nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 14:27
De la: maressalul_, la data 2009-06-25 17:38:43Bai ce intrebare de RETARZI este asta. Normal ca nu exista. Ca moarte inseaman ca nu mai este viata. Este ca si cum ai intreba ... mai este negura intr-o camera inca re aprinzei un bec (fiunctional)? CE terminati ... maressale, vezi ca ma superi
Moartea, normal ca e moarte, dar e viata intoarsa pe dos.
Cine intelege, intelege.
Cam moare tot ce avem noi impresia ca e etern.
dar de fapt viata e eterna, in adevaratul sens. Moartea e doar o trecere.
Dar atentie nu e ce ne inchipuim noi. Nici eu, ca doar sint tot om. E o schimbare, dar radicala, la 180 grade. Iar unii nici nu sint constienti de nimic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
senocico_stelian
5 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 16:57
Cine vrea sã înțeleagã și sã cugete , sã aprofundeze și sã mediteze, foarte bine, cine nu, pe rãspunderea lui : universul, planetele și tot ce cuprind ele au fost create de Dumnezeu; toate în ordinea lor desãvârșitã ! Evoluționismul ne este o realitate, este o totalã irealitate, care nu a avut loc ! Evoluționismul are probleme foarte majore în a explica multe lucruri și evenimente ; cum a apãrut prima formã de viațã: amiba; in Marele Canion nu sunt justificate sute de milioane de ani ale evoluției pãmântului ; cum s-au putut forma planetele în urma Big Bangului, dacã explozia a avut loc în vid, și se cunoaște cã în aceste cazuri nu este posibil o incetinire a vitezei particulelor pentru a se învârti în cerc și a forma planete ; și sute de alte probleme ale evoluționiștilor !
Dacã considerãm creațiunea ca fiind cea care a adus totul la existențã, atunci nu sunt probleme de nici un fel în a justifica orice ! Cine vrea sã aprofundeze se va convinge cu desãvârșire !
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:13
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 19:17
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 21:18
De la: nastasemihail, la data 2009-06-26 14:27:53De la: maressalul_, la data 2009-06-25 17:38:43Bai ce intrebare de RETARZI este asta. Normal ca nu exista. Ca moarte inseaman ca nu mai este viata. Este ca si cum ai intreba ... mai este negura intr-o camera inca re aprinzei un bec (fiunctional)? CE terminati ... maressale, vezi ca ma superi
Moartea, normal ca e moarte, dar e viata intoarsa pe dos.
Cine intelege, intelege.
Cam moare tot ce avem noi impresia ca e etern.
dar de fapt viata e eterna, in adevaratul sens. Moartea e doar o trecere.
Dar atentie nu e ce ne inchipuim noi. Nici eu, ca doar sint tot om. E o schimbare, dar radicala, la 180 grade. Iar unii nici nu sint constienti de nimic.
|
9am090597
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:26
Cu siguranta exista ceva divin. Am citit undeva despre energia pe care o emana fiecare dintre noi si care atrage lucruri la fel. Daca gandim pozitiv ni se intampla lucruri bune, daca gandim negativ lucruri rele.N-as putea sa dau exemple dar poate poti tu daca zici ca ti s-a intamplat.
O zi buna tuturor !
ID mess : georgi1984
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:10
VEI VEDEA SI SINGUR, CE VA FI!!!
PANA UNA-ALTA, MAI VEZI SI TU, MAI CITESTE, DESPRE CE INSEAMNA VIATA, CE INSEAMNA SUFLET... DA, CIND AI MURIT ASTA INSEMNA CA NU MAI TRAIESTI FIZIC, INSA SUFLETUL ESTE NEMURITOR! VALABIL PT TOTI, CHIAR SI PT CEI CE NU CRED..
UN PSIHOLOG SPUSESE CA SUFLETUL ESTE ACEA ENTITATE NECUANTIFICABILA FIZIC, SUPRAPUSA FUNCTIILOR CREIERULUI SI DIRIJINDU-LE.
INCEARCA SA INTELEGI..SI SA VEZI DIN ALT UNGHI, MAI DESCHIS.
