Social 28 Iunie 2017 11:52
Parchetul Militar Timisoara a initiat o ancheta, in cazul soldatului american ranit grav, in Gara Curtici. Barbatul se afla in spital, dupa ce a suferit arsuri pe aproape jumatate din corp, dupa ce s-a urcat pe un vagon si a fost electrocutat. 

In timp ce insotea convoiul care parasea Romania, dupa un exercitiu NATO, militarul american s-a urcat pe un vagon de tren si s-a curentat. A fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta Arad, cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului, potrivit digi24.ro.

Incidentul s-a petrecut marti, in gara Curtici, din judetul Arad, imediat dupa efectuarea verificarilor de frontiera. Potrivit anchetatorilor, inca nu este cunoscut motivul pentru care barbatul s-a urcat pe vagonul trenului.

Surse medicale au anuntat ca barbatul are arsuri de gradul 2, pe 80% din suprafata corpului, astfel ca medicii iau in calcul transferul sau la un spital din Germania. Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a fost anuntata in legatura cu acest incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.