CokeLive Festival va oferi la sfarsitul lunii iunie, pe Insula Muzicii, doua zile de frenezie. Doua zile cat o luna din viata ta.

Festivalul international CokeLive, ce-i are ca protagonisti pe The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult si multi altii, se desfasoara in perioada 23 - 24 iunie, in Bucuresti, pe Insula Lacul Morii din cartierul Crangasi. in deschidere, extraordinarele concerte The Pussycat Dolls si Macy Gray vor indulci privirile publicului.

Evenimentul se va desfasura pe o arie de aproape 40.000 mp pe Insula Lacul Morii si in zona corespondenta de pe tarmul lacului. O gradina uitata a Capitalei, Insula Lacul Morii este o experienta inedita si o legenda urbana ce merita redescoperita. Doua scene, un cort cu muzica dance, camping, fotbal, patinoar vor constitui atractiile CokeLive Festival.

Alaturi de muzica excelenta (peste 30 de trupe, atat din Romania cat si din strainatate, cu mii de albume vandute), participantii vor avea la dispozitie o zona special amenajata pentru campare, astfel incat sa poata adormi pe pamantul inca vibrand de la energia basilor, inconjurati de fosnetul Lacului Morii. Pentru fanii Jules Verne, Coke Live organizeaza la cerere excursii cu balonul - sute de norocosi se vor putea convinge ca Regia arata cu totul altfel vazuta de sus, pe muzica celor de la The Rasmus

"Va fi usor de intrat in atmosfera - trebuie doar sa faci o oprire la zecile de artisti ambulanti care iimpletesc codite, vand margele sau fac tatuaje. Poti lenevi pur si simplu pe uriasele perne chill-out care ofera o alternativa textila la iarba poienii", a spus Sorina Burlacu, organizator al festivaului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.