NUMAI BINE TUTUROR!
|
|
|
nuskin
67 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:07
Buna ziua tuturor.
as dori sa fac o mica precizare...care moarte? moartea face parte din viata si viata e vesnica.
noi ne nastem de f multe ori si trecem prin multe vieti. probabil ca moartea e un experiment infricosator si multora le este frica ca i se termina viata dar recomad tuturor sa citeasca Viata de dupa viata sau sa va documentati in ce priveste sufletul nostru, Sinele, cine suntem , de unde venim, incotro ne ducem.
Ne dorim dovezi palpabile? pai avem declaratiile pers care au fost in coma, care au trait moarte clinica, pers care fac extrapolari, deja vu......numai ca mintea noastra nu vrea sa accepte. stiti cum e? cand nu intelegem ceva spunem ca nu exista sau ca omul respectiv e nebun.....e mai usor sa ne scuzam asa si sa ne spalam pe maine ca si cum am fi ignoranti.
Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:42
De la: nuskin, la data 2009-07-18 16:07:56Buna ziua tuturor.
as dori sa fac o mica precizare...care moarte? moartea face parte din viata si viata e vesnica.
noi ne nastem de f multe ori si trecem prin multe vieti. probabil ca moartea e un experiment infricosator si multora le este frica ca i se termina viata dar recomad tuturor sa citeasca Viata de dupa viata sau sa va documentati in ce priveste sufletul nostru, Sinele, cine suntem , de unde venim, incotro ne ducem.
Ne dorim dovezi palpabile? pai avem declaratiile pers care au fost in coma, care au trait moarte clinica, pers care fac extrapolari, deja vu......numai ca mintea noastra nu vrea sa accepte. stiti cum e? cand nu intelegem ceva spunem ca nu exista sau ca omul respectiv e nebun.....e mai usor sa ne scuzam asa si sa ne spalam pe maine ca si cum am fi ignoranti.
tin sa te felicit pt.acest comentariu,deci se poate discuta si fara a aduce in discutie popii sau biblia sau biserica,ok!!!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 14:10
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:29
Am citit ce ati scris si am simtit framintarea din sufletul fiecaruia. Si nelinistea si dorinta certitudinilor. Toti vrem sa fim siguri de ceea ce se va intampla.. Eu am trait moartea clinica - ce ciudat suna, insa nu gasesc alte cuvinte, dar totodata inteleg temerea din sufletul vostru. Si eu o aveam, inainte, AM REALIZAT ABIA CAND A DISPARUT.
Este greu de crezut un om care spune ca nu se termina totul, pentru ca a fost dincolo si s-a intors. De aceea nici nu am povestit multor oameni cum a fost, pentru ca ti-e teama sa nu fie interpretate aiurea vorbele tale. Sa nu fii luat in deradere. Sa nu te simti privit ciudat.. In fond si la urma urmei, ma gandeam ca oricum toti vor afla si cei ce se indoiesc de adevar.
Multa lume vorbeste despre Adevar. Acesta este unul singur, si se numeste Dumnezeu. Poate ca nu este o fiinta, in sensul pamintesc, poate ca este o energie, o inteligenta, oricum exista ceva mai presus de puterea noastra de a intelege, de a cuprinde cu mintea. Nu cred ca teama este esenta, ci iubirea, poate atunci cand vom sti sa iubim dezinteresat, sa nu ne lovim si sa nu ne distrugem unii pe altii, l-am putea simti pe Dumnezeu.
Va marturisesc ca, in moartea clinica, am avut un sentiment de liniste si de bine, asa cum nu am simtit niciodata in viata. De cate ori ma simt la capatul puterilor, incerc sa-mi amintesc ce am simtit atunci.
As vrea sa va daruiesc si voua liniste si siguranta ca nu se termina viata aici - nu intru in dispute filozofice, referitoare la notiunile de viata, moarte, inteleg viata ca o continuitate si moartea ca pe o trecere spre o alta viata.
