Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator

El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Dorin Cioaba a mai spus, sambata, ca tatal sau se simte "mai bine" dupa interventia facuta vineri, care a fost una "salvatoare".

Medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya i-au montat lui Florin Cioaba, vineri seara, un dispozitiv de asistare circulatorie, care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Procedura, una extrem de riscanta, a durat patru ore si s-a incheiat cu succes.

Potrivit unor apropiati ai familiei, medicii care i-au montat lui Cioaba dispozitivul sunt renumti in Turcia si in lume pentru astfel de interventii prin care, practic, pacientului i se instaleaza o inima artificiala.

Interventia a facuta dupa ce Florin Cioaba, aflat in stare grava si tinut in viata cu ajutorul aparatelor, a fost transferat, tot vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Universitesi din aceeasi provincie a Turciei.

Basescu: Dumnezeu sa-l ierte pe Florin Cioaba; condoleante familiei si minoritatii rome


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.