Discovery Networks anunta premiera documentarului despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie in Bucuresti, cauzand moartea a 63 de persoane si spitalizarea altor cateva zeci.

Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va avea o durata de 44 de minute si fi difuzat in premiera pe Discovery Channel duminica, 13 martie, de la ora 22:00, confrom unui comunicat remis 9AM.

Documentarul va prezenta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati – supravietuitori, familii ale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare. De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.

Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Charlotte Reid, Producator Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat: „Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.