In urma cu 5 ani, tatal meu a murit de o boala incurabila. A avut cancer. Desi sunt medic, nu am putut face nimic sa-l salvez. Insa am stiut amandoi ca ne vom reintalni si am putut trece un pic mai usor prin durerea despartirii fizice.
Incercati sa nu va doriti certitudini, inainte de vreme, incercati sa va traiti viata aici, gandindu-va ca trebuie sa o traiti cat mai frumos pentru sufletul vostru, incercati sa va obisnuiti cu ideea inevitabilului si cu faptul ca sufletul nu moare. Poate ca dincolo va va intreba cineva, ce ati facut pentru sufletul vostru si ce ati facut pentru sufletele celorlalti. Si va trebui sa spuneti adevarul, in fata celui ce stie tot.
Numai bine tuturor!
|
Fosta membra 9am.ro
205 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:43
La moarte omul inceteaza sa existe. Sufletul sau nu se duce intr-o alta lume sau dimensiune, ci moare.
Ezechiel 18: 4.
Daca nu ar muri nu ar fi necesara invierea.
Invierea este necesara deoarece este complet mort. Isus Hristos a avut nevoie sa fie inviat pentru a trai din nou.El nu s-a inaltat la cer mort. Mai intai a inviat.
Iar noi nu suntem superiori lui, nu?
|
gabita_0
2 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:12
De la: virgil_gina2001, la data 2009-07-23 10:43:56La moarte omul inceteaza sa existe. Sufletul sau nu se duce intr-o alta lume sau dimensiune, ci moare.
Ezechiel 18: 4.
Daca nu ar muri nu ar fi necesara invierea.
Invierea este necesara deoarece este complet mort. Isus Hristos a avut nevoie sa fie inviat pentru a trai din nou.El nu s-a inaltat la cer mort. Mai intai a inviat.
Iar noi nu suntem superiori lui, nu?
 in sfarsit un ADEVAR...
ma tot intreb de ce exista acea carte - Adormirea Maici Domnului si de ce nu exista si INVIEREA MAICII DOMNULUI .
DE CE ? PAI CUM DE CE ?
PAI, DACA NUMAI ISUS INSUSI A INVIAT .
|
parc_albastru
27 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:12
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:24
 Cat de naivi au fost oamenii de mii de ani incoace sa creada in reinvieri , raiuri, iaduri , reincarnari , fantome si divinitati care le salveaza sufletele
Oare cand o sa se termine odata cu naivitatea asta
Oare chiar asa de greu ii este omului sa inteleaga realitatea ? Nu puteam accepta moartea si faptul ca nu aveam decat o singura existenta ? Chiar asa de mult religia a spalat creierele oamenilor ?
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:30
Ioan 8:51 Adevãrat, adevãrat vã spun cã, dacã pãzeºte cineva Cuvântul Meu, în veac nu va vedea moartea.”
Sufletul care pãcãtuieºte, acela va muri. Fiul nu va purta nelegiuirea tatãlui sãu, ºi tatãl nu va purta nelegiuirea fiului sãu! Neprihãnirea celui neprihãnit va fi peste el, ºi rãutatea celui rãu va fi peste el.
Ezec 18.4;Deut 24.16;2Imp 14.6;2Cron 25.4;2Cron Ier;2Cron 31.29-30;Isa 3.10-11;Rom 2.9;
Dar dacã cel rãu se întoarce de la toate pãcatele pe care le-a sãvârºit ºi pãzeºte toate legile Mele, ºi face ce este drept ºi plãcut, va trãi negreºit, nu va muri.
Ezec 18;Ezec 27;Ezec 33.12-19
PARINTELE MITROFAN A SPUS:
Biserica Ortodoxa invata ca moartea este "despartirea sufletului de trup"; odata aceasta despartire savarsita, trupul este dat pamantului si putrezeste. Asadar, ultima menire a omului pe pamant este moartea, despre care Sfanta Scriptura marturiseste astfel: "Si se va intoarce tarana in pamant, de unde s-a luat, si duhul se va intoarce la Dumnezeu, la Cel ce l-a dat pe el" (Eccl.12,7).
