Social 22 Iulie 2014 16:45
Bucataras.ro, liderul siteurilor culinare din .ro (1,5 milioane de unici lunar), a inaugurat in luna iunie propriul studio video, dotat cu bucatarie foarte moderna, care asigura un cadru placut de filmare si pune in valoare produsul prezentat.

“Continutul video este o prioritate pentru noi in acest an, iar debutul pe aceasta directie a fost spectaculos”, spun coordonatorii siteului.

Nota in care se prezinta retetele este calda. Pastram zimbetul si aromele comunitatii noastre in tot ceea ce facem, iar primele retete video realizate in format HD pentru partenerul Philips au primit numai cuvinte de lauda”.

Mamica smart, Oana a fost gazda retetelor video marca Bucataras.ro si, desi a debutat intr-un astfel de rol, s-a descurcat de minune remarcindu-se prin naturalete si modul explicit in careprezinta retetele.

Tot la inceputul verii, bucatarasii au organizat primele atelier culinar pentru copii, dorind ca acest lucru sa devina o obisnuinta. Astfel, zimbetele galagioase au invadat Casuta Bucatarasilor. Atelierul culinar a fost structurat pe trei sesiuni de circa 15-20 de minute in care micutii s-au jucat pregatind diverse deliciosenii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.