferinþa veºnicã ar trebui sã ia exemplu de la cei care merg pe calea cea strâmta, care duce la fericirea veºnicã, sã facã pocãinþã de pãcate ºi sã treacã pe aceastã cale, pentru cã ar fi spre fericirea lor. În al doilea rând. refuzãm spãlarea de creier care s-a încercat în perioada comunistã ºi minciunile spuse de ei cã ºtiinþa ar contrazice religia. Doar ºtiinþa superficialã contrazice religia, ºtiinþa adâncã este în armonie cu religia. Iatã câteva citate semnificative în acest sens : „Puþina gustare a ºtiinþei poate duce la ateism, dar adâncirea ºtiinþei readuce pe om la Dumnezeu! ” (Francis Bacon) „Sunt tot aºa de sigur de existenþa sufletului ca de orice adevãr bine stabilit de ºtiinþa experimentalã. ªi aceastã siguranþã nu este o simplã credinþã, ci o convingere profundã, dobânditã în mod ºtiinþific.”- (Nicolae C. Paulescu, savant) „Omul de ºtiinþã nu se poate mulþumi sã spunã: Cred în Dumnezeu, ci trebuie sã afirme : ªtiu cã Dumnezeu este! ” (Nicolae C. Paulescu) „Dacã tabla înmulþirii sau teorema lui Pitagora ar avea precepte morale, s-ar gãsi mulþi sã le nege adevãrul. ” (Nicolas Malebranche) Pentru tine ºi pentru alþii care nu cred cã existã Dumnezeu ºi viaþã dincolo de moarte voi posta un text cu argumente ºi dovezi cã existã Dumnezeu ºi viaþã dincolo de moarte. Pânã atunci, vã invit pe blogurile urmãtoare : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog gãsiþi: Argumente ºi dovezi ale existenþei lui Dumnezeu ºi a vieþii de dincolo de moarte ; înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio) ; cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante ; adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care ofera servicii gratuite, etc. Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor: www.augustincezar.blogspot.com/ Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe. Chiar se meritã. Pentru întrebãri ºi dialog pot fi contactat pe messenger la id vieru _cezar_iasi sau pe e-mail la adresa vieru_cezar_iasi@yahoo.com |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:13
De la: maria_tu, la data 2009-02-15 11:34:59Draga Cezar , in momentul in care ai murit fizic ai terminat, nimeni si nimic nu iti mai salveaza sufletul, nu pomenile sau orice altceva facut de altcineva. Uite cã aici suntem perfect de acord! Tot ce poþi face pentru tine ºi sufletul tãu este atât timp cât trãieºti. Dupã ce ai murit......adio! Nici Dumnezeu nu te mai poate salva!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:23
Dora
Pardon....NUMAI DUMNEZEU TE POATE SALVA....!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:30
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-16 14:13:20De la: maria_tu, la data 2009-02-15 11:34:59Draga Cezar , in momentul in care ai murit fizic ai terminat, nimeni si nimic nu iti mai salveaza sufletul, nu pomenile sau orice altceva facut de altcineva. Ca sa intaresc si eu acesata idee...am fost la o predica catolica...desi sunt ortodoxa imi plac tare mult slujbele catolice nu ca le-as o valoare in minus celor ortodoxe, dar mi-a placut povestea unui detinut politic condamnat la moarte pentru atrocitatile comise din timpul cel de-al doilea razboi mondial. Inainte de afi executat, acest detinut neamt, isi face o introspectiune a tuturo faptelor sale si recunoaste pacatul sau...se caieste si se roaga...el cauta mantuirea. Ii vine inspiratia pe monent sa se adreseze papei printr-o scrisoare prin care el marturiseste si recunosate tot genocidul la care a participat, si prin cateva cuvinte ale sale: "patria mea ma condamna, tribunalul ma condamna....Numat Tu Doamne poti sa ma IERTI" . Papa primeste scrisoarea si ca si garantie a raspunsului cautat, trimite un preot la dansul cu un rozaliu in mana pentru a-il da sa se roage si pentru a fi impacat cu gandul ca Dumnezeu l-a auzit si ca-l va ierta...Fianul povestii este: acest derinut cu rozaliu la gat a fost executat...dar IMPACAT! Din aceasta pilda ce trebuie sa remarcam...orice pacat (pilda leprosului...dar care fiecare crestin are o lepra sufleteasca) atunci cand crede, se roaga, se caieste, este mantuit...si ca este extrem de necesar sa stim CUM MURIM! starea noastra de spirit in momentul in care ne dam duhul conteaza F MULT! |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:35
De la: symy1, la data 2009-02-16 14:23:32Dora Îmi pare rãu Simi...nu ai dreptate! Aºa se culcã pe o ureche totþi cei care fac necinste societãþii ºi toþi cei care nu fac decât paradã.....cã vezi-doamne....au iertare de la Dumnezeu. Numai noi, prin faptele noastre putem face ceva pentru sufletul nostru. Dacã noi nu suntem un exemplu de comportament.....nimeni ºi nimic nu ne garanteazã cã vom avea (sau nu) iertarea.... Întâi trebuie sã te ierþi tu prin faptele tale ºi pe urmã sã aºtepþi din partea celorlaþi iertarea... Nici un popã nu poate sã te ierte......iertarea este între tine ºi Dumnezeu atât timp cât eºti în viaþã.
