Urmareste-ne »

Stiri 9AM din Auto din Septembrie 2013

Stiri din sectiunea Auto

04 Sep. 2013

Kia Niro Concept Posibil SUV de clasa mica

 Kia se misca repede. Coreenii ne arata conceptul Kia Niro, cu care vor sa-si faca loc langa Chevrolet Trax, Opel Mokka si Renault Captur.
05 Sep. 2013

BMW X5 eDrive concept Consum de 3,8 litri/100 km

 BMW X5 eDrive concept propune o reteta realista pentru a avea performante sport, in conditiile unui consum de motor diesel de cilindree mica.
05 Sep. 2013

Volvo Concept Coupe Linia de design a noului Volvo XC90

 Suedezii ne incanta cu noul Volvo Concept Coupe, care ar trebui sa ne arate liniile viitorului Volvo XC90. Insa arata atat de bine, ca ar merita produs...
06 Sep. 2013

OFICIAL: Audi Sport quattro concept - Se poate si altfel. Mult mai bine

 Toate Audi-urile actuale vi se par la fel? Iata unul deosebit. Audi Sport quattro concept promite sa capteze atentia, daca va fi produs in serie.
17 Sep. 2013

Dacia Duster facelift primeste un nou motor

 Dacia Duster a primit un nou motor. Este unul turbo, pe benzina, de cilindree mica, dar este cel mai puternic motor disponibil pentru Dacia Duster.
17 Sep. 2013

Audi Nanuk quattro concept Diesel de categorie grea

 Audi Nanuk quattro ne arata designul viitoarelor modele Audi, dar ne si spune exact ce poate cel mai mare motor turbodiesel al constructorului german.

OFICIAL: Noul Nissan X-Trail Mai robust si sofisticat

18 Septembrie 2013 in Auto
 Noul Nissan X-Trail aduce un aer de seriozitate matura in gama Nissan. Arata bine, iar japonezii promit ca se conduce si mai bine.

OFICIAL: Mercedes S-Klasse Coupe concept Lux in 2 usi

18 Septembrie 2013 in Auto
 Noul Mercedes S-Klasse coupe isi arata formele prin intermediul unui concept apropiat de productia de serie. Va fi cel mai luxos coupe Mercedes.

Renault Megane Un nou facelift, al doilea

19 Septembrie 2013 in Auto
 Renault Megane a primit o noua parte frontala, care il face mult mai atractiv. Pacat insa ca francezii n-au facut nimic in zona spatelui.

Ford S-Max concept Noua generatie a monovolumului Ford

19 Septembrie 2013 in Auto
Noul Ford S-Max pare sa urmeze caracteristicile predecesorului, sportivitate in design si reactii. Chiar daca este la stadiul de concept, deocamdata.