PDL cere demisia imediata a ministrului de Externe, Titus Corlatean, pentru "incompetenta" si lipsa procedurilor la nivelul MAE in cazul accidentului din Muntenegru, a anuntat marti presedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a spus, dupa sedinta BPN al partidului, ca transmite in numele PDL sincere condoleante familiilor care au avut victime in tragedia din Muntenegru si ca nu poate sa nu remarce "noile dovezi de incompetenta ale autoritatilor romane, care au reactionat extrem de tarziu in aceasta situatie".

"As dori ca in numele PDL sa transmitem sincere concoleante familiilor care au avut victime in tragedia din Muntengru. Suntem alaturi de fiecare familie care si-a pierdut pe cineva grav si alaturi de cei care s-au accidentat, unii dintre ei fiind intr-o situatie grava. Pe de alta parte, nu putem sa nu remarcam noile dovezi de incompetenta ale autoritatilor romane si faptul ca au reactionat extrem de tarziu in aceasta situatie", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca nu este prima data cand se intampla acest lucru, amintind de tragedia din Algeria, unde MAE condus de Titus Corlatean s-a comportat la fel, "dand dovada de cinism si incompetenta crasa".

"In aceasta situatie, la doua ore dupa ce ministrul Corlatean trimitea comunicate referitoare la excelentele lui calitati de fotbalist, aflam ca premierul a fost informat dupa cinci ore, nu de dansul, ci de Raed Arafat. Asta spun comunicatele oficiale", a aratat Blaga.

El a adaugat ca, "dandu-si seama de ridicolul in care se afla, Guvernul foloseste aceasta tragedie ca un element electoral".

"Cerem in aceasta cauza demisia imediata, pentru incompetenta si lipsa de procedura la nivelul MAE, a domnului ministru de Externe Titus Colatean", a adaugat Vasile Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.