Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de promulgare a legii privind cainii fara stapan, dupa ce Curtea Constitutionala a decis la pranz ca textul legislativ este constitutional.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 25 septembrie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, transmite MEDIAFAX.

Curtea Constitutionala a stabilit, miercuri, ca Legea privind cainii fara stapan este constitutionala.

Citeste si: CCR permite eutanasierea maidanezilor: Legea privind cainii fara stapan este CONSTITUTIONALA

Andreea Felicia Anghel, mama baietelului care a murit dupa ce ar fi fost muscat de caini maidanezi, afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook dupa ce legea privind eutanasierea cainilor fara stapan a intrat in vigoare, ca "se pare ca sacrificiul lui Ionut nu a fost in zadar".

"Va multumim din suflet pentru sustinere si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi. Se pare ca sacrificiul lui Ionut nu a fost in zadar. De sus, din Imparatia Cerurilor, ne-a luminat si ne-a dat gandul cel bun, pentru ca alti «Ionuti» sa nu mai pateasca ce a patit el. Ne bucuram ca legea a trecut, speram sa fie aplicata si sa nu mai auzim de tragedii", afirma mama baietelului in mesajul semnat "Familia Anghel".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.