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:54
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-16 14:35:06De la: symy1, la data 2009-02-16 14:23:32Dora DAR AVEM NEVOIE DE PREOTI CA SI INTERMEDIARI! "Leprosul din zilele noastre In vechime cei leprosi erau izolati de semenii lor. Daca cineva se apropia de vreun lepros, acesta trebuia sa strige: "necurat, necurat". In fata unui astfel de om, nu mai puteai face daruri. Cel mult puteai darui distanta. Iar leprosul, fiind sarac in intalniri, nu putea darui decat ceea ce avea: boala. Hristos, nefiind un om cazut in pacat, ii cauta; nu se fereste sa-i intalneasca. Pentru ca Mantuitorul se indreapta spre ei, acestia nu mai striga: "necurat, necurat", ci "Iisuse, Invatatorule, fie-Ti mila de noi!" (Luca XVII, 13). Hristos le impartaseste tainic harul vindecarii, dar le spune: "Mergeti si va aratati preotilor" (Luca XVII, 14). Sunt cuvintele prin care leprosii pot sa merga pe calea celor sanatosi, caci ei nu mai cunosteau ce inseamna a fi pe drum, pentru ca "stateau departe" (Luca XVII, 11). Evanghelia care ne prezinta vindecarea celor zece leprosi, ne descopera ca unul singur aduce multumire pentru binefacerea primita. Trupeste, s-au vindecat toti. Dar sufleteste, cei noua raman inca bolnavi. Credinta celor noua a fost numai de interes. A tinut numai pana cand s-au vazut curatiti de lepra trupului. Au avut grija numai de trup. Sufletul a ramas neingrijit, nu a cunoscut lepadarea de pacat. Cei noua au plecat in lume uitand de vindecatorul lor. Au inceput sa nasca nevoi. Si-au dorit sa corespunda vremurilor. Au devenit nemultumiti, mereu ridicati impotriva vietii si a conditiilor date. Ii vad si ii asculta pe ceilalti in treacat. Ei nu au murit, vietuiesc si astazi. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca "duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert" sa nu ni-l dea noua." Am dat aceasta pilda, nu intamplator ci pentru ca lepros este nu numai cel cu acesata boala fizica ..ci leprosi (sufleteste, spiritual) suntem cu toti prin pacatale noastre! |
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 14:12
De la: ionut_mitnick, la data 2008-09-30 10:00:15poate fi o forma de viata vesnica zic eu, doar sa te rogi sa nu dea erori simulatoru Ca bine zici.Sa nu dea. |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 28/01/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:42
De la: , la data 2008-09-27 09:12:08Drumul nostru pe acest pamânt parcurge îm mare câteva etape: naºterea, ºcoala, cãsãtoria, pensia ºi moartea. Dar dincolo ce este? ªi dacã este ceva, conteazã cum am trãit aici, ne influenþeazã acest lucru cum vom fi dincolo? |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:44
De la: lizucaus, la data 2009-02-17 14:12:49De la: ionut_mitnick, la data 2008-09-30 10:00:15poate fi o forma de viata vesnica zic eu, doar sa te rogi sa nu dea erori simulatoru
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:45
de ce sa nu dea lizi?esti cumva zgarcita,lasa sa dea,sa avem toti[nu conteaza ce dar numai sa avem]
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 28/01/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:50
dupa moarte Exista viata vesnica in rai sau viata vesnica din iad care intervine dupa a 3 judecata.Prima judecata a sufletului are loc dupa 40 de zile de la moartea trupului material.A doua judecata are loc dupa cinci ani iar a treia judecata are loc dupa 15 ani si este si ultima.Daca la judecarea sufletului la 40 de zile se trimite sufletul la iad ,daca intre timp familia face pomenile toate la judecarea sufletului la 5 ani acestea pot fi biertate de bunul dumnezeu si atunci sufletul este scos din iad si este urcat la rai.atat pentru moment
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:54
De la: danyflor_clicknet_ro, la data 2009-02-20 16:50:41dupa moarte Exista viata vesnica in rai sau viata vesnica din iad care intervine dupa a 3 judecata.Prima judecata a sufletului are loc dupa 40 de zile de la moartea trupului material.A doua judecata are loc dupa cinci ani iar a treia judecata are loc dupa 15 ani si este si ultima.Daca la judecarea sufletului la 40 de zile se trimite sufletul la iad ,daca intre timp familia face pomenile toate la judecarea sufletului la 5 ani acestea pot fi biertate de bunul dumnezeu si atunci sufletul este scos din iad si este urcat la rai.atat pentru moment zi-mi si mie ce surse de informare ai despre aceste date? dupa moarte fiinta umana isi pierde starea materiala... nu mai are perceptia despre durere si placere...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:55
De la: danyflor_clicknet_ro, la data 2009-02-20 16:50:41dupa moarte Exista viata vesnica in rai sau viata vesnica din iad care intervine dupa a 3 judecata.Prima judecata a sufletului are loc dupa 40 de zile de la moartea trupului material.A doua judecata are loc dupa cinci ani iar a treia judecata are loc dupa 15 ani si este si ultima.Daca la judecarea sufletului la 40 de zile se trimite sufletul la iad ,daca intre timp familia face pomenile toate la judecarea sufletului la 5 ani acestea pot fi biertate de bunul dumnezeu si atunci sufletul este scos din iad si este urcat la rai.atat pentru moment
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:57
mai copii ai suferintei si durerii,pune-ti mana ,nene si lecturati carti adevarate,nu mai intoxicati creierele voastre si ale altora cu scremeri adunate de prin W.C.-urile lumii,ok?
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 17:00
sunteti culmea,zau asa,care cum se constipa si zace-n buda mai mult de-o ora,gata,emite judecati de valoare si voi,hap,puneti botu' la gulgutele lui
|
|
|
|

...ultimele 15 de minute
) etc