Selectionerul Victor Piturca a amenintat ca anunta presa, in momentul in care procurororii anticoruptie i-au aratat mandatul de aducere la DNA in dosarul Valiza, declara surse judiciare.

Victor Piturca a fost oprit de ofiterii Directiei Nationale Anticoruptie imediat dupa ce a trecut de posturile Politiei de Frontiera unde se efectueaza controlul pasapoartelor, au declarat pentru NewsIn surse din randul personalului aeroportuar.

Potrivit surselor, Piturca ar fi facut scandal in momentul in care a fost oprit, in zona destinata ridicarii bagajelor, de ofiterii Directiei Nationale Anticoruptie amenintand ca va face scandal si va anunta presa. Antrenorul Nationalei s-a linistit imediat dupa ce a vorbit la telefon, cel mai probabil cu avocatul sau.

Sursele au mai precizat pentru NewsIn ca ofiterii Directiei Nationale Anticoruptie si Piturca au evitat iesirea principala a calatorilor, unde se aflau mai multi ziaristi veniti pentru declaratiile selectionerului in legatura cu meciul urmarit in Austria si au ales o usa laterala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.