Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.

  • Luni
Vremea va fi rece, local geroasa, noaptea, indeosebi in centrul si sudul tarii. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge in zona montana. Ninsori in general slabe vor mai fi, in cursul zilei, pe arii restranse in sud-vestul si nord-estul teritoriului si izolat in rest, iar in a doua parte a intervalului, pe arii restranse in regiunile vestice si nordice. Vantul va avea intensificari cu rafale de 45...55 km/h in Banat, Moldova, Baragan si Dobrogea, iar la munte va fi tare, in special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 grade in depresiuni si 3 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre -15 si -5 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata si chiciura, cu precadere la sfarsitul noptii.

  • Marti
Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea, local in centrul si sudul teritoriului si pe spatii mai restranse in rest. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi in cursul zilei, va ninge slab - local in zona montana si izolat in nordul, centrul si sud-estul tarii. Vantul va mai avea unele intensificari in regiunile estice si la munte va fi tare, in special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiuni si 4 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -14 si -4 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata si chiciura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.