Moartea il rapeste pe om cand a ajuns la termenul predestinat de judecata lui Dumnezeu pentru indeplinirea rostului ce-i este impus. Acest termen acordat omului contine - prin prevederea dumnezeiasca - tot ce este folositor omului; deci moartea este de folos omului.
Sfantul Antonie cel Mare, vrand sa patrunda adancurile scopurilor providentei, adresa intr-o zi lui Dumnezeu urmatoarea rugaciune: "Doamne, pentru ce unii mor de tineri, pe cand altii ajung la cea mai adanca batranete?". Si Dumnezeu ii raspunse: "Antonie, vezi numai de tine! Aceasta este judecata lui Dumnezeu, ce nu ti se cade tie a cunoaste.".
Dumnezeu a harazit sufletul sa treaca prin trei stari diferite, care constituie viata sa vesnica: viata in pantecele mamei, viata pe pamant si viata de dincolo de mormant.
Sufletul, la iesirea sa din trup, trece in imparatia fiintelor asemenea lui, adica in imparatia spirituala a ingerilor. Dupa faptele sale bune sau rele, sufletul se uneste cu ingerii cei buni in rai sau cu ingerii cazuti in iad. Acest adevar ni se descopera noua de catre Iisus Hristos, in parabola bogatului si a lui Lazar, ne invata ca sufletele, dupa ce s-au despartit de trup, intra in aceeasi zi in rai sau in iad. "Adevar zic tie ca astazi vei fi cu Mine in rai." (Lc. 23, 43), a zis Hristos talharului celui bun.
Astfel fiecare suflet despartit de trupul sau va fi in rai sau in iad. Cand? Astazi, a zis Mantuitorul. Ce intelegem prin cuvantul astazi si cum impacam aceasta expresie cu invatatura Bisericii despre vami si despre a treia, a noua si a patruzecea zi dupa moarte?
Unde se afla sufletul imediat dupa despartirea sa de trup? Ce semnifica a treia zi, a noua zi si a patruzecea zi? In ce interval de timp trece sufletul vamile vazduhului si cand are loc judecata particulara?
Sfantul Macarie Alexandrinul ne comunica descoperirile ingeresti care i s-au facut despre starea sufletelor mortilor in timpul celor patruzeci de zile de dupa moarte. Cand s-a indeplinit misterul mortii, sufletul, despartit de trupul sau, locuieste pe pamant inca doua zile si viziteaza impreuna cu ingerii locurile pe unde a afacut binele; el umbla imprejurul casei unde s-a despartit de trupul sau si chiar ramane cateodata langa sicriul unde zace trupul sau. Apoi, dupa exemplul Mantuitorului, Care a inviat a treia zi dupa moarte, tot sufletul trebuie sa se urce la cer, pentru a slavi pe Creatorul universului. De aceea, Biserica se roaga in acea zi pentru cei morti.
Prin urmare, vedem ca sufletul, dupa despartirea sa de trup, locuieste inca doua zile pe pamant si se inalta in a treia zi catre Dumnezeu, pentru a I se inchina; apoi petrece in rai urmatoarele sase zile, urmand cele treizeci de zile in iad. In a patruzecea zi afla care va fi starea sa pana la Judecata cea de pe urma cand, numai atunci, sufletele vor primi hotararea definitiva.
NUMAI CINE NU CREDE IN DUMNEZEU, ESTE CONVINS DE FAPTUL CA SUFLETUL MOARE ODATA CU TRUPUL. INVIEREA ARE SEMNIFICATII MULT MAI COMPLEXE.
VA RECOMAND SA CITITI SI ARHIVA SPIRITISTA - B.P.HASDEU
|
gabita_9_
2 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:33
De la: nuskin, la data 2009-07-18 16:07:56Buna ziua tuturor.
hmm,
iti recomand sa citesti cartea : INSELAT DE NEW AGE inainte de a scrie niste trasnaii inventate de diavol.
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:44
NU CRED CA ESTE VORBA DE A ACCEPTA MOARTEA, CRED CA IN SUBCONSTIENTUL NOSTRU EXISTA ACCEPTIUNEA MORTII, INCA DE LA INCEPUT.
TREBUIE INSA SA INCERCAM SA INTELEGEM ROSTUL NOSTRU SI SEMNIFICATIA VIETII, ATAT CAT AVEM PUTEREA DE A INTELEGE..
NU MI-AS PUTEA EXPLICA, FARA SA ADMIT EXISTENTA LUI DUMNEZEU (A ACELEI ENTITATI DIVINE, A CAREI STRUCTURA NU O PUTEM CUNOASTE, SI PE CARE O NUMIM DUMNEZEU), MOARTEA CLINICA IN CARE AM FOST.
NICI NU INCERC SA CONVING PE NIMENI, DE CEEA CE STIU SI SIMT EU. RESPECT PARERILE FIECARUIA SI SUNT CONVINSA DE FAPTUL CA TOTI VOR DESCOPERI CE SE VA INTAMPLA DUPA MOARTEA FIZICA...
MI-AR PLACE INSA SA VAD SI PARERI ALE ALTOR OAMENI CARE NU CONFUNDA RELIGIA CU CREDINTA...
NUMAI BINE TUTUROR!
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:47
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:45
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:46
urma de miros suspect, scuzati greseala de scriere
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:56
NU CRED CA RELIGIA A AVUT DETERGENT, CI COMUNISMUL... SI MAI ARE!!!
CREDINTA E UNA, RELIGIA E ALTA...DORINTA DE ADEVAR E UNA, LIMITAREA IN GANDIRE E ALTCEVA...
ATI TRAIT O EXPERIENTA DEOSEBITA? ATI SIMTIT CA SUNTETI AJUTATI, IN CLIPE GRELE, DE O FORTA SUPERIOARA, ATI FOST DISPERATI SI V-ATI RUGAT? DACA DA, SCRIETI.
DACA CREZI IN DUMNEZEU SI NU EXISTA, SI SE TERMINA TOTUL ODATA CU MOARTEA, ATUNCI NU E NICIO PROBLEMA, TRAIESTI VIATA CURAT SI AI GRIJA DE SUFLETUL TAU, DAR DACA NU CREZI SI EXISTA...CUM SPUSESE CIORAN, ATUNCI ESTI PIERDUT.
NUMAI BINE TUTUROR!
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:00
eu am glumit doar...nu mai intru la discutii pe teme din astea ca iar iese rau.
parerea mea e ca dupa moarte trecem intr-un alt fel de existenta, probabil ne transformam in "altceva" si nu stim acum in ce. dar vom afla la momentul potrivit. cum se spune "nimic nu se pierde totul se transforma"....dar pana atunci, haideti sa ne traim viata asta, ca ce e sigur e sigur
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:07
De la: cris170272, la data 2009-07-23 15:56:33NU CRED CA RELIGIA A AVUT DETERGENT, CI COMUNISMUL... SI MAI ARE!!!
CREDINTA E UNA, RELIGIA E ALTA...DORINTA DE ADEVAR E UNA, LIMITAREA IN GANDIRE E ALTCEVA...
ATI TRAIT O EXPERIENTA DEOSEBITA? ATI SIMTIT CA SUNTETI AJUTATI, IN CLIPE GRELE, DE O FORTA SUPERIOARA, ATI FOST DISPERATI SI V-ATI RUGAT? DACA DA, SCRIETI.
DACA CREZI IN DUMNEZEU SI NU EXISTA, SI SE TERMINA TOTUL ODATA CU MOARTEA, ATUNCI NU E NICIO PROBLEMA, TRAIESTI VIATA CURAT SI AI GRIJA DE SUFLETUL TAU, DAR DACA NU CREZI SI EXISTA...CUM SPUSESE CIORAN, ATUNCI ESTI PIERDUT.
NUMAI BINE TUTUROR!
Bagati bine la cap ce scrie !!!!
Cris
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:31
De la: cris170272, la data 2009-07-23 15:56:33NU CRED CA RELIGIA A AVUT DETERGENT, CI COMUNISMUL... SI MAI ARE!!!
NUMAI BINE TUTUROR!  eu aleg sa fiu rational ! pentru tine asta inseamna ca sunt pierdut ? cine iti da tie sau, ma rog, lui Cioran, acest drept ?
 forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif">  forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif">  forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif">  forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif">  forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif">
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:04
VREI SA SPUI CA ESTI ADEPTUL FILOZOFIEI RATIONALISTE, NU CA ESTI RATIONAL, CA RATIONAL INSEAMNA ALTCEVA...
IAR RATIONALISMUL NU FACE NICI UN FEL DE REFERIRE LA EXISTENTA LUI DUMNEZEU. DOAR ATEISMUL II NEAGA EXISTENTA.
ADICA, PROBABIL ESTI ATEU, NU RATIONAL!
EU AM DREPTUL SA CRED CE VREAU, CA SI TINE.. SI CIORAN A AVUT DREPTUL SA CREADA CE A SIMTIT CA TREBUIE SA CREADA.
LIBERTATEA GANDIRII ESTE ESENTIALA, INSA IMPUNE SI RESPECTAREA OPINIILOR CELORLALTI.
O ZI BUNA!
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:39
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:54
NU IA PETELE, CU IA LEGAT...
SIGUR A FOST DIN GRABA.
AFARA DE PRODUSE CASNICE, CU IMPLICATII IN DISCUTII DESPRE TEMA DATA, MAI STITI?
EU STIU SI UN SAPUN BUN, SA NU DISCUTAM DOAR DESPRE DETERGENT...
:))
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:55
De la: cris170272, la data 2009-07-23 17:04:49VREI SA SPUI CA ESTI ADEPTUL FILOZOFIEI RATIONALISTE, NU CA ESTI RATIONAL, CA RATIONAL INSEAMNA ALTCEVA...
IAR RATIONALISMUL NU FACE NICI UN FEL DE REFERIRE LA EXISTENTA LUI DUMNEZEU. DOAR ATEISMUL II NEAGA EXISTENTA.
ADICA, PROBABIL ESTI ATEU, NU RATIONAL!
EU AM DREPTUL SA CRED CE VREAU, CA SI TINE.. SI CIORAN A AVUT DREPTUL SA CREADA CE A SIMTIT CA TREBUIE SA CREADA.
LIBERTATEA GANDIRII ESTE ESENTIALA, INSA IMPUNE SI RESPECTAREA OPINIILOR CELORLALTI.
O ZI BUNA! da, sunt adeptul unei filozofii rationale ! este ceva rau in asta ? nu sunt ateu, sunt OM ca si tine.
spui: ,,ADICA, PROBABIL ESTI ATEU, NU RATIONAL!''  pe cuvantul tau ?!!
ai dreptul sa crezi orice, despre oricine, atat timp cand prin gandirea ta nu afectezi identitatea si imaginea unei alte persoane. libertatea gandirii este esentiala, da, este cat se poate de real, dar nu vad nimic la tine in acest sens.
|
Fosta membra 9am.ro
16 mesaje
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:15
CE CONFUZIE...
NU VREAU SA TE SUPERI, DAR TE ROG CITESTE DESPRE RATIONALISM, NU FACE NICI UN FEL DE REFERIRE LA EXISTENTA LUI DUMNEZEU!!! NICI NU O ACCEPTA, NICI NU O NEAGA!!!
IAR DACA TU CREZI CA EU TI-AM AFECTAT IDENTITATEA SI IMAGINEA... :( IM SORRY...
NICI NU STIU CINE ESTI...NICI DACA ESTI ATEU SAU RATIONALIST SAU UMANIST, DAR NICI NU MA INTERESEAZA, PE BUNE! SA STII CA DE FAPT, DOAR TU ESTI RESPONSABIL DE IMAGINEA CE TI-O CREEZI SINGUR...PENTRU PROPRIA TA IDENTITATE.
POATE DISCUTAM SI DESPRE TEMA NOASTRA, DE FAPT...
O ZI BUNA!
|
|
|